Nepovlékací přikrývka. mamas and papas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
328
13.5.14 10:32

Nepovlékací přikrývka

Dobrý den, maminky,
nemáte některá zkušenosti se setem do postýlky, který by obsahoval pevný mantinel a nepovlékací přikrývku? Je to kvalitní značka mamas and papas, zakoupená z Anglie (ale není nová, ale v perfektním stavu). Jen by mě zajímalo, zda jsem neudělala chybu. Zda to nebude příliš nepraktické z hlediska praní, žehlit myslím, že nepůjde nebo jen přejet zlehka. Přikrývka je velká, pěkná, pevná, po boku a vzadu má kanýrky. Až miminko bude větší, asi bychom pak vyměnili za klasické peřiny a povlečení. Miminko bude mít i spací pytle, deky, zavinovačky, tak nepředpokládám nějaké časté ušpinění..Jde o podzimní miminko..
Jaký máte na toto názor?
Děkuju
 Tea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
13.5.14 10:36

Pro mimino zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.5.14 10:36

Jako na koukání hezký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.5.14 10:37

Miminko určitě přikrývku moc neušpiní, takže asi v pohodě. Ale myslím, že nějaké speciální přikrývky jsou na mimi zbytečné, stejně je ze začátku hodně v zavinovačce, pak třeba ve spacím pytlíku, já jsem teda moc nepřikrývala, resp. měla jsem tam lehce přehozenou španělskou deku, když už jsem jí koupila a byla tak krásná :mrgreen:, ale funkce spíš nula nula nic. Samozřejmě pokud byste bydleli v nezatepleném, 100 let starém kamenném domě, tak by to asi dobré bylo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.5.14 10:46

Díky :-) No hlavně, že jsem to spíš nepodcenila :mrgreen: Když budu mít něco navíc- jakože přehoz v případě nouze- to mi nevadí :mrgreen: My máme doma v zimě chladno. Jsme v baráku a sama spím v teplým pyžamu, pod dekou a peřinou, tak to asi beru podle sebe, ale já jsem zimomřivá :mrgreen: No ale myslím, že to bude nakonec OK, spousta maminek právě říká, že peřiny ze začátku vůbec nevyužijí, takže by to mělo teda být v pohodě. mě to moc nestálo a líbilo se mě to, tak jsem si to prostě koupila, jen jsem se pak divila, že jsem nikde nenašla odkaz na nepovlékací přikrývky, že se to asi moc nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.5.14 11:09

Neboj, každý na dítě pořídí pár zbytečností, ale co je zbytečné a co ne, zjistíš až praxí, každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.5.14 11:13

@Tea.30 Mně to náhodou přijde fajn - dítě budeš mít v zavinovačce a když ti přijde chladnější, přehodíš přes to ještě tu deku. Jednou za čas vypereš a je to. Ta doba, než bude dítě potřebovat polštářek, bude z ahodně dlouhou dobu, takže to využiješ i jako peřinku od chvíle, co nebude v zavinovačce a pak i jako záložní a druhou přikrývací pro chladnější dny. Já má několik různých peřinek, které byly pořízeny díky tomu, že mám dvě děti rychle za sebou a i když už jedno dítě spí v normální posteli, pořád používáme všechny peřinky, protože to mladší se občas počůrá (spí už bez plíny) a není nic jednoduššího, než v noci rychle převléct prostěradlo (mám nepromokavou savou podložku) a dát čistou peřinku a tu počůranou hned hodit do pračky. Nemusím řešit, jestli bude den schnout. TAkže já myslím, že to i v budoucnu využiješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
13.5.14 11:36
@Tea.30 píše:
Jaký máte na toto názor?
Děkuju
Tea.

Že je to zbytečná pitominka - pro miminko, které bude mít „zavinovačky, deky, spací pytle“.

Ale však, když se Ti to líbí - nějakou tu strašně důležitou zbytečnost pro radost máme přece doma všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.5.14 11:38

Co se týče deky bez povlečení, já ji využívala (u mladšího stále) a nemohu si ji vynachválit. Nechala jsem si ušít atypický čtvercový tvar u časké firmy Aesthetic a dítě nemusí válčit s povlečením, které by se shrnovalo. Peru ji stejně často, jako bych prala povlečení a je to aspoň komplet čisté. Mám 1 stranu bavlněnou, druhou Fleecovou. A miluji ji. :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí