Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dzinkazlahve píše:
Zdravím… nebudu chodit okolo horké kaše, ale potřebovala bych něco vyřešit.Už od puberty se mi líbí když jsem svázaná a někdo se o mě stará… (vygooglete si maxcita straitjacket, fotky sem raději dávat nebudu).
Bejvalý partner mě takle hezky svazovaval, a pak mě všelijak mučil…
Ale sama nevím, co by mi na to řekl současný partner (jsme spolu čtyři měsíce).
Jak toto vzali vaši partneři?
Tohle je tezke, nekoho potesis nekdo bude vydeseny. Ja mam rada Bdsm ale ne svazovani ani muceni. Tskze z tohoto bych moc nadsena nebyla.
Já mám právě ráda ten roleplay… vygoogli si „Amber Rayne, Devi Emerson - Sunnydale Detention Facility“… podobné věci jsem dělala s bejvalým… a já byla ta pacientka..
Mám ráda svazování. Když jsem poznala manžela, přišel mi takový nevinný a plachý. Nedovedla jsem si představit, že by se mu něco takového líbilo. Ze začátku bych mu to sama od sebe asi ani neřekla, ale když se mě po pár měsících ptal, co by se mi ještě líbilo krom toho, co děláme normálně, tak jsem mu tak nějak pomalu opatrně naznačila, že svazování. A vida, jeho to nezastrašilo, naopak začal pořizovat i nějaké,,provázky"
Asi bych na to šla opatně, vyzvídala, co se líbí jemu a uvidíš.
@Anonymní píše:
Mám ráda svazování. Když jsem poznala manžela, přišel mi takový nevinný a plachý. Nedovedla jsem si představit, že by se mu něco takového líbilo. Ze začátku bych mu to sama od sebe asi ani neřekla, ale když se mě po pár měsících ptal, co by se mi ještě líbilo krom toho, co děláme normálně, tak jsem mu tak nějak pomalu opatrně naznačila, že svazování. A vida, jeho to nezastrašilo, naopak začal pořizovat i nějaké,,provázky"Asi bych na to šla opatně, vyzvídala, co se líbí jemu a uvidíš.
Podívej se na to, co sem zde nalinkovala… to nejsou provázky. ![]()
@dzinkazlahve píše:
Zdravím… nebudu chodit okolo horké kaše, ale potřebovala bych něco vyřešit.Už od puberty se mi líbí když jsem svázaná a někdo se o mě stará… (vygooglete si maxcita straitjacket, fotky sem raději dávat nebudu).
Teda vygooglila a husty, to nevim zda vanilkova majorita da. Na me by to nebylo ani v jedne roli.
Pokud to k životu potřebuješ tak čekat 4 měsíce je ztracený čas. To je nejlepší řešit při randění na začátku.
@Kurva kurevska píše:
Chceš zažít extázi rozkoše? Dělám erot. Masáže, miluju PERVERS, SM, PISS aj. Zavolej zkurvené kurvě😉
Miluju sprostá slova
Devka tvoje!Akce měsíce kuřba 200kć!!! Šukání. Jen 700!!!
Tyjo, že ti to ty vugarismy pustilo ![]()
No, slovo „kur.va“ tady zřejmě nikomu nevadí ![]()
Příspěvek upraven 04.09.23 v 22:51
@OpportunityNox píše:
Tyjo, že ti to ty vugarismy pustiloNo, slovo „kur.va“ tady zřejmě nikomu nevadí
Jj, tady se už kašle na jakoukoli kontrolu
Ale nahlásila jsem
Vzdyt naprosto nemuzete tusit, kto sedi na druhem konci, kdyby vas venku zastavil nejakej starej, opupakovnej, tlustej, smradlavej, plesnivej, zaslintanej uchyl a ptal se vas jak soulozite, taky mu zacnete vykladat podrobnosti? VZdyt nevite, kto je na druhem konci. Tady nektere maminy vzdy tak ochotne tyto uchylne honice nakrmi.
@My Melody píše:
Vzdyt naprosto nemuzete tusit, kto sedi na druhem konci, kdyby vas venku zastavil nejakej starej, opupakovnej, tlustej, smradlavej, plesnivej, zaslintanej uchyl a ptal se vas jak soulozite, taky mu zacnete vykladat podrobnosti? VZdyt nevite, kto je na druhem konci. Tady nektere maminy vzdy tak ochotne tyto uchylne honice nakrmi.
proc ti je vůbec tak hrozne proti mysli udelat někomu radost nebo dobre?
Je tak zasadni, ko a za jakim ucelem tren dotaz dava?
@Venetia píše:
proc ti je vůbec tak hrozne proti mysli udelat někomu radost nebo dobre?
Je tak zasadni, ko a za jakim ucelem tren dotaz dava?
Tak hlavně, každý je dospělý a svepravny. Snad je sám schopen určit, co kam psát. A upřímně, jsou tady různí exhibo, kterým dělá dobře popisovat své aktivity.
@OpportunityNox píše:
Zdá se mi to, nebo někdo smazal kurvuKurevskou?
Ale ty jsi ji ocitovala a zůstalo to tam ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ale ty jsi ji ocitovala a zůstalo to tam
Hurááá ![]()
Zdravím… nebudu chodit okolo horké kaše, ale potřebovala bych něco vyřešit.
Už od puberty se mi líbí když jsem svázaná a někdo se o mě stará… (vygooglete si maxcita straitjacket, fotky sem raději dávat nebudu).