Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
17.12.10 21:23

jinak pratelnej toaleťák by byla teda už síla 8-o muž by protestoval,ale být sama jdu do něj ,další plus co nemusím jít kupovat a zase by bylo o kačku víc každej měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 21:24

Mne se to anavy zacina libit cim dal vic, asi si udelam zasobicku od nich :-) malymu ta AIO sedla super, co jsem mu dala Lucy plinku tak ja je uz takova moc velika a jeste pres to svrchnacky.

Clovek je z toho jelen, nez se zorientuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.12.10 21:35

Holky, úplně náhodou, nebudete některá prodávat Pop in?
Jo a ještě jedna otázka :mrgreen: v čem jsou anavy tak super? (podle vás)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 21:40
alchemilka píše:
Holky, úplně náhodou, nebudete některá prodávat Pop in?
Jo a ještě jedna otázka :mrgreen: v čem jsou anavy tak super? (podle vás)

Mne se strasne libej ty vzory :-D a ta jedna co mam doma malymu pekne sedla a nebyla tak tlusta jako ta Lucy. Bum Hugger ted peru a od Anavy mam jeste jednu svrchni a ta je tak prijemna a mekkoucka, tak uvidim jeste jak budou fungovat kdyz tak krasne vypadaj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.12.10 21:42

coze??zase nove anavy??ja se z toho picnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.12.10 21:46

Mně se taky líbí vzory :oops: ale škoda, že se to musí schovat pod svrchňáčky. No, když nad tím přemýšlím, tak i kdyby byly svrchní hezký, tak má stejně ještě tepláky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 21:47

a jeste se mi libi ze je sije maminka co si to vyzkousela na vlastnich detech a ze je to z cech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 21:48
alchemilka píše:
Mně se taky líbí vzory :oops: ale škoda, že se to musí schovat pod svrchňáčky. No, když nad tím přemýšlím, tak i kdyby byly svrchní hezký, tak má stejně ještě tepláky :lol:

tak vzorovany jsou i svchnacky :-) a kdyz mas AIO tak zadny nejsou a das mu kus zaclonky misto teplacku a budou i videt :-D ale zase ty AIO maji snad jen 4 barvy

Ted jsem nasla policejni vzor, ten musim mit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 21:51
careynka píše:
alchemilka píše:
Mně se taky líbí vzory :oops: ale škoda, že se to musí schovat pod svrchňáčky. No, když nad tím přemýšlím, tak i kdyby byly svrchní hezký, tak má stejně ještě tepláky :lol:

tak vzorovany jsou i svchnacky :-) a kdyz mas AIO tak zadny nejsou a das mu kus zaclonky misto teplacku a budou i videt :-D ale zase ty AIO maji snad jen 4 barvy

Ted jsem nasla policejni vzor, ten musim mit :-D

Policejni mame doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.12.10 21:57

Já jsem teď objednala z merinostar, tak si musím dát aspoň měsíc pauzu :mrgreen:
Jinak víte co mě docela štve? na aukru jsem viděla sketch plenky AIO a byly ušité ze stejné látky jak merinostar :pocitac: a přitom kvalita bude asi dost rozdílná :cert: ale vypadají identicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 21:58

Tak ja si prave dnes objednala od anay vlozky,ted uz tam asi skoro zadne nenajdete,pac jsem je trochu vybrala :lol: ja jeste zadne jine nezkousela,ale verim,ze budu spokojena.pac latkove pliny jsou proste super :palec:
Ja zatim co jsem vyzkousela,tak starsi a ted i male sedej perfektne,navic jsou takove buclatoucke jakoze mam pocit,ze do ni muze curat do nekonecna a ono to vydrzi,krasne vzory, dobre usite…ja si proste koupila jednou jednu na zkousku,pak dalsi tri a dnes dalsi :lol: …kdybych si porizovala vybavu,tak uz asi jen z anavy. No ale to clovek nevi a kazdej musi odzkouset. Kdyz ted sahnu do skrine,tak prvni beru finskou oga boga na suchace,pac je to eMko a suchace muzu utahnout presne na miru,pak spotreuju anavy a pak saham po zbytku finek, po megerkach a pak cudlle…zbytek mi lezi vicemene ve skrini. Jo a jeste do toho kombinuju pastelky,ale ty uz ne tolik jako kdyz byla mala uplne mala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.12.10 21:59

hele já mám zatím jen jednu Anavu kalhotovku,malej je dlouhán hubenej a sedla mu perfektně,pěkně drží okolo nožiček a přitom není malej otlačenej,je dost savá i bez vkladačky a se všema vkladačkama nám vydrží celou noc :dance: coz nedají ani některý převycpaný kapsovky,takže když je čistá Anava dám ji na noc jinak dávám hnusky,na vánoce dostanu ještě jednu SMOG s červenýma patentkama a moc se na ní těším. pak ještě to zmenšování na patentky je taky mocinky šikovný :palec: paní je spolehlivá,má mbank,takže jeden den ráno koupím zaplatím a druhej den dopoledne jí tady mám, a pak ještě když dám všechno savý co k plínce patří,tak nemusím dávat svrchňáky a nepročuraný to vydží až 3 hoďky ( to je maximum co malej spí mezi jídlem) ,ale je mu teprve 3,5 měsíce takže toho tolik nepročůrá…vyrábí se v čr,
Jinak jak a kdo je spokojenej s látkovejma vložkama od Anavy?!
A HOLKY NESTYĎTE SE A PIŠTE SI O TÝ KVALITNÍ ,ZDRAVÍ A VOŇAVÝ HNUSKY :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 22:02

Ivush a to mate doma jako latkove ubrousky na zachode? To by uz manza asi kroutil hlavou :-D ,ale je fakt ze malou taky utiram latkovyma ubrouskama,ktere mam u prebalovaku…a starsi teda pouzivame bud toaletak a nebo jednorazove vlhcene ubrousky,pac to je vzdy pri ruce.....jinak latku bych bezela nejdriv namocit a nez bych dobehla,tak uz by mala sedela na gauci s posr… prtkou :lol: ,ale asi je to jen o zvyku…nicmene manza by to nerozchodil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.12.10 22:07

hmmm, asi tu anavy taky zkusím :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.12.10 22:09

Miri, a kdes sehnala tu finskou oga boga? Jinak cuddle máme taky a ty jsou perfektní dobře padnou. Akorát se vytahujou gumičky kolem nožek :think: teď už mi to nevadí, malý má tuhé soudržné bobky, ale když kakal jenom mlíčko, tak to pokaždé proteklo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure