Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme šli do Mountfieldu vybrali si bazén s tím kruhem a oni nám poradili co dokoupit, jakou filtraci. Schůdky jsme chtěli atd.
Vše jsme tam sehnali.
Máme bazén 3,66 m menší už by byl moc malý.
A myslím, že filtraci máme podobnou, trošku jinou.
@Twitter Já myslím, že máme asi ten stejnej bazén a i ta filtrace vypadá podobně, určitě písková. Koupili jsme to koncem léta už v naprostým zoufalství z veder, ač jsme zarytí odpůrci bazénů.
No určitě, vždyť kolik má ten bazén litrů? 5000? Ta filtrace dá 2000 litrů za hodinu, takže je na takový bazének víc než dostačující.
Tak dokonce má 2300litrů ten bazén, takže ta filtrace ho projede za hodinu…jestli můžu krapet zvyklat tvé přesvědčení, i pro malinké děti, kup minimálně třímetrový. Nicméně k dotazu, ta filtrace je víc než dostačující
@terinka4444 nám sem větší nevleze. Časem koupíme větší, až se na zahradě zbourá šopa. Ale to až tak za 2 roky. Zatím nám chce babička pořídit aspoň něco takového. A bude stačit. Každopádně děkuju za odpověď, objednám ho teda s touto filtrací
píše se, že je k přímo k typu bazénu Bestway. Akorát k tomuto malému pořád všude nabízejí kartušové, tak jsem myslela, že tam ty pískové nějak nesedí nebo tak.
@Twitter Velikostně je naprosto dostatečný… na cachtání dětí, my ho taky máme plus velký v krabici a máme v plánu zas postavit jen ten malý, velký až děti trochu povyrostou.
@Twitter píše:
@terinka4444 nám sem větší nevleze. Časem koupíme větší, až se na zahradě zbourá šopa. Ale to až tak za 2 roky. Zatím nám chce babička pořídit aspoň něco takového. A bude stačit. Každopádně děkuju za odpověď, objednám ho teda s touto filtracípíše se, že je k přímo k typu bazénu Bestway. Akorát k tomuto malému pořád všude nabízejí kartušové, tak jsem myslela, že tam ty pískové nějak nesedí nebo tak.
no, protože jsou levnější a na to malé množství vody stačí i ta kartušová, ale písková je lepší.
Lepší aspoň malá kaluž vody než žádná v těch vedrech je to záchrana.
Kartusova filtrace rika muz je slabá, tu davaji k nekterym tem bazenum zdarma, písková je lepší.
Holky, děkuju ![]()
A když už jsem načala tohle téma, nevíte, které bazény jsou lepší, jestli Bestway nebo Tampa? Anebo je to jedno?
@Twitter píše:
Holky, děkuju
A když už jsem načala tohle téma, nevíte, které bazény jsou lepší, jestli Bestway nebo Tampa? Anebo je to jedno?
je to jedno
Zdravím všechny, mám dotaz, funguje Vám solární plachta? Dokáže bazén opravdu ohřát? Mám s konstrukcí (ne ten gumový) bestway 3,66 na 1 m. Moc děkuji za odpovědi ![]()
@Pavucinkaa Solární plachtu nemáme, máme solární panel, který se připojí mezi bazen a filtraci a loni to vytáhlo v malém bazému teplotu na 37° ![]()
Mě zajímá ale jen solární plachta, panel kupovat určitě nechci
Když už plachta stojí asi 500 kč a nám to přijde hodně, tak mě zajímá, zda to ohřeje, tak třeba budu mít ještě jinou odpověď
Ale děkuji ![]()
Chceme si koupit přes internet bazén. Kvůli malým dětem spíš menší, tak jsme se rozhodli pro Bestway 2,44m průměr. Jenom nevím, jakou pískovou filtraci k němu pořídit. Vůbec se v tom nevyznám. V jedné nabídce doporučují kartušovou, ale chceme raději tu pískovou. Nemáte někdo takový bazén doma?
Našla jsem akorát dop. pískovou tady tu http://www.akce-bazeny.cz/…--2000l.html. Je ale dostačující?
Děkuji