Kočárek na léto pro roční dítě

766
8.1.14 09:16

kočárek na léto pro roční dítě

Ráda bych slyšela nějaké doporučení na kočárek vhodný na léto pro roční holčičku. Teď přes zimu jezdím na střídačku s Teutonií spirit a Jané slalom reverse, ale obojí mi přijde zbytečně těžké, obzvlášť ta Teutonia. Navíc na jaře bude malé rok. Golfky jsem měla na starší dcerku chicco multiway a ty mi vůbec nevyhovovaly- jízdní vlastnosti, tak nevím jestli je to jen špatný výběr nebo jsou golfky, co se týče jízdních vlastností blbé obecně. Pak jsem jezdila s Babypoint mark, s tím se teda jezdilo dobře, ale zas mi přijde málo vychytaný. Tak bych ráda slyšela v čem vozí ostatní a proč. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12691
8.1.14 09:23

Malýmu bude rok v červnu, ale budu zůstávat u sporťáku. X lander XA. Když už jsem si ho vydupala jako třetí kočárek, tak měnit už nebudu :D Ale je fakt, že já jsem maximálně spokojená. Je pravda krapet těžší, ale zatím mi to nijak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
8.1.14 09:26

Mě nejvíc vadí to nakládání a vykládání do auta a já věčně někam jezdím. Jinak bych asi jezdila s tím Jané. Ale kdyby mi někdo dal dobrý tip na něco super lehkýho a vymakanýho, tak bych byla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.1.14 09:27

Tak ja mela na maleho (3roky) sportak Casualplay S4 a pak jsem prikupovala Cybex Callisto..

Dceri bude rok v dubnu a predpokladam, ze bude e pouzivat prevazne Cybex-jezdi se s nim super, ma spojenou rukojet i jde hezky do lehu.. :nevim: jako mouchy bych nasla ale tak u ceho ne ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
8.1.14 09:29

Já jsem obě holky od roka vozila ve sporťáku x-lander X1 a naprostá spokojenost, je velkej, mladší jsou tři a je jí kus a když jdeme na delší túrku, tak ho bereme sebou. Najezdil toho dost a žádný problém. Jezdili jsme s ním i po horách a vše zvládl. I na procházky v normálním terénu je lepší než golfky, těm jsme na chuť nepřišli. Jediná jeho nevýhoda je, že je poměrně dost širokej. My jsme si koupili ještě i malý a rychle skládací golfky do města, do obchodu a tak. X1 se určitě vyplatí, ale pokud moc nenachodíte nebo spíš jen po městě, tak je zbytečnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
8.1.14 09:29

Meli jsme Maxi Cosi Muru, slouzila skvele, ale taky mi pak prisla uz moc tezka, golfky se nam zadne nelibily a nevyhovovaly, takze jsme nakonec koupili kompromis, Baby Jogger City Mini GT, je prostorny, malymu budou dva roky a mista tam ma hromadu, projede i nejaky ten teren, sklada se jednou rukou a vazi necelych 10kg, co je OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.1.14 09:31

@Zazenitem Baby jogger citi mini. Do toho bych šla já teď. Třeba tady je i video. Má naprosto dokonalý způsob skládání a další věci, co se mi na kočárku líbí.
Jinak mám Quinny Speedi, nestěžuju si, jsem spokojená, ale neskládám do auta.

• Citovat
  • Upravit
385
8.1.14 09:33

Golfky jsem si poridila quinny zapp xtra a pojizne byly super i s malyma koleckama, hlavne skladnost, ted mam britax :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.1.14 09:57

@Zazenitem Dceři bude v březnu rok a ted pro ní kupuju Baby jogger citi mini gt, po zimě prodám Mutsy s tím jezdím ted a nechám si jen BJ, je úžasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
8.1.14 10:04

Jedině golfky, ta lehkost a skladnost se nedá nahradit. My měli Peg Perego Sí a měla jsem je hrozně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
8.1.14 10:07

@dari74 Vypadá pěkně, u nás v Ústí ho bohužel nemám šanci vidět, tady prodávají jen samé „šunky“, tak až vyrazim do Prahy, tak ho někde zkouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.1.14 10:25

@Zazenitem Určitě,je to fakt kompromis mezi golfkami a sportákem, pro syna jsem měla od BJ trojkolku Elite, ale ta mě přišla už zbytečně velká, já do žádného extra terénu nejezdím, tak chci ted vyzkoušet tenhle menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
8.1.14 10:28

@dari74 Já právě taky do terénu nijak moc nejezdím. Líbí se mi to madlo a bouda, že je i proti sluníčku a že to jde až do lehu. A budeš kupovat fungl nový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.1.14 10:37

@Zazenitem Sehnala jsem od paní na MMB, používaný asi půl roku, s madlem a pláštěnkou za 6500 kč, zrovna včera jsem ho oblednávala :lol: On je zrovna ted nedostatek nových i použitých, nějaký výpadek od dodavatele, ale od února už mají být naskladněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
8.1.14 12:06

My máme na léto Nuna Pepp Deluxe…a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí