Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
6.12.10 17:44

Halu, v cem jsi je prala? Tohle udelali holkam ty bambusove vkladacky, kdyz to vyprali v kyselem, tudiz treba machani v octu nebo treba ecover je mozna kysely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
6.12.10 18:09

Gladys, peru vpodstatě jen v Lovele. Možná jsem párkrát zapomněla a přidala Bamboo i k prádlu s octem, ale jinak samo vím, že se to nemá a dávám si pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.12.10 18:25

Holky, co mi řeknete k tomuhle? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
10170
6.12.10 18:30

Sketch nebrat. Já osobně nemám, ale žádnou kvalitní refernci jsem na ně nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.12.10 18:45
  • Citovat
  • Upravit
10170
6.12.10 18:50

osobně nemám, ale docela si ji chválí. Prý je vhodní i na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
6.12.10 18:57

bruni jak píše achdarek Sketch nebrat :cert: měla jsem od nich pleny,šátek nebo snapku a všechno bylo totálně k ničemu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.12.10 19:04
Brunifid píše:
A tohle? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Tyhle jsou super na noc - kup si, vyzkoušej.

• Citovat
  • Upravit
6271
6.12.10 19:56
Achdarek píše:

cca kávovou lžičku (ani ne celou) lanolinu do hrnku, , zalít vroucí vodou, zamíchat až se vše rozpustí, vlít dětský šampon nebo prostředek na vlnu, zamíchat (vznikne mléčně zabarvená tekuitna)
vlít cca do dvou litrů vlažné vody, promíchat
do vlažné lázně vložit vlńáky, nechat několik hodin, ideálně asi přes noc.

Pak vyždímat do ručníku a dát sušit.

Věda, co. :think:

Pro mě to hold věda je :nevim: ,když jsem to ještě nedělala a snažím se posbírat co nejvíc informací, ohledně údržby než ty kalhotky vůbec koupím.
takže děkují je to docela snadné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.12.10 20:19

Rozumím - celé loňské vánoce jsem strávila na netu čtení látkových diskuzí, hledání vhodných inzerátů na MMB a vymýšlením, co a jak udělat, abych začala látkovat. Vytiskla jsem si seznam zkratek plenek , ten jsem vedle monitoru a studovala. :mrgreen: Ze začátku jsem vůbec nechápala. Ale nakonec jsem tomu propadla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.12.10 20:38
Brunifid píše:
A tohle? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Bruni musim dat ostatnim za pravdu, moje mamka mi koupila 6 sketch kalhotek AIO a jsou uplne na prt, teda mam je jako denni plenky a normalne pres ne davam pulky ptz totalne protejkaj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.12.10 20:40

jeste teda dodam ze na pohmat je to normalne nejakej fleece ci co, ted nevim, zadna pul vrchni vrstva kterou AIO kalhotky mivaji, prodaval je kdosi na aukru a zrovna vcera jsem koukala na ten inzerat co mamka odklikla a akorat jsem u toho penila, nemaji zadnou nepromokavou vrstvu, asi tomu cloveku napisu, porad jsem to nerozdejchala… tyhle na fotce vypaji ze tu vrstvu maji ale pokud tam najdes nejaky lepsi tak na tyhle kasli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.12.10 20:56

leni, jak starou máš holčičku? My měli od začátku haipa daipa pastelky na den, osvědčili se, hezky mi schly, k tomu ještě haipa daipa klasika a imse vimse froté, k tomu čtverce. Bylo to dobré, tohle jsme jeli do 7m, ale pak už se mi do těch pastelek skoro nevešel, byl dost cvalda a skoro se nehejbal.
Na druhý je budu používat zase, byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.12.10 21:22

zitra ji jsou 3 mesice, no a dneska jsem dala na noc hnusku ptz mam vsechno mokry, jenomt ty sketchky mam suchy, ale ty na noc nedam, pak mam jeste bum genius AIO, ty jsou super, taky mokry, no a pak jedu pres den čč, na sketch jsem cetla spoustu negativniho, ale mamka si neda rict a jeste mi dalsi prikoupila, rikala jsem si, ze treba to bude v pohode s nima ale po tom co jsem videla ten inzerat…
na haipa daipa jsem taky koukala, ale uz mam jednu objednavku za 1500 na latkovkach a za dalsich 1500 na anavy, do toho mamka nakoupila spoustu AIO na aukru, nevim co je to za znacku, ale vypadaji podobne jako bum genius tkz snad ted uz zasoba bude v cajku, jenom na tu noc si porad nejsem jista..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.12.10 21:27

Tak na noc jsme dloho jeli v hnuskách. A teď zase nějakou dobu, kadil ráno a furt byly vlňáky hnědý :mrgreen: Ale dnes je zase v látce, jen teda jsem nenaimpregnovala vlňáky, tak má dvoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure