Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Manžel by chtěl bazén. Začali jsme o tom uvažovat. Já bazén moc nechci a přijde mi, že ho nevyuzijeme. Aspoň já teda moc ne, protože potřebuji teplou vodu. Povídáme si o možnostech - slaná voda, přelivovy bazén, bazén s přepadem… A já bych snila o bazénu s vířivkou. Samozřejmě bychom chtěli zastřešený bazén, nejlépe s ohřevem. Tak mě zajímá, jaký máte bazén, co jste si původně prali a upustili od toho, co máte, ale už byste I to nedali, co máte a nedokazete si to bez toho představit? Na kolik peněz vás bazén vysel? Jak dlouho vám trvala realizace? Dělali jste něco sami nebo jste vše zadali firmě?
Měli jsme vířivku ve vaně. Spíš sen manžela. Moc se nevyužívala, protože bylo potřeba hodně vody. Navíc musíš pravidelně čistit, aby uvnitř v trubkách nevznikla plíseň.
@Evkad píše: Více
Já byla právě zásadně proti, když jsme řešili vanu. Chtěla jsem úplně obycejnou a teď bych ani nemusela mít rohovou. Já bazén ani virivku nepotřebují. Ale kdyz už jsem si to vyzkoušela, tak to byla nadhera. Říkala jsem si, že by bylo fajn mít to doma. Ale nejspíš to kvůli ceně a údržbě nebude.