Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jinak pratelnej toaleťák by byla teda už síla
muž by protestoval,ale být sama jdu do něj ,další plus co nemusím jít kupovat a zase by bylo o kačku víc každej měsíc
Mne se to anavy zacina libit cim dal vic, asi si udelam zasobicku od nich
malymu ta AIO sedla super, co jsem mu dala Lucy plinku tak ja je uz takova moc velika a jeste pres to svrchnacky.
Clovek je z toho jelen, nez se zorientuje ![]()
Holky, úplně náhodou, nebudete některá prodávat Pop in?
Jo a ještě jedna otázka
v čem jsou anavy tak super? (podle vás)
alchemilka píše:
Holky, úplně náhodou, nebudete některá prodávat Pop in?
Jo a ještě jedna otázkav čem jsou anavy tak super? (podle vás)
Mne se strasne libej ty vzory
a ta jedna co mam doma malymu pekne sedla a nebyla tak tlusta jako ta Lucy. Bum Hugger ted peru a od Anavy mam jeste jednu svrchni a ta je tak prijemna a mekkoucka, tak uvidim jeste jak budou fungovat kdyz tak krasne vypadaj ![]()
Mně se taky líbí vzory
ale škoda, že se to musí schovat pod svrchňáčky. No, když nad tím přemýšlím, tak i kdyby byly svrchní hezký, tak má stejně ještě tepláky ![]()
a jeste se mi libi ze je sije maminka co si to vyzkousela na vlastnich detech a ze je to z cech ![]()
alchemilka píše:
Mně se taky líbí vzoryale škoda, že se to musí schovat pod svrchňáčky. No, když nad tím přemýšlím, tak i kdyby byly svrchní hezký, tak má stejně ještě tepláky
tak vzorovany jsou i svchnacky
a kdyz mas AIO tak zadny nejsou a das mu kus zaclonky misto teplacku a budou i videt
ale zase ty AIO maji snad jen 4 barvy
Ted jsem nasla policejni vzor, ten musim mit ![]()
careynka píše:alchemilka píše:
Mně se taky líbí vzoryale škoda, že se to musí schovat pod svrchňáčky. No, když nad tím přemýšlím, tak i kdyby byly svrchní hezký, tak má stejně ještě tepláky
tak vzorovany jsou i svchnacky
Ted jsem nasla policejni vzor, ten musim mita kdyz mas AIO tak zadny nejsou a das mu kus zaclonky misto teplacku a budou i videt
ale zase ty AIO maji snad jen 4 barvy
Policejni mame doma ![]()
Já jsem teď objednala z merinostar, tak si musím dát aspoň měsíc pauzu ![]()
Jinak víte co mě docela štve? na aukru jsem viděla sketch plenky AIO a byly ušité ze stejné látky jak merinostar
a přitom kvalita bude asi dost rozdílná
ale vypadají identicky
Tak ja si prave dnes objednala od anay vlozky,ted uz tam asi skoro zadne nenajdete,pac jsem je trochu vybrala
ja jeste zadne jine nezkousela,ale verim,ze budu spokojena.pac latkove pliny jsou proste super ![]()
Ja zatim co jsem vyzkousela,tak starsi a ted i male sedej perfektne,navic jsou takove buclatoucke jakoze mam pocit,ze do ni muze curat do nekonecna a ono to vydrzi,krasne vzory, dobre usite…ja si proste koupila jednou jednu na zkousku,pak dalsi tri a dnes dalsi
…kdybych si porizovala vybavu,tak uz asi jen z anavy. No ale to clovek nevi a kazdej musi odzkouset. Kdyz ted sahnu do skrine,tak prvni beru finskou oga boga na suchace,pac je to eMko a suchace muzu utahnout presne na miru,pak spotreuju anavy a pak saham po zbytku finek, po megerkach a pak cudlle…zbytek mi lezi vicemene ve skrini. Jo a jeste do toho kombinuju pastelky,ale ty uz ne tolik jako kdyz byla mala uplne mala ![]()
hele já mám zatím jen jednu Anavu kalhotovku,malej je dlouhán hubenej a sedla mu perfektně,pěkně drží okolo nožiček a přitom není malej otlačenej,je dost savá i bez vkladačky a se všema vkladačkama nám vydrží celou noc
coz nedají ani některý převycpaný kapsovky,takže když je čistá Anava dám ji na noc jinak dávám hnusky,na vánoce dostanu ještě jednu SMOG s červenýma patentkama a moc se na ní těším. pak ještě to zmenšování na patentky je taky mocinky šikovný
paní je spolehlivá,má mbank,takže jeden den ráno koupím zaplatím a druhej den dopoledne jí tady mám, a pak ještě když dám všechno savý co k plínce patří,tak nemusím dávat svrchňáky a nepročuraný to vydží až 3 hoďky ( to je maximum co malej spí mezi jídlem) ,ale je mu teprve 3,5 měsíce takže toho tolik nepročůrá…vyrábí se v čr,
Jinak jak a kdo je spokojenej s látkovejma vložkama od Anavy?!
A HOLKY NESTYĎTE SE A PIŠTE SI O TÝ KVALITNÍ ,ZDRAVÍ A VOŇAVÝ HNUSKY
![]()
Ivush a to mate doma jako latkove ubrousky na zachode? To by uz manza asi kroutil hlavou
,ale je fakt ze malou taky utiram latkovyma ubrouskama,ktere mam u prebalovaku…a starsi teda pouzivame bud toaletak a nebo jednorazove vlhcene ubrousky,pac to je vzdy pri ruce.....jinak latku bych bezela nejdriv namocit a nez bych dobehla,tak uz by mala sedela na gauci s posr… prtkou
,ale asi je to jen o zvyku…nicmene manza by to nerozchodil ![]()
Miri, a kdes sehnala tu finskou oga boga? Jinak cuddle máme taky a ty jsou perfektní dobře padnou. Akorát se vytahujou gumičky kolem nožek
teď už mi to nevadí, malý má tuhé soudržné bobky, ale když kakal jenom mlíčko, tak to pokaždé proteklo ![]()