Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kdysi jsme dali na balkon vaničku a na podlahu kolem ní jsme vyskládala staré froté osušky a ručníky a neteklo nic ![]()
Však je v tom jen voda a pokud tam nevisí prádlo neřešila bych to, max bych tam zazvonila a zeptala se jestli jim to nebude vadit, ale myslím, že každej řekne, že nevadí.
Ja v tom nevidim problem.Vody tam muze mit trosku. Nebyt mala nemocna, uz se cachta taky. Vytahuju ho na balkon kazdy rok.
Máme kolem ručníky, stejně to tam zvrhla
Soused má pod náma zahrádku a sezení. Zrovna tam byl a smál se
Pokud nejsou sousedi prudiči, tak nevidím problém, v zájmu dobrých sousedských vztahů tam můžeš zazvonit a říct jim to ![]()
Mame bazn na balkone, cca 120*30cm, syn uz je teda vetsi, jsou mu 4, takze tolik nelije
Ale minuly leta jsem vzdycky bazen oblozila staryma rucnikama, aby to neteklo dolu proudem, kdyz cakal. Jsme v 7.patre. Jinak trochu vody neresim, je to cista voda, kdyz je prutrz mracen, je to horsi ![]()
Na sousedy prdim, vždyť je to jen voda a navíc v tomhle pařáku to dřív uschne, než si něčeho všimnou
![]()
Nás se nikdo neptal a tuhle mě od sousedů nad námi zlili tak, že jsem byla parádně mokrá, to jsem si na balkoně v poklidu četla:-D a vou nám tam cákají věčně, případně hází uschlý yktky apod, a nikdo sse nepřišel zeptat, natož omluvit, tak jestli nějak udržujete přátelský vztahy, tak bych se jich asi zeptaLA, jestli by jim to nevadilo, ale jinak bych to asi neřešila.
Měli jsme bazenek na balkoně i ostatní co v bytovce měli děti. zkus to a uvidíš jestli cáká moc.
Ahoj ![]()
Mame bazenek na balkone taky - trochu vetsi, obdelnikovy. Vodu maximalne tak u sebe na balkone a v obyvaku
Jinak pokud to vadi polovicce, tak muze udelat nebo koupit nejakou zastenku, kterou date k tomu balkonovymu zabradli, aby voda cakala na tu zastenu a ne dolu na sousedy a pod bazenek deku, rucniky - i kdyz mne by to prislo zbytecny - balkony by mely byt tesne nad sebou, tak ta voda by jim tam cakat nemela a protect par kapicek pres podlahu by taky nemelo
Ale - jiny kraj jiny mrav… Jiny lidi, jiny chute… uzivejte slunicka ![]()
Ahoj, my máme bazének (102 cm) od pondělí. Dcera sice trochu cáká, ale ven z balkonu se to rozhodně nedostane.
V pohodě, vody je trošička, balkon to neutrhne a sousedi určitě nadávat nebudou, vždyť těch pár kapek, to při bouřce jim tam toho hrkne víc než celý váš bazének.
Máme taky na balkoně, dolů to teče, sousedi si nestěžují, ale naopak mi nosí věci, které k nima od nás napadaly (balonky, bábovičky, lopatky…). Ale nemyslete si, že to nemůže nikomu vadit, ono i když se to nezdá, vody teče celkem dost, takovým tím kanálkem na odtok dešťové vody, soused ob patro pod námi je milovník kytek a sundavá si kvůli nám truhlíky
![]()
Děkuji holky
mojemu jsem ukázala diskuzi a tak souhlasil, at ho tam dám
, myslel si že to nikdo nedělá, jen já mám takový nápady ![]()
Holky máme roční dítko, máme menší balkon. Ale náš malý bazének 64cm x 25cm se tam v pohodě vleze. Včera jsem koupila bazen, aby se mohl malý osvěžit v těch horkách. Ale mojemu se to vůbec nelíbí, že by malý mohl stříkat z balkonu a pod námi jsou další dva balkony a že by to mohlo vadit sousedům. Ale vodičky tam bude mít fakt málo, tak si myslím, že to by snad nemusel být problém. Co vy, jaký máte názor? Máte bazének na balkoně?