Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
30.11.10 20:21
Katy2 píše:
Achdárku aby dřív Poli nepřestala čůrat do plín než se s kamarádkou sejdeš. :lol:

Pracujeme na třetím, tak to určo využijeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.11.10 20:56

Mabit moc pekne fotky, ta posledni s oranzovym lemovanim to je ktera? Vypada dobre.....
Katy anavy k sezrani :srdce: , ja radeji ted po plinkach nekoukam,pac si rikam,ze uz jich mam dost…se mi sice podarilo strelit ted dve kopretinky :lol: ,ale jeste mam porad dost plin nazbyt :lol:
Nechcete nekdo novoroeneckou anavy a dve novorozenecke igulle? Dala jsem je na mimibazar,ale zatim je nikdo nechce…
Zajimave je, ze kdyz posilam do CR pleny,tak to nevyjde ani na 100,– ,ale jak to jde z CR sem,tak to je vzdycky kolem 200 a vic :cert:
Achdarku teda ja bych nevydrzela mit u nekoho pleny od leta :zed: :lol: ja nemuzu spat,kdyz mam pliny na ceste,jak moc se na ne vzdycky tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.11.10 21:03
Katy2 píše:
Mabit no jasně že jde zmenšít, je to kapsovka, že? KOukni tady, jak je tam ta panenka na obrázku, tak vidíš ohrnutý ten předek?
http://www.mamaja.cz/…apsova-plena
Prostě když koukneš do rozevřené plíny, tak je tam vpředu proužek flece, koukni pod něj a uvidíš patentky, tak že ten flec ohrni přes předek plíny a přehni plínu vnitřními patentkami veen. Kua píšu jak hotentot, no snad to nějak pochopíš. :mrgreen:

ty jo dík,hned jsem to vyzkoušela a jde to :mrgreen: a je mu :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.11.10 21:04
Katy2 píše:
A já se jdu teda taky pochlubit novou plínou, včera dorazila. :mrgreen:

ta je krááásná-hele kde ty pěkný pleny furt bereš ,s takovýma obrázkama :think: já chci taky takovou s obráskem-teda pardon já POTŘEBUJU taky takovou s obrázkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.11.10 21:10
mabit píše:
Katy2 píše:
ta je krááásná-hele kde ty pěkný pleny furt bereš ,s takovýma obrázkama :think: já chci taky takovou s obráskem-teda pardon já POTŘEBUJU taky takovou s obrázkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Správně potřebuješ:-)

http://www.anavy.cz/

Tady mají taky hezké. MOje oblíbené :srdce:
http://www.sijemdetem.cz/…tkove-plenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.11.10 21:15
Mirii píše:
Mabit moc pekne fotky, ta posledni s oranzovym lemovanim to je ktera? Vypada dobre.....

Tu ta http://www.mamaja.cz/…tra-patentky

Ze šijeme dětem jsem si taky objednala takovou zelenou kytičkovanou :) a z ANAVY mám dvě - jednu od Achdarka a druhou kytičkovanou Chanson :) - je to krása balit dítě do takových krásných plenek :) :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
30.11.10 21:16

… to je jen malý výběr :)

• Citovat
  • Upravit
51750
30.11.10 21:24
mabit píše:
Katy2 píše:
ta je krááásná-hele kde ty pěkný pleny furt bereš ,s takovýma obrázkama :think: já chci taky takovou s obráskem-teda pardon já POTŘEBUJU taky takovou s obrázkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

baru je zde, teda ony se prodávají i jinde, ale tady je jich hodně, přímo stránky výrobce www.anavy.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 21:25

jeeee teď koukám že achdarek už odkaz hodila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.11.10 22:20

Trochu jste mě nahlodali, že bychom si měli taky dát přebalovák na vanu… ale potomek nesedí, natož aby stál, tak ho stejně musím drhnout v umyvadle (kurňa já si snad koupím k vánocům pořádnou baterii :mrgreen: )

Jinak mi to praní u tchyně nevadí, ona je zlatá, to spíš mě je trapný jí tam nechávat smrad z plínek - nemaj v koupelně ani okno, aby se to vyvětralo, musí se pouštět odsávání…

Před chvílí nám volala sestra, jestli prý nechceme pračku, prý za odvoz. Až na drobný detail, že by se nám do koupelny nevlezla je to super :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.11.10 22:55

jo tak to my můžeme v koupelně i tancovat- tak to teda prohlásily návštěvy, když k nám poprvé přišly, ale mně nepřipadá, že by tam bylo nějak moc místa když rozdělám sušák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.12.10 07:52

Jsme od Jičína (Východní Čechy).
A včera se mi povedlo na mimibazaru objevit tohle, a bude mě to stát 300,–Kč sakum prdum. Co mi na to povíte???

5× (1 sada) BUMMIS COLORFOLDS: Barevne bavlnene vicevrstve pleny vel. L - vysrazene cca do velikosti M. Nove uz se v CR nedaji sehnat. Material je mnohem mekci nez u konkurencnich PoPoLiNi. Hodne pouzivane, ale stale krasne barevne a nezesedle,

2× BABYIDEA HEMP HOUR Long: 2× vkladacky z konopneho fleecu, temer nepouzivane,

1× BABYIDEA BAMBOO HOUR Basic: vkladacka z bambusoveho fleecu. Vysrazena, ale jinak bez chyb,

TOTS BOTS PREBALOVACI PODLOZKA: oboustranna - na jedne strane fleece, na druhe bavlna, trochu srazena. Jasne tyrkysova barva.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
1.12.10 07:54

A psala mi ségra, že prý co by Pavlínka chtěla k vánocům. A mně se děsně líbí tohle, je to dobré? Nebo máte lepší tip?
Bambusová vícevrstvá plenka
 http://www.anavy.cz/…bambus-s.JPG

Upřímně se mi nechce nakupovat zas tak moc plenem, které mají jednu velikost, tudíž z nich vyroste. Sice plánujeme ještě jedno mimi, ale stejně. Nějaké klasické bambusové mám objednané z Malvíka, na ty jsem zvědavá, prý je to bomba.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
1.12.10 08:00

Včera chlp svlíkal na koupání. A hodil mi naše zatím jediné svrchní kalhotky do misky s vodou, co mám na přebalováku. Naštěstí jsem byla hned u něj a hrábla po nich a ten fleece nenasáknul, takže jsem je mohla za chvíli zas dát, stačila jim chvilka na topení. Prej „sakra a jak to mám vědět, že tady máš vodu?!“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
51750
1.12.10 08:06

Bruni s babusovými vv plenkami anavy zkušenost nemám, ale kalhotkové anavy se dělají ze stejného materiálu (teda aspoˇˇn myslím). No ale za mě, nechceš raději ségře říct ať koupí třeba nějakou pěknou obrázkovou kalhotkovou plínu Anavy? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure