Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, máte nějakou ozkoušenou stránku s věcma pro miminka?
kde by se dalo objednat více věcí?(dudlíky, lahvičky, osušky, plenky, hračky atd)prostě co nejvíc věcí do výbavičky??
![]()
Já jsem vždy vše dobře pořídila na vsepromiminko.cz, sambaby.cz, funbaby.cz ![]()
@hanulik4 píše:
Já jsem vždy vše dobře pořídila na vsepromiminko.cz, sambaby.cz, funbaby.cz
Zrovna to funbaby.cz mi přišlo zbytečně předražený ![]()
@Berousik tam jsem také pro první dcerku nakupovala, jen se chci ještě podívat třeba i na jiné stránky právě.
Téměř celou výbavičku jsem kupovala zde http://www.detskezbozi.com/ a nemůžu si stěžovat ![]()
Já hodně nakoupila tady, od chůviček až po hračky
http://www.detskyraj.cz/
@Gabulka 91 nebo mall.cz
Nakupuju tam teď hodně, nejenom pro dítě a jsem moc spokojená ![]()
Ja teda mam hodne veci od sweetbaby.cz ale jinak jsem kupovala v hodne online shopech / kazdy ma neco hezkeho… pri tom objemu to bylo vesmes bez postovniho, takze ok..
Tak já všechno co jde beru v DM drogerii - tzn. plínky, ubrousky, kosmetiku, přebalovací podložky, dudlíky, řetízky, kryty na dudlík, lahvičky na čaj, hadrový plenky a tak dále.
Oblečení mám komplet, brala jsem hodně z Brumla.cz a nebo CaA, Tesco.
Kočár z bazaru tady na emimi, ostatní věci z Malvíka.
Ahoj, já jsem taky pro kamenné obchody, čekáme první, tak si to chci všechno,,ošahat,, ![]()
@Berousik Srovnala sis někdy ceny z toho Mall? Taky jsem tam šla a nenašla jsem tam jednu jedinou věc co by se nedala sehnat levněji. Je to tvá věc, ale je škoda vyhazovat zbytečně peníze, když to tam je předražené.
@Lucca84 nj u prvního mimča jsem si taky většinu kupovala v kameném obchodě. nebo aspon na to koukla a pak objednala..a bylo to levnější.
ale ted u druhého mimča už tak nějak vím co opravdu využijeme a co je zbytečné kupovat.tak si ráda sednu a jen objednám.
a hlavně s dcerkou by se asi do krámu moc nedalo jit…chce si pak vše prohlížet, na všechno sahat a to by sme nic nevybrali..tak chci objednat a zbytek pak jen něco málo dokoupit