Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych kupovat Valco baby Snap 4. Model 2015 má nově polohování nohou (na kloub) a já zvažuji a nemůžu se rozhodnout, zda by mi nestačil model 2014 bez polohování (jak je to pouze vyztužené tvrdou látkou). Vy, co máte model 2014 jste spokojené nebo vám to polohování chybí?
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4@Zuzlounek kupovala jsem ho v roce 2014, chvilku jsme měli pásek na polohování, což si myslím, že bylo dostačující, ale docela brzo jsme začali jezdit bez něj
@Zuzlounek Ahoj, ja mam sice model 2015. Kupovala jsem jej v Mallu, meli ho v akci s nafukovacimi koly za 6000 Kc. Kdyby to nevyslo, koupila bych 2014. Ten velky cenovy rozdil za polohovani mi prijde zbytecny.
Zkus kdyztak kouknout taky na Mall, kocar jsem kupovala minuly tyden ![]()
@jezzz díky, ale 6000 je pro mě dost, plánuji ho mít jako druhý kočár. Bez nafukovacích kol stojí model 2015 cca 5000 a model 2014 4000 Kč.
@Zuzlounek to asi záleží na tom, jestli ti dítě v kočárku ještě spí. Mě občas ano, 15 měsíců. Přišlo by mi divný a pro dítě nepohodlny, aby mu nohy viseli dolů nevím no. Já koupila teď taky na Mallu za těch 6 tisíc a jsem spokojená. Je lehkej, krásné se s jim manipuluje. Ale já měla podmínku nafukovací kola.
Na nafukovací kola se vykašli, kočár je to super, určitě ho kup. Já osobně bych 1000,– za polohování nožek nedala, především proto, že se dá elegantně vyřešit pomocí pásku a suchého zipu a hotovo. Vzala bych levnější a polohování nožek buď neřešila (jak staré dítě?), nebo si ho udělala sama. Teda pokud ti jde o tu 1000,–…
@Syringa Rozdil a dle mne ne zrovna maly je i u modelu bez nafukovacich kol. Minimalne 1000 Kc. Kazda mame asi jinou predstavu kolik je vysoka castka ![]()
@Zuzlounek Ja jsem ho kupovala, kdyz byl za 5800 s klasickymi koly, za 6000 Kc s nafukovacimi. Takze u mne byl rozdil 200 Kc. Ted koukam, ze uz jsou o 400 levnejsi
(podle Heureky)
@jujka22 ano, jde mi o 1000 Kč, protože ho plánuji mít jako druhý sporťák a tak jsem chtěla znát názory ostatních, zda jim tam chybí to polohování. Díky za názor ![]()
Mám model 2014 s polohovacím páskem, který teď ve 20 měsících využíváme na spaní, na ježdění jej odepnu, bohatě to stačí. Kdybych měla na vybranou teď, asi bych volila finanční úsporu, ten rozdíl mi přijde dost velký.
@zuzkasim díky a ten polohovací pásek se dá přikoupit nebo jsi si ho dělala sama?
Tak pak se vykašli na polohování a kup levnější. Pásek jsem tuším viděla někde na webu, že někdo šije, ale nevím za kolik. Já mám vlastní výrobu-zdarma ![]()
@Zuzlounek No já je vyrábím:-) Kdybys potřebovala, podle nicku si vygooglíš.
Ahoj všem, tak jsem nakonec objednala model 2015, protože k němu byla pláštěnka zdarma jako dárek. K modelu 2014 bych musela dokoupit pláštěnku + polohovací pás a „ušetřila“ bych jen 500 Kč.