Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Beaba Bib´expresso 3v1
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Langosinka takže když se to ohřeje na těch 37, tak tu vodu tam ještě necháš a zapneš tu druhou funkci a pak normálně natočíš do té lahve? Malá má taky právě radši teplejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to delam tak, ze to klasicke ohrivani na 37 zapnu dvakrat, je to ve finale trochu teplejsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1zv1 píše:
Ja to delam tak, ze to klasicke ohrivani na 37 zapnu dvakrat, je to ve finale trochu teplejsi
jo, to by taky šlo. Já to zkusím až to přijde nanečisto, co bude nejlíp vyhovovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá ano ja nejdriv ohrivala tak, ze jsem zapla tu funkci ohrati na 37, promichala vodu a znovu, ale ted uzapinam rovnou funkci ohrivani pokrmu a uz zkusim prstem teplotu vody a vim presne jak teple potrebuji. Chce to vyzkouset, ted uz me mala vypije i mene teple, ale kdyz byla mensi, tak chtela teplejsi nez tech 37.
Protoze ono ohreje vodu na 37 a kdyz se do toho nasype mleko, tak je to o trochu mene, tak ja si to ohrivam na cca 40, zkusim a nasypu mleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá ano ja nejdriv ohrivala tak, ze jsem zapla tu funkci ohrati na 37, promichala vodu a znovu, ale ted uzapinam rovnou funkci ohrivani pokrmu a uz zkusim prstem teplotu vody a vim presne jak teple potrebuji. Chce to vyzkouset, ted uz me mala vypije i mene teple, ale kdyz byla mensi, tak chtela teplejsi nez tech 37.
Protoze ono ohreje vodu na 37 a kdyz se do toho nasype mleko, tak je to o trochu mene, tak ja si to ohrivam na cca 40, zkusim a nasypu mleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá ale pozor, jsem jeste zapomnela dodat, ze ta druha funkce ohriva na vodu varici, tak tu uz opravdu po te funkci na 37 stupnu, tak potom tu druhou funkci zapnu tak na dva cykly tak na 5 vterin, to uslysite.
Az Vam pristroj dorazi, vyzkousejte i nekolikrat, ono taky chvilku potrva nez to vychytate, ale budete urcite spokojena.
A dalsi varovani
nezapinejte ohrivani bez vody! Ale to uz je v navodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit