Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, ja takhle koupila par veci pres aukro a mimibazar a vsechno super, tak jak to popsali, tak to i vypadalo. Mas tam overeny prodejce. Spis nez hracky to teda byla hraci decka, sedatko, kyblik, ale za dobry penize super veci. Takze ja doporucuju, zatim nemam spatnou zkusenost.
Já jsem kupovala nějaké hračky přes mimibazar a odpovídali popisu i vypadaly jako nové, takže mám zkušenosti zatím dobré.
Mi se už párkrát stalo že bylo napsáno jako nové a pak jsem to musela komplet umýt, protože to bylo jak jetel… Ale to záleží na prodávajícím, bohužel.
Jak co. ![]()
Kupovala jsem jen 3 větší hračky na MMB, 2× mi přišla hračka krásná, jako nová, snad vůbec nehraná…a 1× mi přišla věc osahaná, poničená a ŠPINAVÁ ![]()
Já kupovala přes MMB dvě dražší hračky od FP pro malého, používané, ale byly pěkné. Jen poškrábané provozem, což by nás malý udělal taky. Měli jsme je za třetinu ceny
Opravdu záleží na prodejci. Vždycky je lepší, když je na obrázku skutečná fotka hračky a ne fotka stažené z nějakého e-obchodu.
Já sama jsem koupila pár kousků na MMB a jsem spokojená. Vše zánovní, jednou nepoužívaná za poloviční až třetinové ceny. Asi záleží na koho natrefíš. I já jsem prodávala starší hračky po synovi, ale vždy vyprané a vypulírované, asi bych se styděla i když adresáta neznám.
Zatím jenom uvažuju o koupi hrací deky přes mimibazar a pořád se nemůžu rozhodnout, jestli to risknout nebo ne… Radši bych jí odkoupila od někoho známého…
ahoj, ja kupovala hraci deku na mimibazaru uplne super vypada strasne ochotna pani mila, deka uzasna za 200 k tomu jeste darecek jeste jsem pres mimibazar kooupila i postylku se 7dilnou sadou taky uzasny:)
a vlastne i sterilizator avent+ k tomu byla ohrivacka
jsem spokojena:)
Vyplati se prodavat hracky v bazaru? Jak, jednotlive nebo vice kusu najednou? kde prodavate? co Chrastitka a hracky pro nej mens-i - -
Ahoj,jaké máte zkušenosti s bazarovýma hračkama,myslím přes internet.Na obrázku vypadají jako nové,ale mám obavu,že když přijdou tak budou dost opotřebované a co pak s nimy.