Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, je potřebná zavinovačka do autosedačky? Mám termín ted v létě. Říkám si, jestli to nejsou jen vyhozené peníze za zbytečnost. Díky za názory ![]()
@Marky983 myslím, že to jsou jen vyhozené peníze..v létě a ještě v autě balit mimčo do zavinovačky ![]()
Příspěvek upraven 23.05.14 v 21:10
Tak tohle mně nikdy ani nenapadlo. je to zbytečnost na kvadrát
V létě zbytečné, v zimě fajn…
Spíš kup nějaký letní potah do té autosedačky - bavlněný… Je to příjemnější než umělé potahy a snáz se pere/suší.
Oukej…já jen jestli se jako to dítě necítí líp když je obvázaný… ![]()
Já ji mám od emitexu tenkou fliesovou a používám ji i na jaro/podzim. Dávám i o sportaku. ![]()
Úplně na nic.
Za mě bych nekupovala ani ten letní potah, ve vedrech jsem podložila pod dítě látkovou plenu, kterou můžeš pokaždé vyprat a je to jednodušší.
Když si to tak řekneš, tak je to blbost - ovšem bude záležet na tom, jaké léto bude. Pokud bude teplo, sluníčko, tak ji neužiješ. Pokud bude pršet a bude chladněji, tak ji využiješ na 100% - třeba i do kočárku.
V létě je to zbytečnost, na pozdim (tak od konce října) jak se ochladí ok, ale dá se to v autě zvládnout i bez.
V létě jsem do autosedačky dávala pod malého je teda dubnový bavlněnou plenku, že on se hodně potil.
Dítě nepotřebuje být v zavinovačce v autě, to by se tam uvařilo
Já neměla ani tu zimní, deka stačila.
Tak já mám malou narozenou v prosinci a nic takového jsem nekupovala, používala jsem deku že bych byla špatná matka
![]()
@ynax píše:
Když si to tak řekneš, tak je to blbost - ovšem bude záležet na tom, jaké léto bude. Pokud bude teplo, sluníčko, tak ji neužiješ. Pokud bude pršet a bude chladněji, tak ji využiješ na 100% - třeba i do kočárku.
Taky myslím, že nějaká tenší flísová se může hodit i v létě.
@Marky983 měla jsem 2 letní miminka. Do autosedačky bych zavinovačku na léto nekupovala… Jednak je autosedačka pro miminka příjemně obejme a pak jim bude i docela teplo… Kdyby bylo nejhůř, můžeš je z vrchu něčím přikrýt - klidně tetra osuškou, šátkem, dekou… a zasunout okraje pod ně.