Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
30.11.10 18:18

A já se jdu teda taky pochlubit novou plínou, včera dorazila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 18:20

a teď koukám, že to mají i v tom popisu u té plenky jak se zmenšuje.
pro zmenšení přehněte horní okraj pleny, speciální lem chrání patentky, tak aby nepřicházely do kontaktu s jemnou pokožkou miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.11.10 18:28
mabit píše:
tyhle mámm ted nejraději,píšu s malým na klíně…tak někde nemám háčky :oops:

Tuhle mám taky ráda, mám ale jen jednu S/M a pak mám až L/XL dvakrát plus dvakrát na sucháče a ty má ještě velké :) tak čekám až doroste.

• Citovat
  • Upravit
81480
30.11.10 19:14
Brunifid píše:
Novosklad jsem studovala podle internetu, mně to nikdo naživo neukáže. Motání do šátku taky ne :nevim:

A koukala si na návody vázání šátků na youtube? To je jak naživo. Od kud jsi?

Praní zadku - T. už teď naštěstí kadí na nočník, když se zadaří do plíny, tak jedině pod vodou. Jsem na tom jak Gladys, 10 ubrousků mi nestačí.

pLÍNY PerU NA OBYČ PROGRAM NA 60 BEZ ZVLÁŠTNÍHO PŘEDPÍRÁNÍ ČI MÁCHÁNÍ. tAKY JSEM líná zapínat 2×. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 19:19
Alpaka píše:
Brunifid píše:
Novosklad jsem studovala podle internetu, mně to nikdo naživo neukáže. Motání do šátku taky ne :nevim:

Praní zadku - T. už teď naštěstí kadí na nočník, když se zadaří do plíny, tak jedině pod vodou. Jsem na tom jak Gladys, 10 ubrousků mi nestačí.

pLÍNY PerU NA OBYČ PROGRAM NA 60 BEZ ZVLÁŠTNÍHO PŘEDPÍRÁNÍ ČI MÁCHÁNÍ. tAKY JSEM líná zapínat 2×. :oops:

Alpako v čem pereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.11.10 19:21
Katy2 píše:
Alpaka píše:
Brunifid píše:

pLÍNY PerU NA OBYČ PROGRAM NA 60 BEZ ZVLÁŠTNÍHO PŘEDPÍRÁNÍ ČI MÁCHÁNÍ. tAKY JSEM líná zapínat 2×. :oops:
Alpako v čem pereš?

V Persilu. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 19:25
Alpaka píše:
Katy2 píše:
Alpaka píše:
Brunifid píše:

Alpako v čem pereš?
V Persilu. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8-)

A plíny po počůrání nesmrdí? Já už nevím v čem prát, at peru v čem peru, teda v persilu jsem ještě neprala, tak prostě jakmilé se Eli do plíny vyčůrá tak děsně smrdí. Přitom po vyprání plíny voní práškem i po suchnutí, jen do té doby než je počůrá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.11.10 19:31
Alpaka píše:
Praní zadku - T. už teď naštěstí kadí na nočník

Doprdele, to jsem si zas naběhla a něčím se na emiminu pochlubila. :zed: :zed: :zed: Hádejte co jsem právě našla v plíně. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.11.10 19:37
Alpaka píše:
Alpaka píše:
Doprdele, to jsem si zas naběhla a něčím se na emiminu pochlubila. :zed: :zed: :zed: Hádejte co jsem právě našla v plíně. :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:twisted: :lol:
Naprosto nepokrytě se škodolibě směju.
(co myslíš, že jsem nedávno napsala? že s pitím nemáme problém. Haha, už lítám a počítám každou kapku, kterou se mi do něj povede vpravit :roll: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.11.10 19:47
Alpaka píše:
Alpaka píše:
Doprdele, to jsem si zas naběhla a něčím se na emiminu pochlubila. :zed: :zed: :zed: Hádejte co jsem právě našla v plíně. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Klasika :mrgreen: Soucítím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 19:53
Alpaka píše:
Alpaka píše:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: My od včerejšího rána ještě neměli, tak zítra bude po ránu asi pořádná nadílka, kdyby tak vydržela na tom nočníku sedět a pustit to do něj. :roll: /tak teď ofuám, že když jsem jí tady pomluvila, tak zítra se do toho nočníku vykadí/ :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.11.10 19:56

Já jsem ho dnes nejdřív posadila na záchod, nic (a to mi tlačil u gauče, takže kadit potřeboval), pakna nočník, ale z toho hned vstává,jakmile tam cvrkne. A pak jsem rezignovala a dala plínu a do minuty to tam bylo :roll: Zkrátka ne a ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.11.10 20:09

Mabit, Katy - pěkný fotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.11.10 20:12
Katy2 píše:
achdárku koukala jsem teď na tvůj blog, tipy na dárky tam máš supeeeeeeer. :pankac:

To mám hlavně pro kamarádky, které se furt ptají co mají dětem koupit:-)

To mi připomnělo, že stále mám u kamarádky dvě plenky, co mně koupila k narozeninám. od léta :zed: a není čas se sejít. Prý k vánocům ještě něco přikoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 20:17

Achdárku aby dřív Poli nepřestala čůrat do plín než se s kamarádkou sejdeš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure