Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
30.11.10 09:39
Achdarek píše:
Však já si toho taky cením :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 09:46
Achdarek píše:
Však já si toho taky cením :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nápodobně, ale tak můj chlap je šikovný, už se do toho dosta, dokonce zvláda umotat i novorozenecký a sklad na draka, tak že blbý fakt není a při troše snahy, to zvládne každý chlap, jen musí chtít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.11.10 09:49

Ten můj přebaloval všehovšudy jednou, a to ještě s rozbalením plíny čekal na mne, aby náhodou nenarazil na něco, na co by narazil jen velmi nerad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
30.11.10 09:51
Brunifid píše:
Ten můj přebaloval všehovšudy jednou, a to ještě s rozbalením plíny čekal na mne, aby náhodou nenarazil na něco, na co by narazil jen velmi nerad :mrgreen:

NO jo děvčata, musíte ty chlapy od začátku pěkně zapřahovat, ať si hezky zvykají, vždyť je to i jejich dítě ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.11.10 10:14

čau tak to náš tatínek je na tom ještě hůř- ten donedávna nezvládl ještě ani dát hnusku, ale byl donucenej- začala jsem totiž chodit na brigádu, takže hlídá, tak už aspon zvládne dát hnusku. Před pár dny jsem dala malýmu kalhotkovou plínku a na to Pulky a odešla do práce a když jsem se vrátila, tak tak kalhotková nepočůraná byla na pračce, tak jsem se ho ptala, proč mu ji sundal, když byla suchá a on mi na to odpověděl, že myslel, že je počůraná. Tak tohle můj mozek vážně nepobral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.11.10 10:38

Právě jsem objevila na webu tenhle manuál na používání látkových plen . Přijde mi,že je to pěkně zpracované. Tak třeba se začínajícím látkařkám bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.11.10 10:43
Brunifid píše:
Katy, Achdarek: Když v tom mám doteď hokej (už ale trochu menší) já, tak naprosto chápu, že standardní model chlapa, který jezdí domů z práce večer, tohle nemůže pobrat. :mrgreen:

Můj jezdí taky večer domů z práce a látkovky zvládá v plném rozsahu :lol: On je naštěstí ten typ, co je schopen dítě komplet obstarat. Přebaluje obě děti od narození, dokonce myslím u obou přebaloval jako úplně první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.11.10 10:46
Katy2 píše:
při troše snahy, to zvládne každý chlap, jen musí chtít. :lol:

Jo, přesně v tom to vězí. To chtění je někdy problém. Můj manžel se takhle furt nemůže smířit s pracemi v kuchyni, včera měl kupříkladu rozšlehat v misce vajíčko na obalování květáku a se zcela vážnou tváří se mě zeptal, jestli to zvládne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.11.10 11:33

tak to je dobrý. můj muž zase bravurně zvládá kuchyn, teda kromě mytí nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 11:34
mehlo píše:
tak to je dobrý. můj muž zase bravurně zvládá kuchyn, teda kromě mytí nádobí.

jo tak to jde i mému chlapovi, navaři to fakt umí, ale uklidit po sobě nepořádek v kuchyni to nějak nezvládá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.11.10 11:48

Já ho k tomu ani nenutím. V kuchyni zvládá uvařit čaj a oškrabat brambory a dítě pochová a připraví mu vodu na koupání. Na druhou stranu mi přezuje kola u auta, do toho se zas nechce mně :wink:

Byly jsme u doktorky očkovat rotaviry. Potom jsem krmila a vedle na přebalováku paní svlékala dítě a měla na jednorázovkách široké balení. Jsem říkala, že já doma dávám látkové - prej a proč? Furt to prát a žehlit… Já na to, že se to nežehlí. Obdržela jsem pohled, až si říkám, jestli jsem prase :think:

• Citovat
  • Upravit
3929
30.11.10 12:27

Ohledně chlapů jsem se pobavila :mrgreen: Ten můj taky nepozná, jestli je plína počůraná nebo ne :lol:
Do novorozeneckýho skladu malou zapne, pokud to má všechno připravené.

Děvčata, zkoušela jsem přes noc dát vlňáčky ..mám Popoliny ..ty by prý měly být impregnované a raději jsem jim před tím dala ještě jednu impregnaci. Ráno se mi zdálo, že má oblečení krapítek vlhounké - je to normální nebo by mělo být absolutní sucho?

Moje mamča mě taky přemlouvá, ať dávám jednorázovky… celkem nechápu, proč tolik starších maminek je proti látkovkám, když my jsme na nich vyrostli :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.11.10 12:28
Brunifid píše:
Ten můj přebaloval všehovšudy jednou, a to ještě s rozbalením plíny čekal na mne, aby náhodou nenarazil na něco, na co by narazil jen velmi nerad :mrgreen:

Můj manžel přebaluje pokud není malá pokaděná :) - při její frekvenci 1× denně, většinou dopoledne, mu to vychází.
Dokonce jí umotal i do novoskladu a sepnul snapkou - jen jí na to natahl bodýčko a tepláky :) - asi po půl hodině jsem se divila že je malá celá mokrá a co jí to na tu prdelku dal :roll: - no jo zapomněl na PULky :)- teď už to zvládá na jedničku :palec:

Příspěvek upraven 30.11.10 v 12:34

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
30.11.10 12:32

Já furt čekám na ty snapky a PULky z Malvika :cert:
Takhle machrujeme a přitom máme u doktorky na prdelce jednorázovku :oops:

Jo a ta paní mi ještě říkala, že to ale musím častějhí přebalovat, co? Jsem říkala, že jo. Proč já musím být vždycky ve všem za exota?! Nebýt interfernet, tak je člověk tak bezstarostně konzumní...... :roll:

• Citovat
  • Upravit
3929
30.11.10 12:33

Já jsem PULky párkrát taky zapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení