Bazén Špindlerův Mlýn
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ahoj, co si teda pamatuju, tak mi to tam přišlo dost uboze vybavený za ty prachy..přebalovák tam na stoprocent nebyl a jak říkáš kabinka s jednou židlí..prostě hrůza, jsem z malýho města, ale kam se hrabou na náš bazén..já bych tam teda osobně dítě nebrala..ale třeba se teď vylepšili..hezký den
- Citovat
- Upravit
Ahoj. My tam byli vloni v létě, já s mladší jsem čekala venku, uvnitř byl jen manžel se starší dcerou a pochybuju, že by si přebalováku všiml, i kdyby tam byl
. Ale asi bych si tam předem zavolala nebo zkusila poslat mail, jestli je někde kontakt. Já jsem si jen všimla, že u pokladny prodávali plavky, ručníky, jednorázové plínky do vody, takže s malými dětmi tam asi počítají. Já teda erární přebalováky používám nerada, radši přebaluju na jednorázové podložce třeba na lavici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednorázovou podložku beru na 100%, tak si radši vezmu i deku navíc, abych pinďu nemusela pokládat na tvrdo. E-mail s dotazem jsem jim poslala, ale zatím žádná odpověď, tak uvidíme. Jinak je pravda, že to maji dost drahý, ale jednou za rok to přežijem. Jdem tam celá parta, tak to nějak zvládnu.
- Citovat
- Upravit
Aquapark Medvedi
Koupání je možné ve Vrchlabí a v aquaparku v Špindlu, poblíž lanovky na Medvědín. Máme tam kousek ubytovaní. http://apartman-spindleruv-mlyn.cz/
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
V únoru se chystáme na týden na hory a plánujem jeden den do aquaparku ve Špindlu. Sice už jsem tam jednou byla, ale jako nemáma, tak jsem si nevšímala věcí, který by mě teď zajímaly. Půjdem s roční nechodící slečnou, tak nevím, jak podrobně se mám vybavit
.
Nevíte někdo, jak je to tam s kabinkama v šatnách - jsou tam i nějaký s přebalovákama? Pamatuju si, že já měla kabinku, kde byla jen židle, tak jestli jsou všechny takhle??? Abych nemusela oblíkat na zemi