Bazén - Třeboň
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nevím jestli je tam více bazénu ale my byli loni v létě v lázních a hotelu Aurora a tam je aquapark. Je tam velký plavecký bazén, virivka, male brouzdaliště pro deti a menší bazén s divokou řekou a tobogánem. Nám se tam nelíbilo a umocňoval to fakt, že byla hrozne studena voda. Pro prťata tedy žádna zábava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brko voda je tam teplá! Hlavně kvůli té teplé vodě tam jezdíme s dětmi. Bazének pro děti malý ale mi je bereme s kruhem i do velkých. Nám se tam líbí.
- Citovat
- Upravit
@semisova díky, popravdě, já tam chtěla jet právě i proto, ze jsem doufala, ze tam bude nejen vyžití pro děti, ale i teplá voda. U nás v ČB je taky studená.
- Citovat
- Upravit
@brko voda je tam teplá jako ve vaně do Budějovic vůbec nechodíme tam je studená.
- Citovat
- Upravit
Tak my to zkusíme. A ještě jsem se chtěLa zeptat2u, jaké tam mají zázemí co se týče odložení kočárku, místa na odpočinek, kojení… zda je tam něco třeba blbýho, ale co se dá přežít…?ráda počítám se vším. @elot
- Citovat
- Upravit
@brko malému se tam vždy líbilo voda teplá, do dětského bazénku beru hračky, do řeky mu beru kruh opravdu vždy byl spokojený v čb jsme byli 1× zmrzlý a znechucený tam je to pro děti co plavou nebo řádí aby se zahřáli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tam jezdíme dost často, nevím jak na to @semisova přišla
nemyslela venkovní v létě?
- Citovat
- Upravit
No mi kočárek necháváme venku. Kojit nevím
ale jsou tam lehatka a křesílka.
- Citovat
- Upravit
Tak bylo to v létě tak jestli nestáhli teplotu a naše deti byli jen v tom bazénu s tobogánem a brouzdaliště jsme nezkoušeli, měli jsme deti už větší; -) Já chtěla jít plavat do velkého ale na mě byl taky studený
i když je možná fakt že jsem rozmazlena z termálu Gmund, který není odtamtud daleko a tam teda paráda voda jak doma ve vaně a i pro deti všeho věku super vyziti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, maminky, chtěla bych si zajet s dcerou do Třeboně na bazén. Jaké to tam je? Malé je rok a půl, dá se tam s tak malým dítětem vyřádit? Malá je totiž dost živé dítě. Děkuji předem za odpovědi.