Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
29.11.10 13:50

Tak holky, dneska jsem začala zkoušet látkování. Akorát snappi sponky nám ještě nepřišly, v Malvíku nejsou skladem :-(

• Citovat
  • Upravit
81480
29.11.10 14:06
ivuska.h píše:
Alpaka píše:
Mám zapínání na boku, na dvě řady. Takže přidat patentek by šlo. Ale kde?
Normálně k těm ostatním, prostě aby to šlo víc utáhnout. S trochou snahy by šel udělat i tak, aby byl překrytý látkou, pokud to tak u ostatních je (aby se nedotýkal kůže).

Já myslela kde to nacvakat - jako místo, kde to někdo děla. Jestli je nějaká dílna, obchod, švadlenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.11.10 14:44
Alpaka píše:
ivuska.h píše:
Alpaka píše:
Mám zapínání na boku, na dvě řady. Takže přidat patentek by šlo. Ale kde?
Normálně k těm ostatním, prostě aby to šlo víc utáhnout. S trochou snahy by šel udělat i tak, aby byl překrytý látkou, pokud to tak u ostatních je (aby se nedotýkal kůže).
Já myslela kde to nacvakat - jako místo, kde to někdo děla. Jestli je nějaká dílna, obchod, švadlenky…

Jo tak :lol: No já mám lis a pár holek tady má kleště. Nebo Snap Servis na sijemdetem.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.11.10 16:50

ahoj!
tak jsem zkoušela umotat neluš do plíny - novosklad ze 70*70 a do toho jsem chtěla dát vícevrstvou. jenže se mi nepodařilo jí do toho umotat - jakoby jí to bylo malý :nevim: tak jsem jí narvala do novoskladu s kikko bambuskou. ale stejně to je obr ranec a svrchní thirsties co mám to skoro nepobírají :nevim: co s tím? můžu dát tu vv jen tak narovno do těch gatěk? - když teda vím, že mi zrovna nebude kadit (máme malou frekveci :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
29.11.10 17:30

Já zkusila taky novosklad, na to fleesáčky a v pohodě, je to teda naducanější než jednorázovka, ale líbí se mi to :palec:
A na dopolední nákup autem jsem zkusila takovou barevnou kalhotkovou s vložnou plenou a na to vlňáčky. To bylo ještě objemnější, ale taky dobrý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5393
29.11.10 17:49

no a teď se mi poblila… máma tvrdí, že je hlavou dolů, kvůli tomu ranci :nevim: tak co s tím? teď jsem jí dala jen tak vv do thirstiesek - tak čekám, že budou mokrý dupajdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.11.10 17:49

bruni, a co dáváš do toho novoskladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
29.11.10 17:51
Brunifid píše:
Já zkusila taky novosklad, na to fleesáčky a v pohodě, je to teda naducanější než jednorázovka, ale líbí se mi to :palec:
A na dopolední nákup autem jsem zkusila takovou barevnou kalhotkovou s vložnou plenou a na to vlňáčky. To bylo ještě objemnější, ale taky dobrý :mrgreen:

Jsi se nějak rozjela. Před týdnem jsi sondovala o látkovkách a teď v nich už nakupujete. :mrgreen: Ty se holka povezeš rychle. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.11.10 17:53

My jsme dneska zazářili ve FuziiBunz na kyčlích :) - doktorka si dělá statistiku látkujících maminek a říkala mi že letos jsem teprve šestá 8-o :)
A v čekárně se mě jedna maminka teda strašně divila že se mi s tím chce (starší maminka - látkovala před 15ti lety dítě), tak jsem jí řekla že s tím není práce :) a stejně mi to nevěřila. Ani jsme jí neuchvátili tou fialovo-kopretinkovou plenkou :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
29.11.10 17:54
zuzanecka81 píše:
no a teď se mi poblila… máma tvrdí, že je hlavou dolů, kvůli tomu ranci :nevim: tak co s tím? teď jsem jí dala jen tak vv do thirstiesek - tak čekám, že budou mokrý dupajdy…

Já dávám teda přes den jenom čč do novoskladu a na to svrchňáky a nikdy jsme neměli mokré dupačky :nevim: - přebaluju co 2-3 hodiny.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
29.11.10 17:54

Já dávám spát ještě do košíku a ten mám na jedné straně podložený knížkama, takže je hlavou nahoru. Ale na to ublinknutí to podle mého nemá vliv.

Nedávala jsem nic. Na zadek separačku, na to novosklad z čč a na to ty fleesáky s vložkou. A varianta druhá zas separačka, na to rovnou kalhotkovka s vložkou a navrch vlňáky.

Ale netvrdím, že je to dobře, byly to mé první pokusy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
29.11.10 17:57
Alpaka píše:
Brunifid píše:
A na dopolední nákup autem jsem zkusila takovou barevnou kalhotkovou s vložnou plenou a na to vlňáčky. To bylo ještě objemnější, ale taky dobrý :mrgreen:
Jsi se nějak rozjela. Před týdnem jsi sondovala o látkovkách a teď v nich už nakupujete. :mrgreen: Ty se holka povezeš rychle. :andel:
:think: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5393
29.11.10 18:02

bruni, jak dlouho ti vydrží jen v té čč na novosklad? já jí teď sundávala ten čč s kikko bambuskou a byla dost počůraná :think:
teď jsem si nachystala novosklad jen s froté vložečkou. tak uvidíme. ale stejně mi to nějak nesedí kolem nožek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.11.10 18:03

jo a postýlku mám taky zvýšenou. a stejně hodila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.11.10 18:06

jééé, koukám, že na bráně už mají itti bitti tutto. tak se asi vyprdnu na čč a pořídím pár těchto k vánočkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure