Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky
Ráda bych měla nějaké info o probíhajících blešácích či bázárkách pro nás maminky. Všechny víme jak je oblečení a zbytek výbavičky drahý, myslím si že tímto bychom si mohli pomáhat. Já osobně bohužel žádné zkušenosti nrmám a ta bych ráda kdyby jste mi pomohli nějakým příspěvkem kde se co děje. ![]()
no a znáš Genesis?? Přímo u nádraží? Takový růžový obchodní dům = velkosekáč všeho možného. Dole v přízemí mají vše za 50 Kč - nádherné věcičky oblečky jak pro mimčo, tak pro větší…nahoře za 29 Kč - taky se tam dá hodně vybrat. Je to snad závislost (tedy moje), pracuju přímo v centru města, když tam týdně několikrát nenakouknu - nemám klid…tolik věcí jsem tam už ulovila a za pakatel!! oblíkám tam i sebe (hlavně svršky, kalhoty ne - ale kalhot tam mají nepřeberně)…jinak v okrajových částech Brna moc nevím, záleží odkud seš… ![]()
@Gerberka Ahoj jj Genesis znám tam jsem pořád a už od tama mám spousty krásných věcí. Také nakupuji i na sebe hlavně teď co jsem těhul je mi líto kupovat si něco na chvilku a tam to mají opravdu za pár korun.
Ahoj, moc zkušeností nemám, taky stále pátrám. Z které části jsi? Dobrý bazárek je ve Slatině na konečné trolejbusu - taková malá „buňka“, ale prodávají se tam věci přímo do maminek, žádný sekáč, je to vlastně komisní prodej na měsíc. Často tam nakoupím, teď třeba trička 15-30kč/ks. Ještě je bazárek u dělnického domu v Židenicích, ale tam jsem byla jen 1× náhodně.
A některá mateřská centra dělají několikrát za rok burzu, tak jedině mrknout co máš v okolí.
Příspěvek upraven 03.06.14 v 14:51
Ahoj holky jak je obchodní dům Letmo když vyjedete po schodech do prvního patra a vyjdete ven z obchodňáku tak hned po levé straně je růžový barák genesis, nově otevřeli second hand i na Masarykové a Josefské
http://www.klaudincinkoutek.cz/ pár kousků už jsem objednávala i tady a jsem spokojená
Bazárků s dětskými věcmi je v Brně spousta, hodně oblíbené mezi maminkami jsou tzv. sezonní které bývají v jednotlivých městských čtvrtích. bývají v říjnu a březnu. Některé části mají bazárky každý měsíc- tuším bystrc.
S těhotenským oblečením je to horší, ty myslím v kamenných bazárcích moc není.
Na toto téma je tu určitě spousta diskuzí, stačí jen pohledat.
Mně byl doporučen dětský bazárek naproti Semilassa, ale vevnitř jsem zatím nebyla. Pak jsem ještě viděla další na Rosického náměstí (konec Žabin směrem na Komín) a v centru je jich pár. Já jsem ale nakoupila spoustu věcí na mimčo tady přes on-line bazar u paní s osobním odběrem, po kamenných jsem zatím nechodila. Těhotenské jsem měla vše nové, neměla jsem čas něco lovit, takže jsem 2× zajela do HM v Olympii a prostě nakoupila ![]()