Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky nemate nektera satek Babylonia? Byla jsem vybrana na testovani, tak jsem zvedava …ja se taaak tesim!!! Vubec jsem s tim nepocitala ![]()
Ahojte děvčata!
Tak koupila jsem nový nočník - pracovní název - čůrající židlička. Po odpoledním spánku jsem ho tam posadila - no křik..... Ale krteček to spravil. Nakonec se teda vyčůral, tak jsem mu dala místo plíny slipy a on za mnou lítá s tou plínou (nepočůral se, když spal), co jsem mu sundala, ať mu ji dám zase na prdel…
asha píše:
Holky nemate nektera satek Babylonia? Byla jsem vybrana na testovani, tak jsem zvedava …ja se taaak tesim!!! Vubec jsem s tim nepocitala
Já ho mám. Nemám teda srovnání s ničím jiným, než vatanai, ale oproti němu je to posun kupředu. Nicméně mám ho nový a ještě ne příliš zanošený… občas mě bolí ruce při utahování. Hodně se mi líbí, že je dost široký ![]()
asha píše:
Holky nemate nektera satek Babylonia? Byla jsem vybrana na testovani, tak jsem zvedava …ja se taaak tesim!!! Vubec jsem s tim nepocitala
Jak vybraná? To byl nějaký konkurz?
Dik! ![]()
No jsem na nejakym eko foru, kde se obcas neco testuje, ale vetsinou to prosvihnu.
petko: Ta moje čůrá přes noc hodně. ![]()
No ale teď jsem si domů přinesla dva exempláře Bum Hugger.
Mají krásné vnitřky, jeden je teda růžový, ale druhý je maskáčový.
Akorát nejdřív musím vyprat. ![]()
Bum Hugger ještě nemám, hergot nechte toho, taky nemusím mít všechno!!!
![]()
Jéééé ale je hezká, s tlapičkama ![]()
http://www.tuly-tuly.cz/…m-hugger.jpg
pomeranca píše:ivuska.h píše:a on ti ten ulrich v té přihrádce zůstane?Oskárek píše:
Ulrich asi není i sypký, co?
Ivo, ty máš možnost dát zvlᚍ předpírku a zvlášť hlavní program?
Já bohužel ne a peru plínky jen s předpírkou, takže do bubnu to dát nemůžu a to co bych nalila do přihrádky, tak mi steče do pračkyNení, jen tekutý…
Pustím normální program a v menu pračky navolím ještě předpírku, na tu se použije první kastlíček na prášek (jsou tam celkem tři – předpírka, hlavní praní, aviváž). Voda se už při předpírce ohřeje, pak se vypustí a bez odstředění se napustí nová. Ještě to umí i namáčení, což se liší v tom, že se použije už přihrádka na hlavní praní, napustí, párkrát pomotá a nechá ležet zvolenou dobu. Ale předpírka se prostě hlavního pracího prostředku ani nedotkne.
Jasně, spláchne se až při napouštění vody do hlavního praní…
To praní a předpírka - to mají všechny pračky, ne? Na předpírku extra šuplíček na prášek a knoflík na pračce. I ta moje to tak má, a to neumí vymoženosti typu odložený start a já nevím, co ještě.
Koukám na Bránu - na ty Bum Hugger jsou tam takové nic moc recence… To je dobře, aspoň mám o dilema míň ![]()
AHOJKY
Tak ja mam teda nejlepsi zkusenosti (krom ANAV) prave s BUM HUGGERskama,mam ‚tlapickove,maskacove,duhove a pak jeste nejake‘
![]()
Brunifid píše:
To praní a předpírka - to mají všechny pračky, ne? Na předpírku extra šuplíček na prášek a knoflík na pračce. I ta moje to tak má, a to neumí vymoženosti typu odložený start a já nevím, co ještě.Koukám na Bránu - na ty Bum Hugger jsou tam takové nic moc recence… To je dobře, aspoň mám o dilema míň
Bruni,
zdaji se mi bezva-ne,ze by byly echtovni nocni drzaky,ale veskere kakani se na nich vubec nedrzi(maji vevnitr ten barevny flís nebo co to je) a ani se nemusi pouzivat mydlo,NIC
![]()
ASHO,
ty se maaas-ja chci taky nositko
![]()
Nevite nekdo,jak je KATYne male?????
![]()
holky, napište mi tu nějaký přesný odkaz na ty hambáče, kde se to dá koupit. asi si ještě zautrácím.. ![]()
a když jsme u toho čůrání… jak je to během růstu dítěte? kdy čůrá nejvíc? mě se teď neluše celkem slušně rozcvrkala, tak o kolik to bude ještě horší ![]()
Já jsem před týdnem dostala od mojí babičky (malé prababičky) 200Kč na plíny
a babička mi říkala - kup jí nějakou hezkou
- tož jsem koupila dva anavy
a penízky jsou fuč
- ale hambáč mě teda taky zaujal, i když já mám zatím dobrou zkušenost na noc s každou plínou krom čč, neb malá čůrá fakt až ráno a to v noci pije strašně moc čaje.