Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
15.12.10 11:21
Katy2 píše:
Jo jo, látkování je opravdu věda. :-P :mrgreen: :-P

plně souhlasím :palec: ,ale už jsem nakazila svoji sestru(má 2m holčičku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.12.10 13:02
Achdarek píše:
Foto megerky

tu jsi si šila?! nebou koupila?! je mocinky pěkná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
15.12.10 14:27

Ještě k separačkám - nevíte někdo složení těch Canpol separaček? By mě to docela zajímalo… říkám si, že to nemůže být tak hrozné, jinak by to v lékárně neprodávali :nevim: ..na netu jsem to ale nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.12.10 14:31
evi., píše:
Ještě k separačkám - nevíte někdo složení těch Canpol separaček? By mě to docela zajímalo… říkám si, že to nemůže být tak hrozné, jinak by to v lékárně neprodávali :nevim: ..na netu jsem to ale nenašla

evi taky jsem složení nenašla a doma je nemám abych na to koukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.12.10 14:39

HA!! ja mam jeste obal :mrgreen:

hmm a je tu akorat zpusob pouziti a pak nazev firmy, ktera to dodava jinak kulohulo slozeni :pocitac: asi vedi proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.12.10 14:41

a ceska posta opet nezvlada, uz tyden cekam na plenky :pocitac: a ja se tak tesiiim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.12.10 14:42

a ted koukam, ze je to asi polskej vyrobek, k tem teda vazne nemam duveru, ptz je kazdou chvili ve zpravach co vsechno jedovatyho se k nam od nich dovazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
15.12.10 14:42
lenholka píše:
a ceska posta opet nezvlada, uz tyden cekam na plenky :pocitac: a ja se tak tesiiim :dance:

jsem na tom stejně- mě to mají poslat PPL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.12.10 14:44

tak pplko jeste neni nejhorsi, ti to aspon v ten dany dem kdy volaji fakt privezou ale posta kazdej rok pred vanocema je desna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.12.10 14:54

Taky čekám balíček - dárky na vánoce pro malou od tety - tak jsem zvědavá kdy dorazí - posílali to včera.

A jinak - česká pošta je daleko lepší, alespoň dle mého - sice to dýl trvá, ale jsou ochotní to v paneláku donést i do 9tého patra, když jsem párkrát řekla že mi křičí dítě. Za to PPLka - ano v daný den mi dá vědět že přijede mezi 12-13h, když mi ale malá nespí, a poprosila jsem pána (musel v tom telefonu slyšet ten řev) zda mi to donese nahoru, tak mi řekl „Paní mi do baráku nesmíme chodit, přijďte si proto dolů!“ Já mu říkám, příjdu si, ale musíte počkat - musím se oblíknout, oblíknout dítě a tak za 30 minut budu dole (pán stal před barákem). No to nejde paní, já přijedu zítra. A odjel. Přijel druhý den, malá naštěstí spala, takže jsem seběhla dolů … ale kdyby nespala tak ten balík nemám asi dodnes.

• Citovat
  • Upravit
5393
15.12.10 15:02

taktéž očekávám dodávku plín :mrgreen: u mě to budou ty anavy. se těším jak malá :mrgreen:

zítra se chystám k doktorce na převážení a provokativně nasadím opičkovou merinostar - jsem zvědavá, zda bude okomentovaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
15.12.10 15:30
lenholka píše:
a ted koukam, ze je to asi polskej vyrobek, k tem teda vazne nemam duveru, ptz je kazdou chvili ve zpravach co vsechno jedovatyho se k nam od nich dovazi..

hmm to jsem se asi ještě nesetkala s jedovatýma věcma z polska:) ba naopak mám nějaký hračky,oblečení,kočárek a vše funkční a v poho :palec: a ty separačky mám a nestěžuju si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.12.10 15:34

ja teda az pujdu v lednu na kontrolu tak taky zabalim do latky, doted jsem balila do hnusky na kontroly, ona mala se mi pokazdy pokadi nez tam dojedu :lol: no tak vezmu nejaky nahradni a uvidime jestli mi neco reknou:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.12.10 15:39

lenholko, ja kdyz jsem vedela, ze se mi pokadi cestou na kontrolu, tak jsem dala hnusku, v cekarne jsem mela vysvleknout do body, tak jsem v klidu prebalila, stejne ho neponesu do ordinace posranyho a uz jsem dala latku a jeste si vzala druhou latkovou plinu na vymenu :mrgreen: Ale doktorku mame zbehlou, takze pliny nekomentuje, jen jednou se ptala na snapku :-D A nejprv si teda myslela, ze mame siroke baleni, ale my meli obe kycle Ia uz v sestinedeli, tak jsem ji rychle vyvedla z omylu, ze mi teda jedem v latce dobrovolne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.12.10 15:44

a ja bych to nehrotila, klidne ji necham pokadit do latky, hodim pak do pytliku haipa daipa a jede se dal :)) dneska jsme byli v latce na urade a taky to slo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure