Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@martina.se na aukro jsem se taky divala potrebuji aby byla cena do 4000vc. posty. tady jsme uz taky koukala mame holcicku a cekam holcicku takz ebyhc chtěla neutralni baravu.
@delfinek91 taky jsem ho teď hledala.. překvapilo mi, že jsou většinou tmavé.. já mám u švagrové můj, ten je oranžovo bílý.. no právě pro sichr koukám.. ale tmavý se mi též nelíbí ![]()
Včera byl na sbazaru pekny cerno zeleny troj.za 3500 a ted mi napsala ze je prodany achjo ![]()
@delfinek91 mmchdm, jeden světlý je na mimibazaru. Bude dražší o poštovné, ale je pěkný. o bych ty 300 kč obětovala
víc to stát nebude. aha, kurňa, tam je osobní odběr Prostějov ![]()
@martina.se fakt? no to by nevadila bydlim u Kromerize a Prostejov není daleko mrknu diky ![]()
@martina.se tady na bazaru je hezk ale stoji 5500 uz sjem ji psala ale zatím neodepsal tak uvidime
@martina.se) shanim rychle protože dcera ma jen golfky prodala jsem ted 2kocarky co jsme mely a chci prave tento a cekam holcicku v Dubnu takze specham no.
@delfinek91 jasný, chápu.. tady jsou, ale tmavé
oni se asi objeví až po zimě ![]()
Ahoj prosim poradte nejake stranky kde prodavaji kocarky. Shani kocarek Roan Marita a uz jsme se dívala na sbazaru, bazosu, hyperinzeric, mimibazar a uz dále nevim dekuji moc