Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je tady spousta diskusí na téma sousedi, ale nedá mi to si nepostěžovat. Bydlíme v bytovce. Pod námi pořád mlátí dveřmi, dělají hluk, často něco slaví do dvou do rána. Pouze jednou jsme je poprosili, aby aspoň po půlnoci tolik nekřičeli, ale byli akorát sprostí. A když nám dvakrát brečelo miminko okolo půlnoci, protože byl malý nemocný, hned si stěžovali a chtěli to řešit i na družstvu. Druzí sousedi chlastají na zahradě a pak když jsou k ránu domů, tak dělají hluk na chodbě. Jenže co člověk zmůže. Když je poprosíme, ať jsou ohleduplnější, tak na to kašlou a hádat se s nimi nemá cenu, akorát začnou dělat naschvály. Odstěhovat se nemůžeme, na mateřský nemáme peníze a nedělám si iluze, že by to v nějakém bytě bylo o moc lepší ![]()
Jen se ujistím- skutečně sis přišla jen postěžovat, takže řešení nehledáš? Ok. Nojo, máte to těžký, tak držím palce, ať to nějak vyřešíte ![]()
No a co s tím uděláš? mám obavu, že nic
..taky máme hlučný sousedy a to bydlíme v baráku…ted´to je v pohodě, jelikož je ještě zima a jsou zalezlý - avšak jak bude teplo, tak zas vylezou na zahradu a bude se tam chlastat a dělat bordel až do ranních hodin každý víkend..loni v létě si tam postavili pomalu i stanový městečko ![]()
@zuzouš Spíš jen postěžovat, co s tím nadělám. Domluva nepomůže a jsou to všechno takový jednodušší lidi, co jen pijou.
@brumdinka Já jsem si taky říkala, že se tohle může stát, i když máš barák. To by člověk musel bydlet na samotě. A při mým štěstí by tam po čase začali stavět dálnici nebo letiště
.
To fakt normálně nechápeš, vytáhli i tu televizi na zahradu…normálka Homolkovi hadr ![]()
předtím, než se tam nastěhovali tito, tak tam bydlela jen paní podnikatelka, která věčně nebyla doma, ale nechávala zavřený v baráku dva velký psi…a ty zas neustále štěkali…si nevybereš
@brumdinka Hluk do rána je blbý, ale aspoň v baráku nemusíš poslouchat, jak pod tebou v bytě někdo čůrá nebo kašle.
@brumdinka Kamarádka si přestavila chatu na barák, že tam budou mít klid a sousedi taky vynáší televizi na zahradu, pálí listí, řvou a ječí jim na zahradě děti. Ono je to asi všude. Někde zase na sousední zahradě štěká pes ![]()
@koala123 jo to taky znám…do svých 19-ti sem bydlela s našima v paneláku…moje zábava byla sedět na záchodě a poslouchat souseda, jak sprostě nadává a já jako pubertální holka z toho měla děsnou bžundu ![]()
@koala123 na zahradě jim ječí děti? Strašný, ta jo, fakt strašný
To si děláš legraci?
@terinka4444 píše:
@koala123 na zahradě jim ječí děti? Strašný, ta jo, fakt strašnýTo si děláš legraci?
@terinka4444 píše:
@koala123 na zahradě jim ječí děti? Strašný, ta jo, fakt strašnýTo si děláš legraci?
Děti ječí, to je jasný, že je to normální. Jen jsem to myslela tak, že všude je asi něco. Někde štěká pes, jinde chlastají a dělají bordel, jinde celý den ječí na zahradě děti. Ono je ve výsledku jedno, co to je, ale když nemůžeš mít chvíli klid, když třeba píšeš diplomku nebo ti je blbě a chceš si chvíli odpočinout, je to prostě nepříjemný. A když se sousedy není domluva, aby nedělali bordel aspoň po půlnoci, to mě fakt štve.
No a není to trošku jinak s tím stězováním na družstvu? ![]()
https://www.emimino.cz/…rankovani/7/