Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
29.12.10 13:40

A nad jakymi ivuscinymi plenkami slintate,ja se jich jaksi nemuzu dobrat :nevim: :nevim: :nevim:

Chci taky slintat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.10 13:41

farska, anavy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.12.10 13:45

Ahoj holky, zdravím po delší době. Občas vás dočtu, ale když vy máte šílené tempo a já s těma dvěma dětma… :-?
Chtěla jsem se poradit - několik plínek se mi teď začalo rozpadat, asi to bude sušičkou, že? Suším normálně na bavlnu na ten program, jak jsou ručníky nebo ložní prádlo. Jsou to teda starší kousky, jen ty Bamboo - ty jsou na cucky úplně a ty byly nové. Ale to už jsem si tady stěžovala.
Teď přemýšlím, že nějaké plenkové kalhotky pořídím Mariance (dostali jsme penízky od příbuzných). Jaké byste doporučili jednovelikostní, aby je teď neměla děsivě velké? (Ona je teda celkem cvalík, i když ještě nemá 4 kg, ale Itti Mka ji jsou celkem dobře) A aby vydržely u sušičku a alespoň to jedno dítě? :cert: Přemášlím o Anavy, nikdy jsem ale žádné neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 13:47
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
mabit píše:
Ivuško,proš prodáváš tak krásný plínky ( želvička modrá) až po vánocích,když nejsou many :cert: :mrgreen: ,ale v lednu nám narozeniny-a to máš teda jediný štěstí :mrgreen: :mrgreen: ( myšleno vtipem)
No, mám je doma už od 22., ale zapomněla jsem, že to ještě nemám nafocené a pak furt nebylo dobré světlo, tak jsem se k tomu dostala až včera.
To děláš schválně co? :lol: :mrgreen: Až už kamarádka objednala, přibrala i pro mě, tak přihodíš další nový kousek aby jsme tu mohly slintat. :mrgreen:

Jo, přesně, já jsem totiž brutální plenková sadistka :twisted: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 13:50
farska píše:JAKE MAS ZKUSENOSTI S BABYBEEHINDS MAGIC? Ja jsem se do nich zamilovala,i kdyz jdou desne tezko sehnat......
A za druhe:
Co Kissaluvs tvarovana (bez upinani)? Ta mi prijde hodne prakticka,to prichyceni svrchnackama …Co?? :kytka:

Sice nejsem Katy, ale látkujem taky dlouho :lol: BBH Magic jsou výborné, dávala jsem je donedávna na noc pro dceru. Jsou sice trošku objemnější, ale sajou hezky a jsou spolehlivé. A trochu dýl schnou, mají všité savé jádro.

Kissaluvs tvarovanou jsem měla, není špatná, ale moc nesaje a nedrží na ní pořádně snappka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.10 13:54

Halu, já mám anavy jednu a zatím po permanentním praní na 60 a sušení v sušce na bavlnu na celé sluníčko vypadá perfektně, mám ještě šijemdětem, ale tam se mi trochu připrcla ta svrchní látka a celá plína se tím lehce zkroutila, na závadu to ničemu není, ale anavy vypadá stále jak nová. A jinak mám na další schované haipa daipa pastelky, ty hezky pasují na malé miminko. Ty jsou teda na snapku a bavlněné froté, ale používala jsem je dost zhusta. Jen velikostně a savostí jsou tak do roka. Pak mám hambáče, ale ty nejsou jednovelikostní, BE taky ne a ty se ti tuším celá vysypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.10 13:57

kissaluvs, mám tu 3ks a nif mof, zpočátku mi přišlo, že saje krásně ta tvarovaná, ale teď je to tak na jedno vyčurání. Na doma ok na časté přebalení, je příjemná na dotyk, trochu pruží, takže není objemná, snapka na ní drží hůř, ale když už ji zaseknu, tak drží. Ještě mám kiss. kalhotkovou a ta je fakt savostí nula nula prd. Používala jsem ji ve stejné funkci jako vázačku, jen jako svrchní obal pro savé jádro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 14:05
Brunifid píše:
careynka píše:
http://www.4babies.cz/…r-108-400436
Tak tu mám jednu, akorát asi menší (XS-S) a je parádní. Akorát ještě schne na šňůře :-( Otázkou je, jak by seděla o číslo větší, ale zkusila bych to. Uvnitř to má huňatou vkládačku z jedné strany stejné barvy a z druhé bílou, že jo?
Tak se dohodneme přes SZ? Nebo zapínám ICQ (175600311). :palec:

