Hrací nočník stále hraje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2275
13.5.14 09:32

hrací nočník stále hraje

Můžete mi někdo poradit? Koupila jsem hrací nočník. Takový ten co když se namočí dno, tak hraje. Máme ho asi 14dnů. Dnes ho syn „použil“, já ho umyla, vytřela dosucha a nočník stále hraje. Už mi z něj hrabe. Dole je baterka zavařená pod dvířky, které jsou zavařené, nechce se mi to likvidovat. Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
13.5.14 09:34

@dorinka01 nemohla nekam zatect voda…vytahla bych sroubovak, baterky vyndala, pockala na manzela a kdyz si neporadi chlap tak reklamace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
13.5.14 09:36

@superandrysek ono to není přišroubovaný, ale přitavený, takže když šroubovák, tak to budu muset rozlousknout. Nevím jestli to nepraskne. Ale asi všechno lepší než hodinu v kuse to poslouchat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.14 09:38

Nám se to taky stalo prostě sem ty dva čudlíky musela pořád a pořád sušit a pak byl klid.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
13.5.14 09:39

@dorinka01 :zed: :zed: :zed: to je teda divne, ze nejdou vymnenit baterky :think: tak tim padem bych ho utopila :D promin, chapu ze to musi byt na palici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
13.5.14 09:39

@dorinka01 Mám zkušenost jenom s Fisher Price, ten měl vypínač a taky vyndavací misku (hrál jenom, když byla nasazená). Ten tvůj nic z toho nemá? Zkusilas ho postavit dnem vzhůru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
13.5.14 09:43

Tak jsem šmejda vyfénovala a dobrý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
13.5.14 09:55

@dorinka01 :palec: sikulka :potlesk: