Bazárek - Značkové oblečení

Anonymní
23.2.12 14:46

Bazárek - Značkové oblečení

Mohu do bazárku vkládat i značkové oblečení ? Mám doma pár nových kousků z itálie ( samozřejmě to není originál - Gucci, Dolce a Gabbana, Armani atd … ). Není to porušování pravidel ?

Děkuji za odpověd :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
23.2.12 14:52

Tak obecně se určitě může do bazárku vkládat značkové oblečení, ale moc nechápu, jestli tedy značkové je nebo není? Když píšeš, že to samozřejmě není originál… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 14:54
bumbinka píše:
Tak obecně se určitě může do bazárku vkládat značkové oblečení, ale moc nechápu, jestli tedy značkové je nebo není? Když píšeš, že to samozřejmě není originál… :nevim: :nevim: :nevim:

je to značkové, ale není to originál, je to napodobenina …

• Citovat
  • Upravit
colafit
23.2.12 14:55

takže napodobenine značkového.

• Citovat
  • Upravit
6868
23.2.12 14:56
colafit píše:
:pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 14:58
colafit píše:

Tak, proto se ptám, jestli to tady mohu prodávat  :oops:

• Citovat
  • Upravit
5468
23.2.12 14:58

Když je to napodobenina, tak to snad není značkové, ne? 8o

Buď Dior napodobuje Armaniho :mrgreen: , nebo „čím víc pruhů, tím víc Adidas“, … já tomu pořád nějak nerozumím, proč já tuhle diskuzi vlastně rozklikla :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 15:00
bumbinka píše:
Když je to napodobenina, tak to snad není značkové, ne? 8oBuď Dior napodobuje Armaniho :mrgreen: , nebo „čím víc pruhů, tím víc Adidas“, … já tomu pořád nějak nerozumím, proč já tuhle diskuzi vlastně rozklikla :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to radši neřeš ;)

• Citovat
  • Upravit
46669
23.2.12 15:01

Já myslím, že zakladatelka chtěla vědět, jestli může prodávat kopie, aniž by za to byla jakkoli postihnutá :nevim:

Já teda myslím, že můžeš, ale v každým případě by bylo fér to kupujícím dát na vědomí. Neprodávat jako hogo fogo značku, a pak z toho vyleze šunt… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.2.12 15:01

Už nebudu ;)

Ale myslím, že už to chápu… Já bych to v takovém případě neprodávala jako značkové, nafotila bych to, a do popisu bych uvedla, že se jedná o napodobeninu té a té značky, stejně jako na kterémkoliv jiném bazaru. Už to chápu dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 15:03
KPKristy píše:
Já myslím, že zakladatelka chtěla vědět, jestli může prodávat kopie, aniž by za to byla jakkoli postihnutá :nevim:Já teda myslím, že můžeš, ale v každým případě by bylo fér to kupujícím dát na vědomí. Neprodávat jako hogo fogo značku, a pak z toho vyleze šunt… :mavam:

Přesně tak jsem to myslela ;)

• Citovat
  • Upravit
5468
KPKristy píše:
Já myslím, že zakladatelka chtěla vědět, jestli může prodávat kopie, aniž by za to byla jakkoli postihnutá :nevim:Já teda myslím, že můžeš, ale v každým případě by bylo fér to kupujícím dát na vědomí. Neprodávat jako hogo fogo značku, a pak z toho vyleze šunt… :mavam:

Takhle jsem to taky myslela (až naponěkolikáté, než mi to došlo), mně jen mátlo to trvání na tom, že je to značkové a přitom je to napodobenina :oops:
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
bumbinka píše:
Už nebudu ;)Ale myslím, že už to chápu… Já bych to v takovém případě neprodávala jako značkové, nafotila bych to, a do popisu bych uvedla, že se jedná o napodobeninu té a té značky, stejně jako na kterémkoliv jiném bazaru. Už to chápu dobře?

Přesně tak. Taky bych to jako značkové neuváděla. To by byl podvod, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 15:04
bumbinka píše:
Už nebudu ;)Ale myslím, že už to chápu… Já bych to v takovém případě neprodávala jako značkové, nafotila bych to, a do popisu bych uvedla, že se jedná o napodobeninu té a té značky, stejně jako na kterémkoliv jiném bazaru. Už to chápu dobře?

Super, :potlesk: přesně tak jsem to myslela ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.12 15:05
KPKristy píše:
bumbinka píše:
Přesně tak. Taky bych to jako značkové neuváděla. To by byl podvod, ne?

Jistě, že bych uvedla, že je to napodobenina ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová