Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak obecně se určitě může do bazárku vkládat značkové oblečení, ale moc nechápu, jestli tedy značkové je nebo není? Když píšeš, že to samozřejmě není originál…
![]()
bumbinka píše:
Tak obecně se určitě může do bazárku vkládat značkové oblečení, ale moc nechápu, jestli tedy značkové je nebo není? Když píšeš, že to samozřejmě není originál…![]()
![]()
je to značkové, ale není to originál, je to napodobenina …
colafit píše:
takže napodobenine značkového.
Tak, proto se ptám, jestli to tady mohu prodávat ![]()
Když je to napodobenina, tak to snad není značkové, ne? ![]()
Buď Dior napodobuje Armaniho
, nebo „čím víc pruhů, tím víc Adidas“, … já tomu pořád nějak nerozumím, proč já tuhle diskuzi vlastně rozklikla
![]()
bumbinka píše:
Když je to napodobenina, tak to snad není značkové, ne?Buď Dior napodobuje Armaniho
, nebo „čím víc pruhů, tím víc Adidas“, … já tomu pořád nějak nerozumím, proč já tuhle diskuzi vlastně rozklikla
![]()
![]()
![]()
Tak to radši neřeš ![]()
Já myslím, že zakladatelka chtěla vědět, jestli může prodávat kopie, aniž by za to byla jakkoli postihnutá ![]()
Já teda myslím, že můžeš, ale v každým případě by bylo fér to kupujícím dát na vědomí. Neprodávat jako hogo fogo značku, a pak z toho vyleze šunt… ![]()
Už nebudu ![]()
Ale myslím, že už to chápu… Já bych to v takovém případě neprodávala jako značkové, nafotila bych to, a do popisu bych uvedla, že se jedná o napodobeninu té a té značky, stejně jako na kterémkoliv jiném bazaru. Už to chápu dobře?
KPKristy píše:
Já myslím, že zakladatelka chtěla vědět, jestli může prodávat kopie, aniž by za to byla jakkoli postihnutáJá teda myslím, že můžeš, ale v každým případě by bylo fér to kupujícím dát na vědomí. Neprodávat jako hogo fogo značku, a pak z toho vyleze šunt…
Přesně tak jsem to myslela ![]()
KPKristy píše:
Já myslím, že zakladatelka chtěla vědět, jestli může prodávat kopie, aniž by za to byla jakkoli postihnutáJá teda myslím, že můžeš, ale v každým případě by bylo fér to kupujícím dát na vědomí. Neprodávat jako hogo fogo značku, a pak z toho vyleze šunt…
Takhle jsem to taky myslela (až naponěkolikáté, než mi to došlo), mně jen mátlo to trvání na tom, že je to značkové a přitom je to napodobenina ![]()
![]()
bumbinka píše:
Už nebuduAle myslím, že už to chápu… Já bych to v takovém případě neprodávala jako značkové, nafotila bych to, a do popisu bych uvedla, že se jedná o napodobeninu té a té značky, stejně jako na kterémkoliv jiném bazaru. Už to chápu dobře?
Přesně tak. Taky bych to jako značkové neuváděla. To by byl podvod, ne?
bumbinka píše:
Už nebuduAle myslím, že už to chápu… Já bych to v takovém případě neprodávala jako značkové, nafotila bych to, a do popisu bych uvedla, že se jedná o napodobeninu té a té značky, stejně jako na kterémkoliv jiném bazaru. Už to chápu dobře?
Super,
přesně tak jsem to myslela ![]()
KPKristy píše:bumbinka píše:Přesně tak. Taky bych to jako značkové neuváděla. To by byl podvod, ne?
Jistě, že bych uvedla, že je to napodobenina ![]()
Mohu do bazárku vkládat i značkové oblečení ? Mám doma pár nových kousků z itálie ( samozřejmě to není originál - Gucci, Dolce a Gabbana, Armani atd … ). Není to porušování pravidel ?
Děkuji za odpověd