Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:asha píše:Protože je to portál pro maminky
(jaktozetunenichlastacismajlik???)
a maminky nesmi chlastat? ![]()
petka.konecna píše:asha píše:Protože je to portál pro maminky
NO PRAVE!!!!! ![]()
careynka píše:petka.konecna píše:a maminky nesmi chlastat?asha píše:Protože je to portál pro maminky
No kojící ne, a nekojící mají se smajlíkem smůlu ![]()
petka.konecna píše:careynka píše:No kojící ne, a nekojící mají se smajlíkem smůlupetka.konecna píše:a maminky nesmi chlastat?asha píše:Protože je to portál pro maminky
Jsem kojici…a pivo je nahodou na mliko! ![]()
asha píše:petka.konecna píše:Jsem kojici…a pivo je nahodou na mliko!careynka píše:No kojící ne, a nekojící mají se smajlíkem smůlupetka.konecna píše:a maminky nesmi chlastat?asha píše:Protože je to portál pro maminky
Prosím tě, pivo je zavádějící název. Já bych to nazývala vysoce hodnotným iontovým nápojem, významným zdrojem tekutin a vitamínů, především těch skupiny B. Jaképak pivo, potravinový doplněk ![]()
Gladys píše:asha píše:Prosím tě, pivo je zavádějící název. Já bych to nazývala vysoce hodnotným iontovým nápojem, významným zdrojem tekutin a vitamínů, především těch skupiny B. Jaképak pivo, potravinový doplněkpetka.konecna píše:Jsem kojici…a pivo je nahodou na mliko!careynka píše:No kojící ne, a nekojící mají se smajlíkem smůlupetka.konecna píše:a maminky nesmi chlastat?asha píše:Protože je to portál pro maminky
pomeranca píše:
anavy už má newsletter, tak šup šup, zapsat se
jj, ale ještě to myslím nefunguje, co Vám to napsalo? Mě „endif“…to je jako že JO? Nebo ne?
petka.konecna píše:
Katy-katy - já mám z fleru tady od té paní http://www.fler.cz/kisy a jsem s ní moc spokojenáPak mají holky tuším od uživatelky Duzame nebo tak nějak se jmenuje.
Jo, tu znám, taky jsem na ni už koukala… já mám ted objednané nějaké plínky z Koníka a pak jednu vysněnou Anavku:-). No rozpočet jsem vyčerpala, ted musím čekat na další výplatu… na emiminu dneska jedna paní prodávala mochomurkovou:-) ale bohužel, musím si nechat zajít chut, nebo nás zruinuju ![]()
Brunifid píše:…jj, nakazil sekaty-katy píše:Chceš mi říct, že Tvůj chlap má přehled v plínách?
na otázku, to je zase nová plína, dělám překvapenou,…„nééé, tu máme dlouho“![]()
Mirii píše:
Katy katy a tu od Laufi tu tusim jeste nikdo nema,takze nevim zda bude dobra ci ne…budu vedet az tak a tri tydny,az mi dojde balik,pak dam fotona info
Tak dobře, moc děkuji
![]()
Mahja píše:
Tak konečně jsem si dodala odvahy a z rozměrově nevyhovujícího ručníku se stala MOJE první pastelka.
Mahjo, Ty jsi šikulka:-) Co to znamená „pastelka?“ A kde berete ty střihy? To si vymyslíte? Hmmm, že bych se taky vrhla na šití? Odmítala jsem plést svrchnáky a už mám troje, i VV jsem si našila… plínku jsem ještě nezkusila… ![]()
katy-katy píše:pomeranca píše:jj, ale ještě to myslím nefunguje, co Vám to napsalo? Mě „endif“…to je jako že JO? Nebo ne?
anavy už má newsletter, tak šup šup, zapsat se
Mě to funguje a už je i hodně lidí úspěšně přihlášených, tak nevím, kde může být problém ![]()
Gladys píše:asha píše:Prosím tě, pivo je zavádějící název. Já bych to nazývala vysoce hodnotným iontovým nápojem, významným zdrojem tekutin a vitamínů, především těch skupiny B. Jaképak pivo, potravinový doplněkpetka.konecna píše:Jsem kojici…a pivo je nahodou na mliko!careynka píše:No kojící ne, a nekojící mají se smajlíkem smůlupetka.konecna píše:a maminky nesmi chlastat?asha píše:Protože je to portál pro maminky
katy-katy píše:Mahja píše:Mahjo, Ty jsi šikulka:-) Co to znamená „pastelka?“ A kde berete ty střihy? To si vymyslíte? Hmmm, že bych se taky vrhla na šití? Odmítala jsem plést svrchnáky a už mám troje, i VV jsem si našila… plínku jsem ještě nezkusila…
Tak konečně jsem si dodala odvahy a z rozměrově nevyhovujícího ručníku se stala MOJE první pastelka.
To jsi šikulka ![]()
Střih jsem si udělala, že jsem obkreslila nataženou plínu.
Achdárek radil, že si plínu napíchla na korkovou nástěnku, ale tu já nemám tak jsem přemýšlela, jak to udělám já… Slepila jsem dva letáky, aby byly dostatečně velké, položila na sedačku, na to jsem natáhla a plínu špendlila přímo do sedačky a obkreslila a bylo to. ![]()
A Pastelka - protože jsem to dělala podle plenky, která se tak jmenuje Haipa-Daipa Pastelka ![]()