Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky jen rada, mám 1,5 roku starou holčičku a řeším botky na teplé počasí, koupili byste tyto http://www.sportisimo.cz/…/lily/59107/, nebo raději ne…??Nechci kupovat zas botky za 800 a výš..nebo raději klasické sandálky? Díky
Za mě tedy takové botky pro tak malé dítě ne, určitě nemají pevnou patu, ani zdravotní atest…Doporučuji santé v lekárně, drží pěkně nožku a koupíš většinou 500-600 Kč, ale rozhodně víš, že se dobře tvaruje a drží nožička… ![]()
U 1,5 roku děcka určitě s pevnou patou. (ne kotníčkové, ale pevnou patu)
A já teda kupuju pokud možno kožené, případně kůže/textil.
Přesně takový (jen jiná značka) jsem měla loni pro starší a byly skvělý na koloodrážedlo (ve vašem případě asi motorka), špička se vůbec neprodřela. Větraly a zároveň nenabraly každý pidi kamínek. Ještě jsem k nim dokupovala klasický sandálky, aby měla dcera něco hodobóžovýho. Jsem myslela, že se tyhle na kole, písku a ve školce za sezonu odrovnají, ale vůbec ne. Pak je otázka, jestli je koupit pro tak malý dítě, jako že nejsou eko-bio-zdravotnicko-ortopedicko-žirafkový, ale to už je každýho věc, hodnotila jsem jen botky, který za mě super ![]()
Od pohledu umělotina, není vidět vnitřek ani to, jak moc prúžná je podrážka (takhle malé dítě by mělo podrážku mít ohebnou).
Zas oceňuji, že to má pevnou patu a uzavřenou špičku, přesto je to jakž takž prodyšné.
Jestli bych to koupila? Tak na písek je to blbý a drahý, na procházky bych koupila kožené sandálky - tak cca do 600 pro tak malé dítě. Anebo co nějaké plátěnky od Befada, ty jsou celkem levné ![]()
Ano, koupila bych je svému skoro tříletému synovi jako druhé boty ke koženým sandálkům, ale určitě ne pro rok a půl staré dítě.
Spíš koukni na klasické kožené sandálky s pevnou patou.
@zdendulka.k U těhle botek není na první pohled vidět, jak dobře jsou dělané - jestli mají pevný opatek, jak jsou ohebné atd., tak pokud je nemáš možnost nějak ohmatat a ozkoušet, asi bych radši koupila klasické sandálky pro děti tohohle věku - kotníčkové a s uzavřenou špičkou.
Pro 1,5r určitě ne, nejdřív příští, spíš přespříští rok. já koupila hodně podobný letos se sebezapřením pro 2,5 letého, ale on má bohužel nohu 27-28, a to je s pevnou patou skoro nesehnatelný, pevný paty končí na 25. ![]()
Díky za názory, tak raději investuji víc a koupím pořádné s atestem, na takovéto botky počkám až třeba po třetím roce věku, radši..takže buď ta lékárna nebo jiné tipy??Deichmann asi taky ne co, myslím ty s tim slonem:)
A ja bych je klidne koupila, jestli ma zdrave nozky, tak proc ne. Vidim v takovych botach behat skoro vsechny deti ![]()
Je to levnější varianta sandálů Keen. Keeny kupuji synovi 4 roky, mladší syn 2 roky má kožené sandálky s pevnou patou a špičkou.
Tady je o tom diskuse - asi v půlce první strany je odkaz na botky Loap
https://www.emimino.cz/…keen-190282/
Příspěvek upraven 22.05.14 v 09:53
Já bych je koupila, nevidím důvod, proč ne
Takové botky bývají navic krasně lehké a pružné. A díky za tip, koupim je synovi, přesně takove sháním ![]()
Takové botky bych si nechala až pro starší dítě. Takovýmu prckovi, bych raději koupila ortopedický s pevnou patou. Ale já jsem na to vysazená, protože syn má špatné nohy a musíme kupovat ortopedickou obuv.
Příspěvek upraven 22.05.14 v 10:06
@zdendulka.k píše:
Díky za názory, tak raději investuji víc a koupím pořádné s atestem, na takovéto botky počkám až třeba po třetím roce věku, radši..takže buď ta lékárna nebo jiné tipy??Deichmann asi taky ne co, myslím ty s tim slonem:)
Deichmann mívá pěkné kožené sandálky. I Baťa.
Ahoj tak zrovna na tyhle botky jsme se byli koukat v obchode, jsou moc pekny, ale nekoupili jsme je… Me se zda, ze se jim v tom v lete musi potit noha, takze jdeme do normalnich kozenenych sandalu. Ale jsou moc hezky ![]()