Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
achdárku koukala jsem teď na tvůj blog, tipy na dárky tam máš supeeeeeeer. ![]()
Juuuuuuu, ten je klááášnýýýýýýýýýý. ![]()
Hele Mabit a nemá tu zelenou nějak moc velkou? to je airhour že?Ta jde přeci zmenšít. ![]()
A koukám že jsi nakupovala na suché zipy, no snad budeš spokojená, já sucháče nerada, po nějaké době se většina začnou kroutit a tak nějak divně to odstává, navíc pod vlňáčky suché zipy nsjou moc dobré, můžou se zachytávat o vlnu.
hele některý na sucháč některý na petentky
…ta zelená je velká jsou na ní i ty modrý pulky
ale on do ní doroste
mabit píše:
hele některý na sucháč některý na petentky…ta zelená je velká jsou na ní i ty modrý pulky
ale on do ní doroste
Mabit a co je to za plína ta zelená? Je to ta air hour?
tyhle mámm ted nejraději,píšu s malým na klíně…tak někde nemám háčky ![]()
Katy2 píše:mabit píše:Mabit a co je to za plína ta zelená? Je to ta air hour?
hele některý na sucháč některý na petentky…ta zelená je velká jsou na ní i ty modrý pulky
ale on do ní doroste
ty jo to ti ted nepísnu…kupovala jsem jí na mamaja cz c akci…počkej mám u seba fakturu…jo je to ona
jde nějak zmenšit?!
Mabit no jasně že jde zmenšít, je to kapsovka, že? KOukni tady, jak je tam ta panenka na obrázku, tak vidíš ohrnutý ten předek?
http://www.mamaja.cz/…apsova-plena
Prostě když koukneš do rozevřené plíny, tak je tam vpředu proužek flece, koukni pod něj a uvidíš patentky, tak že ten flec ohrni přes předek plíny a přehni plínu vnitřními patentkami veen. Kua píšu jak hotentot, no snad to nějak pochopíš. ![]()