Bazén na balkoně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1258
19.6.13 12:09

Taky dáváme bazének na balkon. Vycákanou vodu neřeším. A že jí bývá dost. Jednou jsme si teda všimli, že někdo měl přes zábradlí hozenou peřinu. Bohužel bylo už pozdě a peřina durch mokrá :oops: :lol: A nikdo to neřešil, do večera uschla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.6.13 12:11

@kopretina11 Zkus třeba nad něj natáhnout nějaké staré prostěradlo. Přichytit k zábradlí a něčím zatížit na parapetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.6.13 12:11

:lol: Tak to by u nás nešlo. Máme sice taky bazének na balkóně, ale naštěstí bydlíme v prvním patře. Protože malý ho včera systematicky kyblíkem vylíval z balkonu a když jsem mu sebrala kyblík, tak vzal hadru a vymačkával dolů. Za hodinu bylo vbazénku na dně a pod námi pototpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.6.13 12:12

Zrovna včera jsem nad bazénkem taky přemýšlela, ale zavrhla jsem to, protože nevěřím, že by malá vydržela v něm sedět a nedělat zloboty. Spíš by vylévala vodu, zkoušela ho převracet, lezla přes zábradlí atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
19.6.13 12:12

Bazén nebo dětská vana na balkoně mi přijde v pohodě, jak píšou holky, dát pod něj starou deku a máš vyřešeno.
Akorát teda kdyby mi někdo, kdo bydlí výš, vylil bazén s tím, že neřeší, co lidi pod ním, tak bych mu šla něco říct. Nechtěla bych mít na prádle vodu z něčího bazénku, děti občas čůrají do vody, navíc třeba počítám s tím, že už bude prádlo suché a můžu ho před odchodem z domu posbírat. A fakt to není totéž jako bouřka. Před tou taky prádlo seberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
19.6.13 12:16
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
19.6.13 12:28

@Peppa Pig Jé, tak to by u nás moc dlouho nevydrželo. Syn je dost akční a hned by to serval. Ale jinak je to dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.6.13 14:25

@kopretina11 Já mám třeba na tom balkonu natažený šňůry na prádlo, takže na ně přehodím starý plátěný prostěradlo, aby sahalo až dolů a ty konce, aby se mi na to mladej nedostal přehodím přes zábradlí jako ven z balkonu, chytím kolíčkem a je to. Sice estetickej dojem z ulice asi nic moc, ale svůj účel to plní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
19.6.13 14:45

@Barficka Tak to máte super, my máme právě jen závěsnej balkon, takže bez šňůr. Snad dneska manžel něco sežene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
19.6.13 15:07

Holky tak bazenek je na balkone, maly si v nem uzil i cakal a dolu to neteklo :) jen jsem musela kolem bazenu dat par polstaru, jelikoz vsechny hracky chtel hazet z balkonu tou dirou dole :D kdybych mohla tak si poridim velky bazen do obyvaku :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
19.6.13 15:52

Dávám starou prošitou deku, večer tu vodu vyberu mísou a zaleju s ní kytky, vylévat vodu z balkonu, to bych řvala kdyby někdo dělal. Vody stačí trošku, na přelévání kelímkem a osvěžení, tady včera synek, a zaplavala jsem si i já, měl asi 10 cm vody ;)

• Citovat
  • Upravit
5468
19.6.13 18:03
@quinny píše:
@111verunka111 zatím nemáme ale vytáhneme.
Vodu vážně neřeším když prší je to stejný 8)Mmch dotaz na ty kdo obkládáte ručníky, jak pak vyndaváte tu vodu z toho bazenu?. Já to totiž normálně vyliju z balkonu :lol: jako samo kouknu jestli lidi nesedí na balkoně a jestli nemají na venkovních sušákách prádlo a pak lup s tím dolů :mrgreen:

Tak my teda vodu vybíráme kýblem a nosíme do vany, když je jí tam málo, zvedneme bazének se zbytkem a odneseme do koupelny. Kdyby někdo nad námi vychrstnul celý bazének, tak toho bych měla hodně nerada, není pravda, že by to prostě letělo všechno dolů před barák, ty balkony pod vámi to pěkně zlije.

A jak tady někdo psal argument s deštěm - jo, super, ale když prší, tak nevěším prádlo a nepočítám s tím, že ho za chvíli sundám suché. Když je krásně, tak jo, a namíchlo by mě, kdyby mi na něm přistála ne úplně čistá voda. A že úplně čistá po celém dni na balkóně není, tím jsem si dost jistá :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
19.6.13 19:57

@bumbinka Náhodou od oběda máme bazének ještě na balkoně a je pořád čistej :) Ale já bych to asi nehrkla z balkonu, to radči zaliju kvítka :)

• Citovat
  • Upravit
5468
19.6.13 21:01

@111verunka111 My ho máme taky „čistej“… ale ne tak, abych si to dobrovolně vychrstla na vypraný povlečení ;). Přece jenom děti běhají bosky po balkóně, běží dovnitř na záchod nebo se napít, úplně čistá voda to teda podle mě není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.6.13 13:39

@Barficka já to vylívala, protože to je malinký, ale ty 4-5 dní ti to podle mě normálně vydrží i tak. Chemii bych tam nedávala, spíš nějakou plachtou přikrýt aby tam nic nenapadalo, a uvidíš, když už to nebude krásný tak vyleješ a napustíš novou ne ;)

@Peppa Pig tak tak, zlatá voda. Příšery nad náma vajgly zásadně hází na náš parapet. Na balkoně tedy ne, tam jen klepou popel :zed: a pak taky věší záclony mokrý ze kterých stéká voda na jejich špinavý balkon a z něj na moje bílé prádlo…ale já už je ani nekomentuju, to bych je musela :pocitac: Když jsem prosila zda bychom se mohli domluvit na nějakou hodinu, že by tam nekouřili abych mohla tam dávat spát malýho v kočárku, tak jsem se dozvěděla, že kouř jde ale nahoru a ne dolů a jejich popel to rozhodně není, to je z ulice…jj ve 4 patře, nejbližší silnice tak 300m s minimálním provozem :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný