Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
29.11.10 10:05

:dance: :dance: :dance: přisly vlňčky jdu impregnovat,tak snad si je nezkurvím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.11.10 10:06
zuzanecka81 píše:
a zatím jsem nezačala. chystám se zítra :mrgreen:

Zuzitak co? Jak Ti to jde???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.11.10 10:09

Mabit, rozpustíš si lžičku lanolínu v horké vodě se šamponem. Měla by ti vzniknout mléčně bílá „voda“ a doplníš teplou vodou na cca 1 litr. Necháš schladnout tak, aby to bylo vlažný a ponoříš vlňáky. Pořádně promačkat a nechat ležet do druhýho dne. Pak je vymačkáš a necháš uschnout. Hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.11.10 10:10

Ja tu mam na inpregnaci patero vlnaku a jsem taak shnila,ze jsou porad nedotknute :cert: …porad nemuzu vymysle kam je dam schnout,kdyz je venku takhle :cert:
Ted me tak napada, kdyz jim vadi horko a slunko,co mraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.11.10 10:10

Holky, tak jste mě donutily přepočítat plíny před praním :) - stav 26 plín od 18h pátku do pondělních 8 hodin. Tak teď jen nevím jestli je to moc nebo málo :) :)

• Citovat
  • Upravit
2417
29.11.10 10:15

Miriijá je suším na topení. Dám pod ně plínu a je to. Zatím se jim nic nestalo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.11.10 12:34
petka.konecna píše:
Holky, tak jste mě donutily přepočítat plíny před praním :) - stav 26 plín od 18h pátku do pondělních 8 hodin. Tak teď jen nevím jestli je to moc nebo málo :) :)

Peťko tak na nás málo, my jich máme cca 23 za dva dny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.11.10 12:35

Mirii já taky suším na topení na ručníku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
29.11.10 12:41

Tak nám dorazili plíny z Finska. Kapsovka super, skladná, krásná, hezky sedí, před obědem by možná snesl ještě jeden patentek navíc na bříšku, trochu odstává. Z kalhotkové jsem zklamaná. Vůbec nesedí - břes břísko obrovská, při stahování longiesek spadla i plenka, přitom kluk má panděro obroský. Neím, co mají ve Finsku děti za pivase. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.11.10 12:44
Alpaka píše:
Tak nám dorazili plíny z Finska. Kapsovka super, skladná, krásná, hezky sedí, před obědem by možná snesl ještě jeden patentek navíc na bříšku, trochu odstává. Z kalhotkové jsem zklamaná. Vůbec nesedí - břes břísko obrovská, při stahování longiesek spadla i plenka, přitom kluk má panděro obroský. Neím, co mají ve Finsku děti za pivase. :think:

A jaké má ta kalhotkovka zapínání? Jestli dvouřadové, tak by tam možná šly přidat patentky, aby to šlo víc dotáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.11.10 12:46

Alpako a tu kalhotkovou máš jaké zapínání? Já měla na bok, tak že ta byla ELi fakt že velká. :think:
Kapsovku máš zapínání jak?Mám jednu v předu a jednu na bok, lépe sedí Elišce ta v předu, ta s bočním zapínáním má krapet volnější přes bříško, ale tak dávám jí více méně jen na cestování a to má vždy body a longies, tak že to to udrží. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
29.11.10 13:03

Mám zapínání na boku, na dvě řady. Takže přidat patentek by šlo. Ale kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.11.10 13:07
Alpaka píše:
Mám zapínání na boku, na dvě řady. Takže přidat patentek by šlo. Ale kde?

NO o tom jsem taky uvažovala, přidat patentky více do zadu ještě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.11.10 13:20
Alpaka píše:
Mám zapínání na boku, na dvě řady. Takže přidat patentek by šlo. Ale kde?

Normálně k těm ostatním, prostě aby to šlo víc utáhnout. S trochou snahy by šel udělat i tak, aby byl překrytý látkou, pokud to tak u ostatních je (aby se nedotýkal kůže).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.11.10 13:35

Jestli chceš, tak já ti patentky nacvakám. Jen jestli mám nějakou ladící barvu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure