Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
Ivu a tys mela jen tu konopku, nebo primo hambac? Mam i konopky s tema origos vkladackama a dobry, ale na noc jsem to nezkousela. Hambac je dobry v tom, ze to vsechno narvu do ty kapsy, takze to lip drzi.
Hambáč je ten s flísem vevnitř, ne? Ten jsem neměla, měla jsem Ella's House konopku, ta byla celá ze 2 vrstev a vpředu měla všitou vkládačku (cca 40 cm dlouhou, takže se ani nedala přeložit tak, aby byla dadvakrát po celé plínce) ze dvou vrstev. Navíc teda byla hodně úzká mezi nohama a neudržela kadění, když se docpala, bylo to vpodstatě jakobych dala ty vkládačky samotné, protože ta gumička kolem nožek je neobepnula, jestli teda jde pochopit, jak to myslím ![]()
petka.konecna píše:asha píše:O kterých plínkách mluvíte - odkazy prosím
Ivu a tys mela jen tu konopku, nebo primo hambac? Mam i konopky s tema origos vkladackama a dobry, ale na noc jsem to nezkousela. Hambac je dobry v tom, ze to vsechno narvu do ty kapsy, takze to lip drzi.díky
Taky už jsem se ptala, nevím, co je hambáč ![]()
petka.konecna píše:asha píše:O kterých plínkách mluvíte - odkazy prosím
Ivu a tys mela jen tu konopku, nebo primo hambac? Mam i konopky s tema origos vkladackama a dobry, ale na noc jsem to nezkousela. Hambac je dobry v tom, ze to vsechno narvu do ty kapsy, takze to lip drzi.díky
Příspěvek upraven 14.02.11 v 12:06
ivuska.h píše:asha píše:Hambáč je ten s flísem vevnitř, ne? Ten jsem neměla, měla jsem Ella's House konopku, ta byla celá ze 2 vrstev a vpředu měla všitou vkládačku (cca 40 cm dlouhou, takže se ani nedala přeložit tak, aby byla dadvakrát po celé plínce) ze dvou vrstev. Navíc teda byla hodně úzká mezi nohama a neudržela kadění, když se docpala, bylo to vpodstatě jakobych dala ty vkládačky samotné, protože ta gumička kolem nožek je neobepnula, jestli teda jde pochopit, jak to myslím
Ivu a tys mela jen tu konopku, nebo primo hambac? Mam i konopky s tema origos vkladackama a dobry, ale na noc jsem to nezkousela. Hambac je dobry v tom, ze to vsechno narvu do ty kapsy, takze to lip drzi.
Tak ja mam ty, co jsem ted vlozila. Tu konopku nemam s vsitou vkladackou, tu mam zvlast. Hambac je s tim flisem, je to v podstate kapsovka s vsitou vkladackou.
asha píše:petka.konecna píše:Tadyasha píše:O kterých plínkách mluvíte - odkazy prosím
a tady
Díky ![]()
Tu první mám, ale zatím moc nevyužívám, je nám velká. Tu druhou ani neznám …
petka.konecna píše:
Tu první mám, ale zatím moc nevyužívám, je nám velká. Tu druhou ani neznám …
Ella's House taky mám, je dost slabá, používám na den, určitě by šla dovycpat.
Ahoj holčiny, my na noc zatím papírový.
jo nechcete někkteré BBH? viz foto. Nějak nám nesedne, měl jí na prdelce asi 3×…
na noc by byla dobrá
asha píše:ivuska.h píše:Tak ja mam ty, co jsem ted vlozila. Tu konopku nemam s vsitou vkladackou, tu mam zvlast. Hambac je s tim flisem, je to v podstate kapsovka s vsitou vkladackou.asha píše:Hambáč je ten s flísem vevnitř, ne? Ten jsem neměla, měla jsem Ella's House konopku, ta byla celá ze 2 vrstev a vpředu měla všitou vkládačku (cca 40 cm dlouhou, takže se ani nedala přeložit tak, aby byla dadvakrát po celé plínce) ze dvou vrstev. Navíc teda byla hodně úzká mezi nohama a neudržela kadění, když se docpala, bylo to vpodstatě jakobych dala ty vkládačky samotné, protože ta gumička kolem nožek je neobepnula, jestli teda jde pochopit, jak to myslím
Já jsem měla toto:
Tak tuhle neznam.
Ja ted premyslim nad tim Ulrichem
Fakt ti na pliny staci tech 30 ml (to je asi jedno vicko, ne?)? To by se dost vyplatilo, ale stve mne to nakupovani po netu…
asha píše:
Tak tuhle neznam.
Ja ted premyslim nad tim UlrichemFakt ti na pliny staci tech 30 ml (to je asi jedno vicko, ne?)? To by se dost vyplatilo, ale stve mne to nakupovani po netu…
Jo, stačí. Někdy, když plíny víc smrdí, tak dám ještě předpírku se sodou.
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:Na tu diskuzi jsem přišla před chvílí a dost jsem se bavila
a konečně se chystám zkusit látku na noc. zatím furt hnuskuju a po včerejší debatě s hátou se fakt dost stydím
takže, napište mi prosím, co kdo používáte - od separačky až po svrchňáky. v kolik to nabalíte a v kolik vybalítedáváte někdo na noc anavy?
Samozřejmě jsem tam taky musela zanechat stopu
Ostudo, takových plen a na noc hnusku?! Dobře že se stydíš!
Před 22.hodinou zabalím a jdeme spát, v noci několikrát kojím, přebaluji mezi půl pátou až šestou (jak to vyjde) a zas ještě spíme, další přebalení kolem osmé ranní a to už ji beru z postele.
Já na noc dávám: Anaví muchomůrku, Baby Lucy Velour, BL Organic, Sketch asi bambusová nebo nevím, cedulku to nemá. A teď nově Mahja pleny, ale ty měla dvakrát a pokaždé to provlhlo, asi potřebují ještě párkrát vyprat. Dovnitř fleesovou separačku z Irmy a na to vlňáčky. Anavku dávám komplet i s tou malou vkládačkou, do ostatního většinou přidám nějakou BI vkládačku, taky ne vždycky.
Jaka zase diskuze?
pomeranca píše:
Dneska jsme byli u babičky a ona mě dostala, jelikož chtěla, abych jí vysvětlila bezplenkovku (prý: psali to v katolickém týdeníku) a nemohla pochopit, že plínky jsou vlastně docela „moderní“ záležitost, že dřív prostě nebyly
Babicka objevila ameriku,coo
![]()
Mě napadá, proč v tý Jemeryce nemá každý pračku jako u nás? Leda by to brali jako seznamku, ty veřejné prádelny… ![]()
Pomerančo vidím, že tvoje babička čte stejně jako moje
Taky mi vyprávěla jak četla v katolickém týdeníku, že se dávají děti na nočník už od 3. měsíce ![]()
Brunifid píše:
Mě napadá, proč v tý Jemeryce nemá každý pračku jako u nás? Leda by to brali jako seznamku, ty veřejné prádelny…
Já jsem to pochopila tak, že mají málo místa v bytě, kolikrát na to nemají odpad atd. A taky mám dojem, že to tam prostě není zvykem, nevím proč
A jejich vrchem plněné pračky jsou taky úlet:
http://toploadingwashingmachinereviews.co/…79d07c99.jpg
http://aavaas.com/…-machine.jpg