Matrace molitan-kokos-molitan

4515
27.5.14 07:43

matrace molitan-kokos-molitan

Ahoj,

ve všech možných diskuzích se řeší matrace kokos-molitan-kokos, ale máte to někdo naopak molitan-kokos-molitan (tedy kokos uprostřed)? Je doporučována přímo i na stránkách monitoru dechu Nanny, ale nikde jinde není o ní zmínka…Máte jí někdo? Jak jste spokojené? Snímá přes ní ten monitor dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
566
27.5.14 08:28

My jsme ji kupovali, ale vyzkousena jeste nen. Vybiral ji pritel co o tom procetl vsechno mozne, takze tomu verim, ze to bude v pohode… Detska dktorka mi rikala, ze je dulezite, aby byla matrace rovna, aby monitor snimal poradne, pokud je rost prohnuty, je dobre ho pry vystuzit treba sollitovou deskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.5.14 08:37

@zizulka Jojo o tom manžel taky mluvil, že rošť ještě zpevníme sololitem :-) A kdy čekáte miminko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
27.5.14 08:50

@Sněženka25 máme tuto matraci a monitor Nanny, naprostá spokojenost, malé se na tom spinká dobře, monitor snímá perfektně :palec: :palec: a postýlku máme z Ikei, takže tam není klasický rošt, ale taková deska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
27.5.14 09:30
@Sněženka25 píše:
@zizulka Jojo o tom manžel taky mluvil, že rošť ještě zpevníme sololitem :-) A kdy čekáte miminko? :)

Jelikoz me nenechaji prenaset, tak je to dnes 48 dni do TP, nam uz se to blizi :) Co ty? A co to bude? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.5.14 09:42

@zizulka tak to já mám ještě čas, termín mám až 2.9. a bude to kluk :-)

Holky, děkuji moc za odpovědi a ještě mě napadlo, jestli ten monitor lze použít i do proutěného košíku? ten není rovný a pevný…manžel by ho chtěl do začátku, že se v to menším prostoru bude lépe cítit, ale zase já chci používat monitor zejména pro novorozence… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
27.5.14 12:27
@Sněženka25 píše:
@zizulka tak to já mám ještě čas, termín mám až 2.9. a bude to kluk :-)Holky, děkuji moc za odpovědi a ještě mě napadlo, jestli ten monitor lze použít i do proutěného košíku? ten není rovný a pevný…manžel by ho chtěl do začátku, že se v to menším prostoru bude lépe cítit, ale zase já chci používat monitor zejména pro novorozence… :think:

Tak to mas cas, ale nikdy nevis :) U nas to bude holcicka, docela se tesim, pocasi me zacina zmahat :)

Jinak si myslim, ze pokud je kosik rovny a ty desky se tam v poho vejdou, tak by to nemel byt vubec zadny problem :) Ale nejlip to poznas az to vyzkousis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí