Bazárky a bléšáky Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1434
3.6.14 14:25

Bazárky a bléšáky Brno

Ahoj maminky
Ráda bych měla nějaké info o probíhajících blešácích či bázárkách pro nás maminky. Všechny víme jak je oblečení a zbytek výbavičky drahý, myslím si že tímto bychom si mohli pomáhat. Já osobně bohužel žádné zkušenosti nrmám a ta bych ráda kdyby jste mi pomohli nějakým příspěvkem kde se co děje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3758
3.6.14 14:44

@LenkaV-V

no a znáš Genesis?? Přímo u nádraží? Takový růžový obchodní dům = velkosekáč všeho možného. Dole v přízemí mají vše za 50 Kč - nádherné věcičky oblečky jak pro mimčo, tak pro větší…nahoře za 29 Kč - taky se tam dá hodně vybrat. Je to snad závislost (tedy moje), pracuju přímo v centru města, když tam týdně několikrát nenakouknu - nemám klid…tolik věcí jsem tam už ulovila a za pakatel!! oblíkám tam i sebe (hlavně svršky, kalhoty ne - ale kalhot tam mají nepřeberně)…jinak v okrajových částech Brna moc nevím, záleží odkud seš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
3.6.14 14:46

@Gerberka Ahoj jj Genesis znám tam jsem pořád a už od tama mám spousty krásných věcí. Také nakupuji i na sebe hlavně teď co jsem těhul je mi líto kupovat si něco na chvilku a tam to mají opravdu za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
3.6.14 14:49

Ahoj, moc zkušeností nemám, taky stále pátrám. Z které části jsi? Dobrý bazárek je ve Slatině na konečné trolejbusu - taková malá „buňka“, ale prodávají se tam věci přímo do maminek, žádný sekáč, je to vlastně komisní prodej na měsíc. Často tam nakoupím, teď třeba trička 15-30kč/ks. Ještě je bazárek u dělnického domu v Židenicích, ale tam jsem byla jen 1× náhodně.
A některá mateřská centra dělají několikrát za rok burzu, tak jedině mrknout co máš v okolí.

Příspěvek upraven 03.06.14 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072

Kde to je u nadrazi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072

Kde to je u nadrazi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
3.6.14 14:50

Myslíte aut. nadrazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
3.6.14 14:52

Ahoj holky jak je obchodní dům Letmo když vyjedete po schodech do prvního patra a vyjdete ven z obchodňáku tak hned po levé straně je růžový barák genesis, nově otevřeli second hand i na Masarykové a Josefské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
3.6.14 14:57

http://www.klaudincinkoutek.cz/ pár kousků už jsem objednávala i tady a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
3.6.14 15:06

Kde na nádraží? u vlak, nebo aut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.14 15:31

Bazárků s dětskými věcmi je v Brně spousta, hodně oblíbené mezi maminkami jsou tzv. sezonní které bývají v jednotlivých městských čtvrtích. bývají v říjnu a březnu. Některé části mají bazárky každý měsíc- tuším bystrc.
S těhotenským oblečením je to horší, ty myslím v kamenných bazárcích moc není.
Na toto téma je tu určitě spousta diskuzí, stačí jen pohledat.

• Citovat
  • Upravit
229
3.6.14 15:51

Mně byl doporučen dětský bazárek naproti Semilassa, ale vevnitř jsem zatím nebyla. Pak jsem ještě viděla další na Rosického náměstí (konec Žabin směrem na Komín) a v centru je jich pár. Já jsem ale nakoupila spoustu věcí na mimčo tady přes on-line bazar u paní s osobním odběrem, po kamenných jsem zatím nechodila. Těhotenské jsem měla vše nové, neměla jsem čas něco lovit, takže jsem 2× zajela do HM v Olympii a prostě nakoupila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí