Be cool slide...znáte,mate?

922
18.4.15 13:43

Be cool slide...znáte,mate?

Rada bych mela nějaký komentář ke kočárku Be cool Slide.Moc se mi líbí ale bohužel není nikde v obchodě k vidění jen na objednavku. Jeden prodejce mi sdělil, ze ho nemají protože se neprodává prý to není žádná sláva, tak chci vědět zda ho vůbec někdo ma a jak se spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
30.7.15 09:41

Jsem na tom stejně, taky se mi líbí a hledám komentáře od uživatelek. Už s ním jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
30.7.15 14:45

Ne nakonec jsem ho nekoupila, když jsem nevěděla co a jak a už jezdím z Hauck Malibu XL a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.18 17:21

Dobrý den . Má s tímto kočárkem už někdo zkušenosti ? Moc se mi líbí ale recenze pořad nikde nejsou . ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
16.6.18 19:14

Zkusenost nemam. Koupila jsem Hartan a v tom odvozila 2 deti. Recenze nepotrebujes,potrebujes velky nakupni prostor,pevnou konstrukci-pokud planujes vychazky do poli a ja ocenila prehazovaci rukojet kvuli slunci-coz se da ale vyresit plachtou.Velikost ditete by se mela ve „vanicce“ uvozit min do 9m.(jsou kocary,kde vetsiho 6m mas problem narvat)Taky by mel byt dobre skladny do auta,tady az kombinace bugina- coz me treba na hartanu vadi,pac je velky jak sfin,takze jsme dokupovali klasickou lehkou buginu. Kocar je trojkombinace a vypada hezky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
27.6.18 10:51

Mám doma, zatím nepoužíváme, ještě jsem neporodila, ale vypadá krásně. Riskla jsem objednání i bez recenzí právě kvůli originálnímu vzhledu (já mám graffiti) a vyplatilo se. Je lehounký a přitom stabilní. Pro mě ideální, jsem malá a nelíbí se mi ty velké plastové vany, co mají polské kočáry a zapínací koš dole. :) Možná jen není nejvhodnější do nějakého horšího terénu, prostě spíše do města. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 22:45

@AnneElliot
Děkuji za informace???? taky už ho mám objednaný????jsem zvědavá jak bude vypadat???? jen mám trochu strach aby zvládl dobre jezdit ve sněhu . Ale tak budu s nim jezdit jen po městě , tak snad to zvládne ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
6.8.18 12:44

@AnneElliot @Asterix 855 holky, muzu vas poprosit o info, jak se s kocarkem jezdi, jestli uz ho mate vyzkouseny? Je stabilni? Nenatrasa dite? Nevrze? Premyslim, ze bych ho poridila, ale recenze stale nikde zadne a nenasla jsem obchod, ve kterem by ho meli, abych se na nej mohla podivat. Predem moc dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 18:24

Já jsem nakonec zrušila objednávku a koupila jiný . ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
6.8.18 21:52

@solip Ještě jsem nerodila, takže zatím nevím. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí