Bazén pro děti/psy

16
27.5.24 17:19

Bazén pro děti/psy

Zdravím mám dotaz..
Máme syna 1 rok a dceru 5 let. Letos jsme pořídili zahradu bohužel bez elektriky a řeším bazének pro děti.. ze zkušenosti menší nafukovací bazén po napuštění vodou po dvou dnech klouže dno bazénu. Žádné chemikálie do toho lejt úplně nechci když se tam bude cachtat roční syn.. filtrace bez elektriky není možná 😁 Známá mi říkala že je super bazén pro psy že to dno neklouže máte s tím nějakou zkušenost?
Za případné odpovědi předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
27.5.24 17:28

Jestli chceš, tak jeden prodám. My jsme ho koupili, ať se má, kde osvěžit pes. Ale náš pes se tak strašně bojí vody. Že tři lidi jsme ho nedokázali zvednout a dát ho do vody. Zaťal se a prostě ne. Dcera si napustila vodu a lákala ho. Ne. Nic nepomohlo. Budeš muset prostě denně dávat čistou vodu, když není filtrace. Ale jo. Na osvěžení to stačí. Pořád je to lepší, jak nemít nic. Děckám to bohatě stačí. Je to skladné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
27.5.24 17:31

To tu vodu máš dva dny v bazénu? 8o Fuj, musíš dávat denne čistou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
27.5.24 17:57

@Zdenca1996 Na čerpadlo bude stačit jeden 450Wp fotovoltaický panel. Takže problém s elektřinou vyřešen. A nejen na bazén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.5.24 19:01

Dno neklouže kvůli druhu povrchu, ale kvůli potvůrkám, co se pomnožej. Takže buď „nějakou úpravu vody“, nebo cachtat dítě v řasách, mikrobech a jiných potvůrkách. Měnit jen vodu nepomůže, protože by se musel bazén pokaždé desinfikovat „chemií“ a až pak napustit čistá voda.
@Zumpa dal návrh, ale podle mě jen filtrace stejně nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí