Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
14.2.11 15:29
Flyingfrog píše:
Jo a beru peníze, co jsem dostala k tchánovců k Vánocům (jakože pro sebe) a jdu koupit toho hambáče. :-) Co jsem rychle pročetla, mohla by být dobrá a pak jsem si uvědomila, že mám PoPIny, tak je prostě hooodně vycpu.

Já jsem před týdnem dostala od mojí babičky (malé prababičky) 200Kč na plíny :) a babička mi říkala - kup jí nějakou hezkou :) :) - tož jsem koupila dva anavy :) a penízky jsou fuč :) - ale hambáč mě teda taky zaujal, i když já mám zatím dobrou zkušenost na noc s každou plínou krom čč, neb malá čůrá fakt až ráno a to v noci pije strašně moc čaje.

• Citovat
  • Upravit
29730
14.2.11 15:37

Holky nemate nektera satek Babylonia? Byla jsem vybrana na testovani, tak jsem zvedava …ja se taaak tesim!!! Vubec jsem s tim nepocitala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.2.11 15:50

Ahojte děvčata!
Tak koupila jsem nový nočník - pracovní název - čůrající židlička. Po odpoledním spánku jsem ho tam posadila - no křik..... Ale krteček to spravil. Nakonec se teda vyčůral, tak jsem mu dala místo plíny slipy a on za mnou lítá s tou plínou (nepočůral se, když spal), co jsem mu sundala, ať mu ji dám zase na prdel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.2.11 16:08
asha píše:
Holky nemate nektera satek Babylonia? Byla jsem vybrana na testovani, tak jsem zvedava …ja se taaak tesim!!! Vubec jsem s tim nepocitala :dance:

Já ho mám. Nemám teda srovnání s ničím jiným, než vatanai, ale oproti němu je to posun kupředu. Nicméně mám ho nový a ještě ne příliš zanošený… občas mě bolí ruce při utahování. Hodně se mi líbí, že je dost široký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.2.11 16:33
asha píše:
Holky nemate nektera satek Babylonia? Byla jsem vybrana na testovani, tak jsem zvedava …ja se taaak tesim!!! Vubec jsem s tim nepocitala :dance:

Jak vybraná? To byl nějaký konkurz?

• Citovat
  • Upravit
29730
14.2.11 16:36

Dik! :kytka:

No jsem na nejakym eko foru, kde se obcas neco testuje, ale vetsinou to prosvihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.2.11 16:52

petko: Ta moje čůrá přes noc hodně. :-(
No ale teď jsem si domů přinesla dva exempláře Bum Hugger. :-) Mají krásné vnitřky, jeden je teda růžový, ale druhý je maskáčový. :pankac: Akorát nejdřív musím vyprat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.2.11 16:55

Bum Hugger ještě nemám, hergot nechte toho, taky nemusím mít všechno!!! :cert: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
14.2.11 16:56

Jéééé ale je hezká, s tlapičkama :srdce:
http://www.tuly-tuly.cz/…m-hugger.jpg

• Citovat
  • Upravit
8651
14.2.11 17:04
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Oskárek píše:
Ulrich asi není i sypký, co?
Ivo, ty máš možnost dát zvlᚍ předpírku a zvlášť hlavní program?
Já bohužel ne a peru plínky jen s předpírkou, takže do bubnu to dát nemůžu a to co bych nalila do přihrádky, tak mi steče do pračky :roll:

Není, jen tekutý…

Pustím normální program a v menu pračky navolím ještě předpírku, na tu se použije první kastlíček na prášek (jsou tam celkem tři – předpírka, hlavní praní, aviváž). Voda se už při předpírce ohřeje, pak se vypustí a bez odstředění se napustí nová. Ještě to umí i namáčení, což se liší v tom, že se použije už přihrádka na hlavní praní, napustí, párkrát pomotá a nechá ležet zvolenou dobu. Ale předpírka se prostě hlavního pracího prostředku ani nedotkne.
a on ti ten ulrich v té přihrádce zůstane? :think:

Jasně, spláchne se až při napouštění vody do hlavního praní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.2.11 17:09

To praní a předpírka - to mají všechny pračky, ne? Na předpírku extra šuplíček na prášek a knoflík na pračce. I ta moje to tak má, a to neumí vymoženosti typu odložený start a já nevím, co ještě.

Koukám na Bránu - na ty Bum Hugger jsou tam takové nic moc recence… To je dobře, aspoň mám o dilema míň :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
neprihl.FARSKA
14.2.11 17:20

HAMBÁČE

AHOJKY
Tak ja mam teda nejlepsi zkusenosti (krom ANAV) prave s BUM HUGGERskama,mam ‚tlapickove,maskacove,duhove a pak jeste nejake‘ :think: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
neprihl.FARSKA
14.2.11 17:21
Brunifid píše:
To praní a předpírka - to mají všechny pračky, ne? Na předpírku extra šuplíček na prášek a knoflík na pračce. I ta moje to tak má, a to neumí vymoženosti typu odložený start a já nevím, co ještě.Koukám na Bránu - na ty Bum Hugger jsou tam takové nic moc recence… To je dobře, aspoň mám o dilema míň :mrgreen:

Bruni,
zdaji se mi bezva-ne,ze by byly echtovni nocni drzaky,ale veskere kakani se na nich vubec nedrzi(maji vevnitr ten barevny flís nebo co to je) a ani se nemusi pouzivat mydlo,NIC :palec: :palec:

ASHO,
ty se maaas-ja chci taky nositko :pankac: :pankac:

Nevite nekdo,jak je KATYne male????? :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5393
14.2.11 17:22

holky, napište mi tu nějaký přesný odkaz na ty hambáče, kde se to dá koupit. asi si ještě zautrácím.. :oops:

a když jsme u toho čůrání… jak je to během růstu dítěte? kdy čůrá nejvíc? mě se teď neluše celkem slušně rozcvrkala, tak o kolik to bude ještě horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.FARSKA
14.2.11 17:23
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play