Bazarové hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
11.6.10 10:18

bazarové hračky

Ahoj,jaké máte zkušenosti s bazarovýma hračkama,myslím přes internet.Na obrázku vypadají jako nové,ale mám obavu,že když přijdou tak budou dost opotřebované a co pak s nimy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1126
11.6.10 10:32

Ahoj, ja takhle koupila par veci pres aukro a mimibazar a vsechno super, tak jak to popsali, tak to i vypadalo. Mas tam overeny prodejce. Spis nez hracky to teda byla hraci decka, sedatko, kyblik, ale za dobry penize super veci. Takze ja doporucuju, zatim nemam spatnou zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
11.6.10 10:34

Já jsem kupovala nějaké hračky přes mimibazar a odpovídali popisu i vypadaly jako nové, takže mám zkušenosti zatím dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.6.10 11:35

Mi se už párkrát stalo že bylo napsáno jako nové a pak jsem to musela komplet umýt, protože to bylo jak jetel… Ale to záleží na prodávajícím, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
11.6.10 11:59

Jak co. :nevim:
Kupovala jsem jen 3 větší hračky na MMB, 2× mi přišla hračka krásná, jako nová, snad vůbec nehraná…a 1× mi přišla věc osahaná, poničená a ŠPINAVÁ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.6.10 13:10

Já kupovala přes MMB dvě dražší hračky od FP pro malého, používané, ale byly pěkné. Jen poškrábané provozem, což by nás malý udělal taky. Měli jsme je za třetinu ceny :palec: Opravdu záleží na prodejci. Vždycky je lepší, když je na obrázku skutečná fotka hračky a ne fotka stažené z nějakého e-obchodu.

• Citovat
  • Upravit
190
11.6.10 14:01

Já sama jsem koupila pár kousků na MMB a jsem spokojená. Vše zánovní, jednou nepoužívaná za poloviční až třetinové ceny. Asi záleží na koho natrefíš. I já jsem prodávala starší hračky po synovi, ale vždy vyprané a vypulírované, asi bych se styděla i když adresáta neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.7.10 23:49

Zatím jenom uvažuju o koupi hrací deky přes mimibazar a pořád se nemůžu rozhodnout, jestli to risknout nebo ne… Radši bych jí odkoupila od někoho známého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.8.10 18:56

ahoj, ja kupovala hraci deku na mimibazaru uplne super vypada strasne ochotna pani mila, deka uzasna za 200 k tomu jeste darecek jeste jsem pres mimibazar kooupila i postylku se 7dilnou sadou taky uzasny:)
a vlastne i sterilizator avent+ k tomu byla ohrivacka
jsem spokojena:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.11.16 07:42

Vyplati se prodavat hracky v bazaru? Jak, jednotlive nebo vice kusu najednou? kde prodavate? co Chrastitka a hracky pro nej mens-i - -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí