Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
2.12.10 13:07

Zuzi longies mám od Baby idea tady tyhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.12.10 13:08

jé, katy, pozdě… ona mi je předrbávala mamka a ta je důkladná, takže pak na ně mrknu, ale asi tam moc lanolinu nezůstalo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.12.10 13:09

katy, jj, na ty jsem koukala. a jsou nejlepší? mě se moc líbí ta zelená. je to teda ranec prachů, ale jsou krásný! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.12.10 13:10

Brumi třeba takovou sodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.12.10 13:11
zuzanecka81 píše:
bruni :pocitac: :pocitac: :lol:
jedlou ne, normální na praní :mrgreen: a já si do slizu nastrouhala i kousek žlučáku a pere supr :palec:

To mi došlo, že ne jedlou :mrgreen: Ale ta na praní nebyla nějaká spešl? Žlučákem potírám pokaděný plíny, takže to už tam vlastně dávám do tý pračky :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
2.12.10 13:11
zuzanecka81 píše:
katy, jj, na ty jsem koukala. a jsou nejlepší? mě se moc líbí ta zelená. je to teda ranec prachů, ale jsou krásný! :palec:

Zuzi hele povím to to tak, Eli je mám od necelých tří měsíců, vzala jsem rovnou vel. L a stále vypadají jako nové, tak že za mě jsou to nejlepší vlňáčky dlouhé, teď jí je dávám fakt pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.12.10 13:12
Katy2 píše:
Brumi třeba takovou sodu

Jééé díky, to je to slovo - krystalická soda :palec:

• Citovat
  • Upravit
51750
2.12.10 13:13

Brumi ale tu sodu hledej v normálních obyč. drogerkách v marketech jí fakt nemají, teda aspoň u nás fakt ne. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.12.10 13:16

Katy, třeba Teta? Nebo DM?

A že nepotřebujeme dlouhé vlňáky (ty vaše longies), když máme fusak z ovečky??? :-)
A už se těším ven, až dám tu naši zatím jedinou plínu s obrázkem a vlňáčky. :palec:

• Citovat
  • Upravit
8651
2.12.10 13:20
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Brumi třeba takovou sodu
Jééé díky, to je to slovo - krystalická soda :palec:

Tu sodu seženeš nejsnáz v takových těch obyčejných drogériích, jako Jasmín atd. V DMku ani Tescu nebo podobných obchodech jsem ji nikdy neviděla. A krystalická soda není úplně přesné, musí to být hlavně prací soda (uhličitan sodný, ta jedlá soda je hydrogenuhličitan sodný), existuje ve dvou formách – úrávě té krystalické a pak práškové. Ta krystalická je hydratovaná forma práškové a v praxi to má hlavně ten dopad, že se dýl rozpouští a hůř dávkuje, jak jsou toho velké kusy.

A její hlavní funkce je změkčení vody (váže ionty hořčíku a vápníku a přeměňuje je na nerozpustné sloučeniny), takže pak stačí míň pracího prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.12.10 14:22

katy, tak díky, zainvestuju. a rovnou koupím pár anaváckých plínek, když je tak vychvalujete.
jinak hlásím, že opičková merinostarka je supr! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.12.10 14:24

já mám koupenou v německu přímo prací sodu :think: ale u nás jsem ji neviděla.
a žlučákem taky potírám, než házím do pračky. ale se mi i líbilo, jak ten žlučák voní. mám sliz totiž takový mixík: kus marseillského mýdla, půlka jádrového a třetinka ze žlučáku :mrgreen: a pere jedna báseň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.12.10 14:49

Borisko ja na noc zapla prack, rano jsem povesila finku nocni a jednu eMkovou kalhotovku na dvere a ted uz jsou jen lehce navlhle…uvidim co vecer. Ale ja mam otacky na pracce na 1400 a taky susim v istnosi kde je celej den kolem 22*C..jo a jeste je cele obracim naruby,abych nemusela odepinat vkladacky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
2.12.10 15:14
zuzanecka81 píše:
katy, tak díky, zainvestuju. a rovnou koupím pár anaváckých plínek, když je tak vychvalujete.
jinak hlásím, že opičková merinostarka je supr! :palec:

Já jsem s anavy spokojená - s kalhotovkou i flísaky :) a teďkom jsem koukala že mají novou AIO - už mě svrbí ruka :) :)

• Citovat
  • Upravit
51750
2.12.10 15:29

Petko AIO už je v prodeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení