Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Brej večír.
Zase ten bazén.
Ráda bych věděla jaké bazény nabízí Tesco, ale nikde nenacházim. Do obchodu to mám z ruky. Existují nějaké web stránky, kde se dozvím jaké bazény Tesco nabízí?
Díky.
Dneska jsem tam kupovala bylo jich tam dost takové spíš menší ale byly všechny ve slevě ![]()
@Verca85 píše:
Koukala jsi na www.itesco.cz?
Tady jsem právě koukala, ale nic tam nevidim. Možná jen špatně koukám? Vidíš tam nějaký bazény?
@alicezulice jejda, promiň. Nevím proč jsem si myslela, že mají přehled produktů na stránkách
Každopádně poslední měsíc už v Tescu maji podle mně dobrý výběr bazénů. Od nejmenších po velký. Jo a proč vlastně chceš bazén vysloveně jen z Tesca? Nebo jen srovnáváš nabídky s cenama?
@Verca85 píše:
@alicezulice jejda, promiň. Nevím proč jsem si myslela, že mají přehled produktů na stránkách![]()
Každopádně poslední měsíc už v Tescu maji podle mně dobrý výběr bazénů. Od nejmenších po velký. Jo a proč vlastně chceš bazén vysloveně jen z Tesca? Nebo jen srovnáváš nabídky s cenama?
Něco málo jsem na těch stránkách našla, ale nevím, nevím, zda je to komplet nabídka.
Jo, jo, jen srovnávám ceny. Nechci jen přímo z Tesca.
Asi bude nejlepší, když tam zítra osobně zajedu.
Díky moc. ![]()
Vcera jsem koupila 70cm vysoky a prumer 170cm za 379kc- velka sleva. Meli tam i malinko mensi za 349kc
Já minulý týden v tesku koupila 2×1,5 metru, vysoký 50 cm za 350kč. malý už se v něm rochní
bylo jich tam plno.
Ahojky máme stejný jako @Granda a úúplně super
200×150×50 za 349,– ![]()

Nad tím bazenem jsem uvažovala za těch 349,– nakonec mám menší kulatý za 196,– průměr 150cm a výška 40cm
Holky prý bude ten modrý bazén, co je tu na fotkách, ode dneška zase v akci v tescu??? je to tak?
@petula.bir píše:
Ahojky máme stejný jako @Granda a úúplně super200×150×50 za 349,–
my mame tento a je super, prezil i psie nalety (zatial
)