Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
ve všech možných diskuzích se řeší matrace kokos-molitan-kokos, ale máte to někdo naopak molitan-kokos-molitan (tedy kokos uprostřed)? Je doporučována přímo i na stránkách monitoru dechu Nanny, ale nikde jinde není o ní zmínka…Máte jí někdo? Jak jste spokojené? Snímá přes ní ten monitor dobře?
My jsme ji kupovali, ale vyzkousena jeste nen. Vybiral ji pritel co o tom procetl vsechno mozne, takze tomu verim, ze to bude v pohode… Detska dktorka mi rikala, ze je dulezite, aby byla matrace rovna, aby monitor snimal poradne, pokud je rost prohnuty, je dobre ho pry vystuzit treba sollitovou deskou…
@zizulka Jojo o tom manžel taky mluvil, že rošť ještě zpevníme sololitem
A kdy čekáte miminko? ![]()
@Sněženka25 máme tuto matraci a monitor Nanny, naprostá spokojenost, malé se na tom spinká dobře, monitor snímá perfektně
a postýlku máme z Ikei, takže tam není klasický rošt, ale taková deska…
@Sněženka25 píše:
@zizulka Jojo o tom manžel taky mluvil, že rošť ještě zpevníme sololitemA kdy čekáte miminko?
Jelikoz me nenechaji prenaset, tak je to dnes 48 dni do TP, nam uz se to blizi
Co ty? A co to bude? ![]()
@zizulka tak to já mám ještě čas, termín mám až 2.9. a bude to kluk ![]()
Holky, děkuji moc za odpovědi a ještě mě napadlo, jestli ten monitor lze použít i do proutěného košíku? ten není rovný a pevný…manžel by ho chtěl do začátku, že se v to menším prostoru bude lépe cítit, ale zase já chci používat monitor zejména pro novorozence… ![]()
@Sněženka25 píše:
@zizulka tak to já mám ještě čas, termín mám až 2.9. a bude to klukHolky, děkuji moc za odpovědi a ještě mě napadlo, jestli ten monitor lze použít i do proutěného košíku? ten není rovný a pevný…manžel by ho chtěl do začátku, že se v to menším prostoru bude lépe cítit, ale zase já chci používat monitor zejména pro novorozence…
Tak to mas cas, ale nikdy nevis
U nas to bude holcicka, docela se tesim, pocasi me zacina zmahat ![]()
Jinak si myslim, ze pokud je kosik rovny a ty desky se tam v poho vejdou, tak by to nemel byt vubec zadny problem
Ale nejlip to poznas az to vyzkousis ![]()