Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:Brunifid píše:tak se prihlas znovu pod jinym emailem…taky bych uvitala zmenu hesla podle sebe
Co mám dělat, když jsem zapomněla heslo na Anavy? Nikde to nenabízí, že mi to heslo pošle.nebo nemas to jeste v mailu???
O téhle debilitě systému vím, nicméně s tím bohužel nic nenadělám ![]()
ahoj holky. chci jen poděkovat za tuto diskuzi.
dozvěděla jsem se zde spoustu zajímavých věcí o látkovkách a taky načerpala tipy na to, co je dobré.
Teď jsem momentálně hodně nadšená z flísáčků Anavy.
Přikládám foto naší malé modelky ![]()
Tak ještě jednou díky za tipy!
Brunifid píše:
A právě jsem si objednala tu kravičkovou MMT AIOStejně bych ji furt chtěla
![]()
Hmmm, jsem ti mohla střelit tu mojí, je ale na patentky. ![]()
Brunifid píše:Achdarek píše:Ty chodíš do práce?
Včera jsem byla v práci a měli jsme tu paní na hlídání. Když jsem přišla v jednu domů, tak mi sdělovala, že jedna plenka protekla. POli měla úplně mokrou kombinézu. Ona její spotřeba plenek byla dvě za dopoledne![]()
Tak jsem jí řekla, že mně ještě nikdy nic neproteklo, ale že já přebaluji častěji. Tak nevím, asi jí přidělím jednorázovky.
No jo, dneska jsou všichni zvyklí přebalit jen když je dítě pokaděné, protože hnusky jinak stačí 3-4 denně
Jedno dopoledne v týdnu
Zbytek pracuji doma.
S těma jednorázovkama je to děs. Já vždy trpím, když přijedu někam na návstěvu ke kamarádkám se stejně starými dětmi a já během návštěvy přebaluji Poli třeba dvakrát a ostaní vůbec. ![]()
Achdarek píše:
Včera jsem byla v práci a měli jsme tu paní na hlídání. Když jsem přišla v jednu domů, tak mi sdělovala, že jedna plenka protekla. POli měla úplně mokrou kombinézu. Ona její spotřeba plenek byla dvě za dopoledne![]()
Tak jsem jí řekla, že mně ještě nikdy nic neproteklo, ale že já přebaluji častěji. Tak nevím, asi jí přidělím jednorázovky.
Paní na hlídání musíš poučit, že to nejsou hnusky, které se natáhnou ke kolenům…
eivlis píše:
dozvěděla jsem se zde spoustu zajímavých věcí o látkovkách a taky načerpala tipy na to, co je dobré.Teď jsem momentálně hodně nadšená z flísáčků Anavy.
Přikládám foto naší malé modelky
Sluší modelce, taky jsem si je už oblíbila ![]()
Katy2 píše:Brunifid píše:Hmmm, jsem ti mohla střelit tu mojí, je ale na patentky.
A právě jsem si objednala tu kravičkovou MMT AIOStejně bych ji furt chtěla
![]()
Vidíš, furt vyhrožuješ, že to začneš vyhazovat a pak skutek utek
Ty máš taky kravku, jo? Jak Ti protéká…
Já mám ty sucháče nějak radši. Je to dřív zapnuté. Uvidím, až dorazí muchomůrka Anava, třeba změním názor, zatím mám tenhle.
Mě teda všeobecně ty sucháče vyhovují více - výbavu mám tak půl na půl - patentky a sucháče. U těch sucháčů mám jen strach že si to bude malá za chvilku rozepínat sama, to se asi u patentků stát nemůžu.
Deniska si sama odepinala i patentky ![]()
Achdarku kdyz pani platis za hlidani,tak prece jeste nebudes investovat do jednorazovek
,ji rekni,ze ma prebalit kazdou hodku a smitec,ne? ![]()
eivlis píše:
dozvěděla jsem se zde spoustu zajímavých věcí o látkovkách a taky načerpala tipy na to, co je dobré.Teď jsem momentálně hodně nadšená z flísáčků Anavy.
Přikládám foto naší malé modelky
Moc pekne ![]()
Mirii píše:
Deniska si sama odepinala i patentkyAchdarku kdyz pani platis za hlidani,tak prece jeste nebudes investovat do jednorazovek
,ji rekni,ze ma prebalit kazdou hodku a smitec,ne?
Nepochybuji o tom, že stejně šikovné dítě bude i to moje
![]()
Přesně tak. Já na VŠ chvíli dělala brigádně Baby Siting. Když maminka řekne, že až se to dítě vzbudí, dostane k jídlu to a to a pak mám jít s kočárkem ven, tak to tak bude. Mimochodem - jezdila jsem k jedněm lidem hlídat dítě a dojit kozu
To nemělo chybu.
A paní na hlídání se to jistě naučí. Když já ve 14 letech zvládla přebalit v klasických plínách, kde když se dítě řádně posralo, tak to mělo až za krkem a muselo se celé převléct,… Ikdyž na druhou stranu chápu, že na tom přebalení nebylo o čem přemýšlet a co dát blbě, v těch vašich sbírkách by se jeden ztratil ![]()
Ja bych dokonce i rekla,ze sveho casu mela obrovskou zabavu v tom jak ty patentky cvakaji
delala to dokonce i pres kalhoty
a zajimave je,ze treba hnusku si nikdy sama nerozepla ![]()
Tak Achdarek pani na hlidani urcite nachystal hromadku AIO co ma pouzit ![]()
Bruni a proc dojit kozu?
to potrebovala taky pravidelne po hodine bo co? ![]()
Hlídací paní tam má připravenou hromádku vycpaných kapsovek, tak že tom má jednduché. Budu jí to muset lepé a důrazněji vysvětlit.