Jee, ty uz tam nejsi :-D ja vypadla s malym ven
Je to jednovelikostni, kdyz ji stahnu tak je uplne malinkata a cela hebka i po vyprani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 14:10

Ivusko, od minuly stredy cekam na balicek a furt niiic :-( kde se stala chybka? Nebo to lezi nekde na poste?? Nemuzu se tech plenek dockat :-) ted jsem malemu prvne na prochazku a nasledny spanek dala AIO tak uvidime jak se s tim vyporada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 14:12
careynka píše:
Ivusko, od minuly stredy cekam na balicek a furt niiic :-( kde se stala chybka? Nebo to lezi nekde na poste?? Nemuzu se tech plenek dockat :-) ted jsem malemu prvne na prochazku a nasledny spanek dala AIO tak uvidime jak se s tim vyporada :-)

Hodně balíků má spoždění, ale několik předvánočních jsme nestihli poslat. Napiš mi prosím mail, ať vím, kdo přesně jsi a podívám se do své evidence, jak je na tom tvoje objednávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 14:13
ivuska.h píše:
careynka píše:
Ivusko, od minuly stredy cekam na balicek a furt niiic :-( kde se stala chybka? Nebo to lezi nekde na poste?? Nemuzu se tech plenek dockat :-) ted jsem malemu prvne na prochazku a nasledny spanek dala AIO tak uvidime jak se s tim vyporada :-)
Hodně balíků má spoždění, ale několik předvánočních jsme nestihli poslat. Napiš mi prosím mail, ať vím, kdo přesně jsi a podívám se do své evidence, jak je na tom tvoje objednávka.

mikeskovag@seznam.cz odpovidala mi asi kolegyne ze to ve stredu posle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.12.10 14:16

Ivusko, kdy prosím budou v nabídce ty nepročůratelný podložky? :lol: chci koupit ještě nějaký plínečky a ta podložka by se mi šikla taky, tak abych nemusela objednávat dvakrát… :kytka:
a látkové ubrousky jsem zatím ještě nepoužila, je mi je taky líto utírat s nima zadek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 14:24

Farska od BBH magic už ti tu napsala Ivuška, já jí osobně neměla.
Kissulavs mám doma jednu tvarovanou a dvě kalhotkové, obě mi přijdou celkem fajn, přebaluji prakticky po jednom počůrání a na to mi stačí. No a snapka mi na te kissulavs drží dobře. :nevim: Do kalhotkových přidávám vkládačku, ale tu já dávám téměř všude, pokud není součástí plenky. Ty Kissulav chci teď prodat, nějak se mi tu ty plenky přemnožily, tak je třeba něco vyřadit a poslat dál. :lol:
Jinak anavy plíny jsou na anavy.cz

Halucinko mě se teda zatím žádné plíny ani v sušičce nerozpadly a to jí už používám rok a něco. :think: Anavy plíny mohu jen doporučit, mám jich teď pár kousku doma a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 14:24
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
mikeskovag@seznam.cz odpovidala mi asi kolegyne ze to ve stredu posle :nevim:

OK, napsala jsem ti mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 14:25
zuzanecka81 píše:
Ivusko, kdy prosím budou v nabídce ty nepročůratelný podložky? :lol: chci koupit ještě nějaký plínečky a ta podložka by se mi šikla taky, tak abych nemusela objednávat dvakrát… :kytka:
a látkové ubrousky jsem zatím ještě nepoužila, je mi je taky líto utírat s nima zadek :mrgreen:

Snad za 14 dní, ale neslibuju, nedokážu úplně odhadnout, jak nás zdrží výroba dalších věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure