Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji krásný den ![]()
ráda bych vložila pár věci do bazárku (boty, oblečení-jen pro dospělé)
ale nevím jak na to nebo spíše potřebuji poradit jaký typ mam zadat pokud by si někdo něco chtěl koupit ![]()
jaký je nejlepší a nejbezepečenější způsob pro obě strany? A zadat si poštovné cenu? To si jako určuji sama? Já tomu ubec nerozumím.. děkuji
@beručka nějak netuším, co chceš zadávat. Ideální je osobní odběr - zaprvé člověk vidí, co kupuje, zadruhé dostaneš hned zaplaceno. Pokud jsi ochotna věci posílat, tak si nech buď předem zaplatit celé (když máš víc prodejů a dobrých hodnocení v bazárku, není to pro lidi problém), nebo když posíláš na dobírku - nech si předem poslat poštovné. Ano, poštovné si určuješ sama - zjisti si na poště, kolik Tě poštovné za to vyjde (bajoko).
Tím pádem jk to pošlu na dobírku tak mam jistotu že mi peníze příjdou
osobně (no nevím zda se někdo najde) a jediné co bych mohla tedy n té dobírce ztratit je to poštovné tedy? Pokud bych narazila na nákého méně spolehlivého člověka
@beručka píše:
Tím pádem jk to pošlu na dobírku tak mam jistotu že mi peníze příjdouosobně (no nevím zda se někdo najde) a jediné co bych mohla tedy n té dobírce ztratit je to poštovné tedy? Pokud bych narazila na nákého méně spolehlivého člověka
Co se týče posílání, doporučuji platbu předem. Pokud začínáte, m, ůžete narazit na nedůvěru ze strany kupujících- mohou požadovat dobírku. Vždy si nechte poslat poštovné na dobírku předem. Lidí, kteří se baví objednáváním dobírek, které nehodlají zaplatit, je dost.
Ahojte lidičky, chtěla bych tu využít bazaru a prodat nějaké oblečení, co už nenosím.
Jak se přidávají fotky a všechno. Vůbec tomu nerozumím, prosím o stručný postup. Jsem z toho jelen.
![]()
děkuju
![]()
Zdravím,
kliknutím na zelené tlačítko „přidat inzerát“ se Vám objeví formulář k vyplnění. Fotku formuláře přikládám.
Oranžovým tlačítkem přidáte fotky a pak uložíte.
Monika
Zdravím,
inzerát můžete upravit podle potřeby pomocí tlačítka „editovat“ v zelené liště u inzerátu. Funkce „aktualizovat“ se zobrazí po pěti dnech taktéž v zelené liště.
Přeji pěkný den,
Josefina
@admin proč při prvním vložení nenaskočí ten tvůj ukázkový formulář? Naskočí mi tam již mnou vyplněný formulář „podmínky prodeje“ ![]()
Při prvním vložení inzerátu? Můžete prosím poslat screen shot?
Monika
@admin díky ale již se mi to rozběhlo a věcičky mám v bazárku ![]()