Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4254
14.12.10 17:38
alchemilka píše:
Holky, díky za ten merinostar. nakonec jsem tam psala a paní mi odepsala za 20 8-o minut. Prý budou k prodeji tenhle týden, ale posílat budou až po vánocích, což je pochopitelné. a když už jsme u toho, schválily by jste mi tuto plínu na noc? dnes ráno jsem vážila papírovku nacucanou po noci a vážila 600g :think: to je cca půllitru vody 8-o pobere to vůbec nějaká látkovka? mám i babyidea extra, ale ta se mi na noc moc nevidí. já jsem to už kdysi řešila a byly mi doporučené plíny babyhinds, jenomže v Lku je nikde nemaj :nevim:

k těm merinostar, připrav se raděj na delší dodací dobu :wink: paní má nějaké problémy se švadlenou. mně se zpozdila objednávka o 14 dní, ale paní mi za to poslala pěkný dárečky :-) a navíc mně to stejně nevadilo…
jinak k těm nočním plínám…
babybeehinds i bamboo extra se srážejí (máme teda sušičku, tak možná jsou víc sražený). náš daniel má teď 11,5 kg v 17 měsících a bamboo extra tip a top a babybeehinds už skoro nedopnem. momentálně dovycpávám co jde, merinostar na noc je dobrá, že je velká a ještě se tam dá dost přidat, ale pocitově je zas dost mokrá…ještě je fajn airhour, dá se hodně dovycpat…
a zajímalo by mě, jaká jednorázovka pojme 0,5 litru :?: občas dám babylove a ta víc jak cca 0,3 - 0,4 nepobere a alana ta se vůbec na noc nechytá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 17:41
Dajma píše:
Prát vlhčené ubrousky normálně jdou, se mi sem tam připletou a vypadají v pohodě, jen pak nevím co s nimi, bo medvídka nemám a zase vytáhnu další vlhčený..navíc, prostě ty kakance se mi prát nechce,proto tak vyhazuju separačky a nekupuju si ty prací.. :roll:

To nějak nechápu, vyhazuješ separačky a nekupuješ prací? Vždyť perlan se dá taky prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.10 17:54

Holky a vy dáváte klasický perlan jako separačku?
My tím myli pacienty v nemocnici. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.10 17:58

tak jsem se chtěla kouknou co tu je hezkého - http://www.lucyz.cz/ , a nějak mi to píše že tam není žádné zboží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.12.10 18:14

Oskárku: na noc dávám pampers active baby, nevím jestli jsou to ty noční, co ukazovali v reklamě, nějak se v papírovkách nevyznám, ale jsou to jediné plíny, které neprotečou (nám). Ráno teda vypadají ale dost hnusně (už vím odkaď máte název hnusky :lol: )
Jinak můj syn měl na 10m téměř 12kg :think: teď bude mít víc a tu babyideu má v pohodě, akorát mně se zdá, že ji lehce pročurá. Kdybych ji ale vycpala, tak asi nedopnem. **
Ad praní ubrousků **- já peru běžně, utírám mu s tím pak prdku, nebo i cokoliv jiného (třeba zasviněnou židličku, nebo podlahu, nebo pusu po jídle :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 18:25

Praní ubrousků - taky peru a používám na vše možné. Přijde mi, že vydrží hodně praní.

Vítání občánků - podle není všude. U nnás dříve nebylo, je tam teprve poslední tři roky. S Tobíkem jsme zažili to první. :mrgreen: A naše starostka je rozumná, žádné dárečky typu bryndáky, dudlíky či plenky, co dostali kamarádky bydlící jinde, ale poukaz od OC CHodov.

Noční plena - podle mně se jako noční plena dá použít cokoiv, kam nacpeš dostatek vkládaček. Já používám plenku ze šijemdětem nebo megerku s prefoldem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 18:25

Alchemilko a jaké dáváš svrchní kalhotky na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
14.12.10 18:33

čauky já je taky občas prala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 18:35

Achdarek - co je to megerka? :oops:

• Citovat
  • Upravit
215
14.12.10 18:35

a je tady se to nějak rozjelo.
Bohužel švadlena- já -nestíhá a ještě při tom chodí do práce, ale do konce roku tam snad něco málo bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 18:37

A s těmi ubrousky jste mě teda nahlodali - já vyhazuju všechny i ty co jsem jen oteřela zadek bez hovínek, ty hovínkové vyhazuju automaticky, stejně jako pokaděné separačky. Vy perete i pokaděné separačky?

• Citovat
  • Upravit
215
14.12.10 18:41

pokaděné neperem ty vyhazuju, ale separačky mám prací, takže ty samozřejmě peru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.12.10 18:49

Katy, já dávám na noc právě ty papírovky :oops: ale jinak mám svrchní jen PUL, nebo flís (ty ale promokají) a koupila jsem dvoje vlňáčky, ale bohužel jsou malé :cert: a taky se mi nelíbil matroš, tak jsem se ke koupi dalších neodhodlala :think: vy tady asi dáváte na noc vlňáčky všichni, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.12.10 18:50

Mehlo, a ty šiješ které plíny? ty merino? nebo luczyz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.10 18:56
mehlo píše:
a je tady se to nějak rozjelo.
Bohužel švadlena- já -nestíhá a ještě při tom chodí do práce, ale do konce roku tam snad něco málo bude.

aha tak už se těším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí