Bazén Šutka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj @ficus,
byla jsi nakonec s prckem v té Šutce? S malou se tam chystáme v lednu na kurz, tak mě zajímají osobní zkušenosti.
Dík a hezký večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusim ozivit diskuzi. Chtela bych se zeptat, zda nekdo nemate zkusenosti s tim, jak to v vypada v bazenu v teto dobe (myslim vikend) co se tyce poctu lidi. Zda je bazen a ostatni atrakce preplneny lidmi ci zda se da normalne zaplavat. Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam byla v neděli v době oběda po dlouhé době a musím teda uznat, že tam lidí přibylo, ale plavat se dalo. Asi jsem ale přišla ve vhodnou dobu, protože když jsem přicházela, proudili davy lidí ven a když jsem odcházela, tak zase dovnitř
Na atrakcích nevím, jak to vypadalo, tam jsem nebyla. Btw. docela ráda bych věděla, kam třeba v Praze chodit plavat večer po práci, ve vetšině bazénů je v tu dobu přeplněno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 píše:
Já tam byla v neděli v době oběda po dlouhé době a musím teda uznat, že tam lidí přibylo, ale plavat se dalo. Asi jsem ale přišla ve vhodnou dobu, protože když jsem přicházela, proudili davy lidí ven a když jsem odcházela, tak zase dovnitřNa atrakcích nevím, jak to vypadalo, tam jsem nebyla. Btw. docela ráda bych věděla, kam třeba v Praze chodit plavat večer po práci, ve vetšině bazénů je v tu dobu přeplněno
Dekuji za odpoved. Ja jsem ted byla parkrat v Neratovicich (po 17 hod) a tam to bylo na plavani vyborne. Bydlim na okraji Prahy, do Bohnic to mam priblizne stejne daleko. Jen me laka na Sutce 50 m bazen. Ale mas pravdu, v Praze je spoustu peknych atrakci, ale pres ty davy si je clovek ani neuzije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 zkouselas Hotel Axa na Florenci?? Tam jsme chodili se segrou. Je to jen nazen na plavani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sofie2013 -já mám dobré zkušenosti s bazénem v Letňanech. Večer tam nikdo nebýval.
- Citovat
- Upravit
Zdravím, nevíte o nejlevnějším plavání v Praze s dobrou hygienou
? Děkuji za tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bazén Šutka je vcelku na úrovni vyšší kvality, avšak k tobogánům, na skluzavku…poměrně problémový vstup. Všude je čisto, prostor vyhovující, ale bufet jedna velká zlodějina. Paní do kelímku točí pouze půlku, zbytek dosype ledem, vafle téměř bez čokolády, v jednom friťáčku se nasmaží hranolky a ty pak 12 minut stydnou, než se v další várce nasmaží sýry a karboše dohromady…ty se pak rovnou bez okapání z tuku hodí na studené hranolky…viděla jsem, zkusila a bohužel, už ne..Inka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla jsem leták, že tam bude i plavání pro kojence v odděleném bazénu. Bude to spuštěné od dubna a voda by tam měla být teplejší (přes 30 stupňů) a zároveň zázemí oddělené od Aquacentra. Takže počítám, že to bude pro prcky vhodnější.