Baby Jogger City Mini Zip

15492
13.4.15 08:22

Baby Jogger City Mini Zip

Ahoj, máte už někdo BJ Citi Mini Zip? Nedaří se mi najít recenze, ani obchod, kde bych ho mohla vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?

Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
13.4.15 08:56

Treba tady…
nebo tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.15 09:03

Ahoj, záleží, odkud jsi. Jestli z Brna nebo okolí, zkus třeba obchod FunBaby v Modřicích. http://www.funbaby.cz Nevím, jestli tam mají přesně tento model, ale Baby Jogger City mají, taky jsem se na ně kdysi dívala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
13.4.15 22:41

Díky, ale potřebovala bych přímou zkušenost, abych se zeptala na věci, který právě z videa a z okouknutí „klasickýho“ CM nezjistím, je to u něj jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
28.5.15 09:11

Taky mě zajímá, jestli už má někdo osobní zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.1.16 15:23

Nikdo zušenost, prosím? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
20.2.16 09:57

@Diblík3 @Janikula @verulinka2 obnovuji, šel do něj někdo? postřehy? díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
20.2.16 12:44

@PavlaHr ne, vybrali jsme jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
20.2.16 22:27

@PavlaHr nakonec ne. Už si nepamatuju detaily, ale co jsem našla, tak spíš negativní ohlasy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
21.2.16 09:04

@Janikula @Diblík3 jej, tak já z něj právě byla nadšená, ale viděla jsem h ojen na prodejně :-/ ale jeden z mála, kde se malý v klidu vešel a je dobře skladný. ještě mne zaujal gb fold, ale na ten jsem taky toho moc nenašla :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
21.2.16 10:49

@PavlaHr já jsem tehdy našla jen nějakou recenzi na zahraničním blogu, negativního myslím nic. Ale nebyl kde vyzkoušet, vyhrál nakonec jiný, ale důvody si už přesně nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
21.2.16 15:22

@PavlaHr My ho máme týden :mrgreen: Ale zatím jsem z něj nadšená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
21.2.16 19:42

@Sabi.M jeeee, super. tak můžu pak poprosit další eventuální postřehy? já totiž čekám dva týdny ještě a pokud neobjevím nějaký jiný, co mne nadchne, tak nakonec do něj asi půjdu. ješt mne zaujal recaro easylife, ale ten je krátký a nemá polohování nožiček a pak gb fold, tady si ho chválili, ale nemám ho kde vidět naživo a moc tu značku tady nemívají v okolí ani maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
21.2.16 20:59

@PavlaHr Určitě, ale zatím jsme s ním byli jen jednou venku :-)) Chtěli jsme ho kupovat až tak duben-květen, ale narazila jsme na něj v Babiez ještě za starou cenu, tak nebylo co řešit. V pátek s ním ale pojedu na celý den, tak uvidím, jestli něco neshledám :-) Ale jinak jízda super, je lehoučký (dcerka má tedy zatím 8,5 kg), velká střecha, po složení maličký, zatím jsem opravdu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.16 10:53

BJ city mini zip

Dobrý den,
mohla bych po delší době používání tohoto kočárku poprosit o další zkušenosti a postřehy? Chtěla bych ho v horizontu 3-4 měsíců pořídit synovi. Zatím nejsem stoprocentně rozhodnutá zda investovat do tohoto nového, či vybrat jiný starší a levnější. Jinými slovy, zda kočárek za tu investici stojí:-D. Děkuji mnohokrát. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí