Bazén Šutka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
bazén Šutka
Chtěla bych se zeptat, jestli jste tam už někdo byl, jak to tam vypadá a celkové dojmy
Taky jestli se tam dá s malým miminem. Jaký jsou tam bazény a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, taky mě to zajímá, vypadá to tam moc pěkně
a taky tam chci jít, akorát trošku dražší, ale srovnávám to s Podolím cenu a to se srovnávat nedá
je to tam moc pěkný podle fotek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jeste nebyli, ale vcera jsem se bavil s clovekem, co uz s detma byl (ne mimina). Velika spokojenost, lepsi, nez Letnany.
A neco o Sutce:
Všechny bazény už jsou plné, jak ukázal středeční kontrolní den. Protože vodu budou čistit hlavně speciální UV lampy, není na sportovišti cítit chlór, jak je běžné jinde. Její konečná teplota se vyšplhá na 25 až 30 stupňů. Akvapark s vířivkami, protiproudy, brouzdališti pro děti, gejzíry nabídne i dva tobogany o 73 a 74 metrech. Byť jej od bazénu oddělují turnikety, speciální vstupenka není třeba. Stejně tak ke vstupu do sauny stačí lidem jediný lístek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se tam chystám, bydlím asi 10 min. pěšky. Navíc podle počtu aut na parkovišti se nezdá, že by bylo přecpáno, jako třeba v Letňanech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za komentáře. Tak já uvidím, kdy se tam sama vypravím a pak sem kdyžtak něco napíšu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bydlím cca 10 min pěšky
Chystala jsem se hned jak otevřeli, ale pořád je někdo z nás nemocný, takže jsme se tam zatím vůbec nedostali. Budu ráda za dojmy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ficus píše:
Díky všem za komentáře. Tak já uvidím, kdy se tam sama vypravím a pak sem kdyžtak něco napíšu
tak se můžem někdy domluvit a zajít s prcky
když tam bude víc dětí, tak to bude lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem včera byla v bazénu. Bylo to tam docela dobrý, jenom se mi nelíbil systém šaten, ale na to si asi člověk musí zvyknout. Příště si s sebou asi beru župan
Protože když se člověk osprchuje, tak potom jde do společné šatny a já měla malý ručník, tak jsem si musela oblíknout zpátky mokrý plavky. Aquapark mi přišel malej, ale sklouzla jsem se na tobogánu a to se mi líbilo ![]()
@palapa Někdy se můžem domluvit. Zítra odjíždíme na hory, ale až se vrátíme tak někdy určitě zajdem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty šatny jsou celý jako Tropical Islands v Německu. Ale byli jste tam někdo ještě před oficiální otvíračkou? My jsme tam byli už v prosinci a vrátili jsme se všichni se zánětama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@midoo píše:
Ty šatny jsou celý jako Tropical Islands v Německu. Ale byli jste tam někdo ještě před oficiální otvíračkou? My jsme tam byli už v prosinci a vrátili jsme se všichni se zánětama
Coze???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No byli jsme se koupat a pak jsem pár dní po dostala kvasinky a manžel zánět močových cest. Řikal doktor, že to mohla být reakce na náký chlor.Tak mě právě zajímá, jestli náhodou taky někdo neměl potíže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@midoo píše:
No byli jsme se koupat a pak jsem pár dní po dostala kvasinky a manžel zánět močových cest. Řikal doktor, že to mohla být reakce na náký chlor.Tak mě právě zajímá, jestli náhodou taky někdo neměl potíže.
Tak to je super, ja jsem na to nachylna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chloru by tam melo byt vyrazne mene, nez je v bazenech obvykle. Desinfekce se provadi UV zarenim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem tam byla a nic mi po tom nebylo.Tak doufám, že ty UV lampy to pořádně dezinfikujou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@palapa píše:
Tak to je super, ja jsem na to nachylna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit