Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
21.1.11 10:12
careynka píše:
Brunifid píše:
Co mám dělat, když jsem zapomněla heslo na Anavy? Nikde to nenabízí, že mi to heslo pošle. :think:
tak se prihlas znovu pod jinym emailem…taky bych uvitala zmenu hesla podle sebe :-( nebo nemas to jeste v mailu???

O téhle debilitě systému vím, nicméně s tím bohužel nic nenadělám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.1.11 10:26

ahoj holky. chci jen poděkovat za tuto diskuzi.
dozvěděla jsem se zde spoustu zajímavých věcí o látkovkách a taky načerpala tipy na to, co je dobré.

Teď jsem momentálně hodně nadšená z flísáčků Anavy.
Přikládám foto naší malé modelky :)

Tak ještě jednou díky za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.1.11 10:33
Brunifid píše:
A právě jsem si objednala tu kravičkovou MMT AIO :pankac: Stejně bych ji furt chtěla :oops: :mrgreen:

Hmmm, jsem ti mohla střelit tu mojí, je ale na patentky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.1.11 10:40
Brunifid píše:
Achdarek píše:
Včera jsem byla v práci a měli jsme tu paní na hlídání. Když jsem přišla v jednu domů, tak mi sdělovala, že jedna plenka protekla. POli měla úplně mokrou kombinézu. Ona její spotřeba plenek byla dvě za dopoledne :zed: :nevim: Tak jsem jí řekla, že mně ještě nikdy nic neproteklo, ale že já přebaluji častěji. Tak nevím, asi jí přidělím jednorázovky. :think:
Ty chodíš do práce?
No jo, dneska jsou všichni zvyklí přebalit jen když je dítě pokaděné, protože hnusky jinak stačí 3-4 denně :poblion:

Jedno dopoledne v týdnu :mrgreen: Zbytek pracuji doma.
S těma jednorázovkama je to děs. Já vždy trpím, když přijedu někam na návstěvu ke kamarádkám se stejně starými dětmi a já během návštěvy přebaluji Poli třeba dvakrát a ostaní vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
21.1.11 10:43
Achdarek píše:
Včera jsem byla v práci a měli jsme tu paní na hlídání. Když jsem přišla v jednu domů, tak mi sdělovala, že jedna plenka protekla. POli měla úplně mokrou kombinézu. Ona její spotřeba plenek byla dvě za dopoledne :zed: :nevim: Tak jsem jí řekla, že mně ještě nikdy nic neproteklo, ale že já přebaluji častěji. Tak nevím, asi jí přidělím jednorázovky. :think:

:mrgreen: Paní na hlídání musíš poučit, že to nejsou hnusky, které se natáhnou ke kolenům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
21.1.11 10:45
eivlis píše:
dozvěděla jsem se zde spoustu zajímavých věcí o látkovkách a taky načerpala tipy na to, co je dobré.

Sluší modelce, taky jsem si je už oblíbila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.1.11 10:52
Katy2 píše:
Brunifid píše:
A právě jsem si objednala tu kravičkovou MMT AIO :pankac: Stejně bych ji furt chtěla :oops: :mrgreen:
Hmmm, jsem ti mohla střelit tu mojí, je ale na patentky. :mrgreen:

Vidíš, furt vyhrožuješ, že to začneš vyhazovat a pak skutek utek :mrgreen: Ty máš taky kravku, jo? Jak Ti protéká…
Já mám ty sucháče nějak radši. Je to dřív zapnuté. Uvidím, až dorazí muchomůrka Anava, třeba změním názor, zatím mám tenhle.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
21.1.11 10:54

Mě teda všeobecně ty sucháče vyhovují více - výbavu mám tak půl na půl - patentky a sucháče. U těch sucháčů mám jen strach že si to bude malá za chvilku rozepínat sama, to se asi u patentků stát nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
10170
21.1.11 10:55

POli si suchý zip rozepne :pocitac: Takže za mně patentky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.1.11 11:05

Deniska si sama odepinala i patentky :zed:

Achdarku kdyz pani platis za hlidani,tak prece jeste nebudes investovat do jednorazovek :zed: ,ji rekni,ze ma prebalit kazdou hodku a smitec,ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.1.11 11:06
eivlis píše:

Moc pekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.1.11 11:11
Mirii píše:
Deniska si sama odepinala i patentky :zed:Achdarku kdyz pani platis za hlidani,tak prece jeste nebudes investovat do jednorazovek :zed: ,ji rekni,ze ma prebalit kazdou hodku a smitec,ne? :nevim:

Nepochybuji o tom, že stejně šikovné dítě bude i to moje :think: :mrgreen:
Přesně tak. Já na VŠ chvíli dělala brigádně Baby Siting. Když maminka řekne, že až se to dítě vzbudí, dostane k jídlu to a to a pak mám jít s kočárkem ven, tak to tak bude. Mimochodem - jezdila jsem k jedněm lidem hlídat dítě a dojit kozu :mrgreen: To nemělo chybu.
A paní na hlídání se to jistě naučí. Když já ve 14 letech zvládla přebalit v klasických plínách, kde když se dítě řádně posralo, tak to mělo až za krkem a muselo se celé převléct,… Ikdyž na druhou stranu chápu, že na tom přebalení nebylo o čem přemýšlet a co dát blbě, v těch vašich sbírkách by se jeden ztratil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
21.1.11 11:24

Ja bych dokonce i rekla,ze sveho casu mela obrovskou zabavu v tom jak ty patentky cvakaji :lol: delala to dokonce i pres kalhoty :zed: a zajimave je,ze treba hnusku si nikdy sama nerozepla :cert:

Tak Achdarek pani na hlidani urcite nachystal hromadku AIO co ma pouzit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.1.11 11:25

Bruni a proc dojit kozu? :lol: to potrebovala taky pravidelne po hodine bo co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.1.11 11:26

Hlídací paní tam má připravenou hromádku vycpaných kapsovek, tak že tom má jednduché. Budu jí to muset lepé a důrazněji vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure