Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:Alpaka píše:Normálně k těm ostatním, prostě aby to šlo víc utáhnout. S trochou snahy by šel udělat i tak, aby byl překrytý látkou, pokud to tak u ostatních je (aby se nedotýkal kůže).
Mám zapínání na boku, na dvě řady. Takže přidat patentek by šlo. Ale kde?
Já myslela kde to nacvakat - jako místo, kde to někdo děla. Jestli je nějaká dílna, obchod, švadlenky…
Alpaka píše:ivuska.h píše:Já myslela kde to nacvakat - jako místo, kde to někdo děla. Jestli je nějaká dílna, obchod, švadlenky…Alpaka píše:Normálně k těm ostatním, prostě aby to šlo víc utáhnout. S trochou snahy by šel udělat i tak, aby byl překrytý látkou, pokud to tak u ostatních je (aby se nedotýkal kůže).
Mám zapínání na boku, na dvě řady. Takže přidat patentek by šlo. Ale kde?
Jo tak
No já mám lis a pár holek tady má kleště. Nebo Snap Servis na sijemdetem.cz.
ahoj!
tak jsem zkoušela umotat neluš do plíny - novosklad ze 70*70 a do toho jsem chtěla dát vícevrstvou. jenže se mi nepodařilo jí do toho umotat - jakoby jí to bylo malý
tak jsem jí narvala do novoskladu s kikko bambuskou. ale stejně to je obr ranec a svrchní thirsties co mám to skoro nepobírají
co s tím? můžu dát tu vv jen tak narovno do těch gatěk? - když teda vím, že mi zrovna nebude kadit (máme malou frekveci
)
Já zkusila taky novosklad, na to fleesáčky a v pohodě, je to teda naducanější než jednorázovka, ale líbí se mi to ![]()
A na dopolední nákup autem jsem zkusila takovou barevnou kalhotkovou s vložnou plenou a na to vlňáčky. To bylo ještě objemnější, ale taky dobrý ![]()
no a teď se mi poblila… máma tvrdí, že je hlavou dolů, kvůli tomu ranci
tak co s tím? teď jsem jí dala jen tak vv do thirstiesek - tak čekám, že budou mokrý dupajdy…
Brunifid píše:
Já zkusila taky novosklad, na to fleesáčky a v pohodě, je to teda naducanější než jednorázovka, ale líbí se mi to
A na dopolední nákup autem jsem zkusila takovou barevnou kalhotkovou s vložnou plenou a na to vlňáčky. To bylo ještě objemnější, ale taky dobrý
Jsi se nějak rozjela. Před týdnem jsi sondovala o látkovkách a teď v nich už nakupujete.
Ty se holka povezeš rychle. ![]()
My jsme dneska zazářili ve FuziiBunz na kyčlích
- doktorka si dělá statistiku látkujících maminek a říkala mi že letos jsem teprve šestá
![]()
A v čekárně se mě jedna maminka teda strašně divila že se mi s tím chce (starší maminka - látkovala před 15ti lety dítě), tak jsem jí řekla že s tím není práce
a stejně mi to nevěřila. Ani jsme jí neuchvátili tou fialovo-kopretinkovou plenkou ![]()
zuzanecka81 píše:
no a teď se mi poblila… máma tvrdí, že je hlavou dolů, kvůli tomu rancitak co s tím? teď jsem jí dala jen tak vv do thirstiesek - tak čekám, že budou mokrý dupajdy…
Já dávám teda přes den jenom čč do novoskladu a na to svrchňáky a nikdy jsme neměli mokré dupačky
- přebaluju co 2-3 hodiny.
Já dávám spát ještě do košíku a ten mám na jedné straně podložený knížkama, takže je hlavou nahoru. Ale na to ublinknutí to podle mého nemá vliv.
Nedávala jsem nic. Na zadek separačku, na to novosklad z čč a na to ty fleesáky s vložkou. A varianta druhá zas separačka, na to rovnou kalhotkovka s vložkou a navrch vlňáky.
Ale netvrdím, že je to dobře, byly to mé první pokusy ![]()
Alpaka píše:Brunifid píše:Jsi se nějak rozjela. Před týdnem jsi sondovala o látkovkách a teď v nich už nakupujete.
Já zkusila taky novosklad, na to fleesáčky a v pohodě, je to teda naducanější než jednorázovka, ale líbí se mi to
A na dopolední nákup autem jsem zkusila takovou barevnou kalhotkovou s vložnou plenou a na to vlňáčky. To bylo ještě objemnější, ale taky dobrýTy se holka povezeš rychle.
bruni, jak dlouho ti vydrží jen v té čč na novosklad? já jí teď sundávala ten čč s kikko bambuskou a byla dost počůraná ![]()
teď jsem si nachystala novosklad jen s froté vložečkou. tak uvidíme. ale stejně mi to nějak nesedí kolem nožek ![]()
jééé, koukám, že na bráně už mají itti bitti tutto. tak se asi vyprdnu na čč a pořídím pár těchto k vánočkám ![]()
Tak holky, dneska jsem začala zkoušet látkování. Akorát snappi sponky nám ještě nepřišly, v Malvíku nejsou skladem