Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte už někdo BJ Citi Mini Zip? Nedaří se mi najít recenze, ani obchod, kde bych ho mohla vyzkoušet.
Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?
Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...Ahoj, záleží, odkud jsi. Jestli z Brna nebo okolí, zkus třeba obchod FunBaby v Modřicích. http://www.funbaby.cz Nevím, jestli tam mají přesně tento model, ale Baby Jogger City mají, taky jsem se na ně kdysi dívala ![]()
Díky, ale potřebovala bych přímou zkušenost, abych se zeptala na věci, který právě z videa a z okouknutí „klasickýho“ CM nezjistím, je to u něj jinak.
@Diblík3 @Janikula @verulinka2 obnovuji, šel do něj někdo? postřehy? díky ![]()
@PavlaHr nakonec ne. Už si nepamatuju detaily, ale co jsem našla, tak spíš negativní ohlasy ![]()
@Janikula @Diblík3 jej, tak já z něj právě byla nadšená, ale viděla jsem h ojen na prodejně :-/ ale jeden z mála, kde se malý v klidu vešel a je dobře skladný. ještě mne zaujal gb fold, ale na ten jsem taky toho moc nenašla :-/
@PavlaHr já jsem tehdy našla jen nějakou recenzi na zahraničním blogu, negativního myslím nic. Ale nebyl kde vyzkoušet, vyhrál nakonec jiný, ale důvody si už přesně nepamatuji.
@Sabi.M jeeee, super. tak můžu pak poprosit další eventuální postřehy? já totiž čekám dva týdny ještě a pokud neobjevím nějaký jiný, co mne nadchne, tak nakonec do něj asi půjdu. ješt mne zaujal recaro easylife, ale ten je krátký a nemá polohování nožiček a pak gb fold, tady si ho chválili, ale nemám ho kde vidět naživo a moc tu značku tady nemívají v okolí ani maminy.
@PavlaHr Určitě, ale zatím jsme s ním byli jen jednou venku
Chtěli jsme ho kupovat až tak duben-květen, ale narazila jsme na něj v Babiez ještě za starou cenu, tak nebylo co řešit. V pátek s ním ale pojedu na celý den, tak uvidím, jestli něco neshledám
Ale jinak jízda super, je lehoučký (dcerka má tedy zatím 8,5 kg), velká střecha, po složení maličký, zatím jsem opravdu spokojená.
Dobrý den,
mohla bych po delší době používání tohoto kočárku poprosit o další zkušenosti a postřehy? Chtěla bych ho v horizontu 3-4 měsíců pořídit synovi. Zatím nejsem stoprocentně rozhodnutá zda investovat do tohoto nového, či vybrat jiný starší a levnější. Jinými slovy, zda kočárek za tu investici stojí:-D. Děkuji mnohokrát. Iva