Bazální teplota týden před MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
271
30.4.11 12:39

Bazální teplota týden před MS

Ahoj Všem, je to měsíc a kousek,co jsem byla na revizi. Začala jsem si s partnerem dávat pozor,ale párkrát se to nepodařilo :-? Teď mám za týden dostat MS a má tělesná teplota je 37,2 a to normálně není. Dnes poprvé jsem se změřila v pochvě a teplota je 37,4. Je pravda,že je to hodně na přicházející MS. Cítím se podobně,jako poprvé. Mám počkat s TT ? :-) Bolesti břicha mám normální,jako před MS. Moc děkuji za názory a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
30.4.11 13:11

Změřit BT jeden den nemá význam a pokud máš týden do MS, na testy bych nespoléhala, ještě je brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.4.11 14:25

A ještě bych dodala, že naměřená hodnota není důležitá, důležitá je křivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.5.11 16:06

Moc děkuji za rady. Po pravdě jsem si bazální teplotu nikdy neměřila,tak s tím nemám žádné zkušenosti… :-? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.5.11 19:55

Tam jde o to, že musíš měřit celý cyklus a je důležitá křivka té teploty, nejdříve nižší, pak náhlý vzestup (po ovulaci) a před MS pokles, v případě těhotenství někdy ještě jeden menší vzestup, případně pokud zvýšené teploty po ovulaci vydrží víc jak 18 dní, značí to těhotenství…
A když právě neznáš celou tu svou křivku (a navíc máš zvýšenou i normální tělěsnou teplotu), tak z jedné hodnoty nic poznat nejde - potřebovala bys vědět, jestli je vyšší než na začátku, nebo klesá, nebo ještě trochu stoupla…

Určitě jsou tu témata o měření BT, když tak si počti=)

Přeju, aby to příště dopadlo dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.5.11 03:36

Výborné jsou stránky www.merenibt.xf.cz , doporučuji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...