Nákup výbavičky

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
15.5.14 09:44

@offi souhlasím. také jsem koukala, ale ty ceny jsou hrozné..dá se vše sehnat mnohem levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.5.14 09:47

@Gabulka 91 Já mám úplně alergii na ty jejich reklamy. Našla jsem si tam monitor dechu a jásala jsem jak je levný, kouknu na heureku a tam je o 400kč levnější, tak jsem začla srovnávat ceny a nestačila jsem se divit. A něco jsem ani porovnávat nemusela abych poznala, že to je předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.5.14 10:24

@offi mají dražší v podstatě vše, takže se to vůbec nevyplatí…se divim že tam někdo nakupuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.5.14 10:30
@offi píše:
@Berousik Srovnala sis někdy ceny z toho Mall? Taky jsem tam šla a nenašla jsem tam jednu jedinou věc co by se nedala sehnat levněji. Je to tvá věc, ale je škoda vyhazovat zbytečně peníze, když to tam je předražené.

Nesrovnávala, je to možný, že je to dražší. Jsem spokojená se službami a najdu tam vždy všechno, co potřebuju a najednou. Jedním vrzem pro dítě, kočky, psa, domácnost, sebe, muže…spíš než peníze je pro mě důležitější ta pohodlnost a praktičnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.5.14 10:35

@Berousik Tak pokud nemusíš řešit peníze tak to potom jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.5.14 10:37

@Gabulka 91 Mě to bylo hodně doporučeno na nákup plen, ale plenky jsem si koupila v akcích v marketu, tak jsem nekoukala, ale slečna z mé skupiny psala, že tam koukala a že to bylo hrozný ty ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.5.14 10:42

@offi tak my plenky, ubrousky, příkrmy, atd objednáváme na feedo.cz a nebo bebiland.cz takže po tom ani jinde nekoukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.5.14 10:44

@Gabulka 91 Mě bylo doporučeno nekupovat do zásob, takže já nekoukám zatím nikde. Ale na stránku kouknu a až se prcek narodí, tak asi taky budu nakupovat přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.5.14 11:06

Tak to já čekám už druhé a do zásoby trochu nakupuju…stejně tak jsme nakupovali i pro první..
víc sme koupili třeba tech vetsich plen.tech malym jen par ale vse jsme spotrebovali, a vse vyhovovalo…
kupujeme jedině pampers activ baby jak plenky tak ubrousky…a nebo ještě Dada takže..
u prvního jsem nakupovala trochu podle seznamu co jsem dostala u dr. ale stejně sem využila tak půlku věcí a půlka zas chyběla..takže už ted jedu podle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
15.5.14 15:23

Holky kdy je tak otimální začít nakupovat výbavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.5.14 15:30

@Gabulka 91 Mám dobrou zkušenost s www.krtecek.com a i s www.spuntik.cz
Ale já do výbavičky nového kupovala málo, oblečky jsem měla většinou poděděné, těch pár nových kousků na parádu jsme vzali v hyper/super v nějaké akci, dost věcí jsem měla i přes bazárky.

A věci jako kosmetiku a podobně v DM nebo v lokální lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.5.14 15:34
@ivalinka píše:
Holky kdy je tak otimální začít nakupovat výbavičku?

S opravdovými nákupy a „lovem“ věcí na bazaru jsem začala po 24. týdnu. V dnešní době, když víš co chceš, tak objednáš a do pár dní to máš doma. Pokud si to chceš oběhat osobně, tak doporučuji před tím 30. týdnem, pak už to s tím pupkem a věčným hlídáním, kde je po cestě záchod, stojí za starou belu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
15.5.14 15:38

@Svistice
No na postýlku a nějaké věci chceme jet do Ikei, tak bych to viděla na nějaký 20-24týden. Asi jak pojedeme na 3D. Máme to trochu z ruky. Jinak budu mít spoustu věcí od kamarádky, tak to mi dá až to nebude potřebovat a bude mít čas mi to nachystat.
Ale abch pravdu řekla, tak se na to taaak těším, že bych začla co nejdřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí