Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Proč bys nemohla? Já taky chodila a pravidelne. Nic se nemůže stát. Já si odeprela za těhotenství jen kouření a jinak jsem dělala všechno a zila tak jako před těhotenstvím.
Jo určitě bez ![]()
Na koupak bych třeba nesla, tam jeden nikdy neví
ale zas ja sem citlivka.
Ke známým nebo k rodině nemám problém.
Naši taky už nepustili bazén a těším se ![]()
Pokud tě to trápí, seženu si v lékárně tampony s vazelinou pro bezpečně koupání. Taky tak budu řešit léto ![]()
Já teda používám tampony co jsou napuštěny, jak už psal někdo přede mnou
Sice to není nejlevnější (musím tam lézt pořád, mám doma ještě dvouletou holčičku) ale mám rozhodně lepší pocit, takže se toho neboj a v klidu se koupej ![]()
V létě jsem byla těhotná několikrát. Vždy jsem si zaplavala, i několikrát denně, i na koupališti a bez tampónů, ale určitě bych neležela naložená v bazénu. Kromě infekce hrozí i prochladnutí. Zvlášť, pokud bazén není vyhřívaný. Mokré plavky je vhodné hned vyměnit za suché oblečení. Pohyb ve vodě je vhodný, ale dlouhodobé ležení za mně ne.
Jak už tu někdo radil. Kup si tampony
a můžeš být v klidu. Chápu tvé obavy ![]()
Ahoj. Kamarádi nás zítra pozvali na kolaudaci nového domu, kde mají i nový bazén. Prý si s sebou máme vzít plavky, abychom mohli celý den ležet v tomhle vedru naložení ve vodě. Jenže já jsem v 1.trimestru a tak nevím, jestli můžu. Že jsem těhotná jim zatím říkat nechci, bazén je úplně nový, minulý týden napuštěný, takže by měl být čistý. Je to moje první mimi, tak nevím, co všechno si mám odepřít a co je jen zbytečné strašení. Ale nechci něco podělat. Koupete se i takhle brzo? Nebo mám radši říct, že se zrovna koupat nemůžu? Díky za sdílení Vašich zkušeností.