Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
http://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…
tak tento měsíc měřím porpvé bazální teplotu ale je to nějaký divoký a podle mě ovulace nikde. měřím digitálním teploměrem, pokaždé v jinou hodinu, protože se mě různě střídají směny, ale vždy po minimálně 45 hodinách spánku, jak se doporučuje, tak nevím.myslíte že ještě ovulka proběhne? snad se ten graf zobrazí. cykly mívám 31-33 dnů dlouhé
Ten graf je trochu divokej ale zase tak hrozný to není. Já takovou divočinu měla zrovna v měsíci kdy jsem otěhotněla…dokonce mi na fertility.com označoval ovulaci v rozpětí čtyřech dnů a nemohl se chudák strefit
no pak najednou jéje a vyšlo to.
Tak ještě vydrž, klidně může být ovulka až kdoví kdy. Já ji měla právě v ten měsíc až 23 DC.
jsem zatím 17den, ale předtím jsem brala duphaston od 19.dne cyklu tak jsem zvědavá kdy se ukáže ovulace, jestli jsem ho nebrala brzo ![]()
No to je i možný…jestli jsi si tu ovulku s ním neblokovala. Tak držím palce ať se ovulka ukáže.
Goldenko, s BT ti neporadím, ale koukni do poradny, tam byl dotaz na blokaci ovulky právě po duphastonu a myslím, že odpověď byla, že jí neblokuje a je fakt, když já jsem otěhotněla poprvé, tak až 25 DC a měla jsem utrogestan od 15 DC ![]()
goldolenko
také chodím na směny a s tou bazální teplotou to mám také všelijaké. Tento měsíc to měřím prvně 4 dny jsem neměřily ,byli jsme na horách nebo jsem byla po HSG.
Mám to taky tak nějak jako ty. mám třeba pozitivní ovu test ,ale teplota na to moc neodpovídá.
Jenže mi co chodíme na směny to měříme pokaždé jindy . Po noční to měřím než vstanu spím tak max 4 hodiny.
nevíte nějaké dobré strýánky na toto téma kde bych mohla zadat moje meření a testy a vypočítalo ba mě to ten můj den D ?
Nebo kde je nejvíce různých těchto grafů na porodnání ?
Díky