Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Beaba Bib´expresso 3v1
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Beaba - Beaba Bib´expresso 3v1
Ahoj, máte někdo tento přístroj na přípravu koj. mléka?
Jaké je vaše hodnocení?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V podstatě je, ale my těch zvytečností máme
. Jsem prostě cvok, zkouším kočárky, kupuju zbytečně další látkové pleny atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj! nemáte někdo náhodou k tomuto přístroji návod v češtině?
předem moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, dneska jsem objevila na netu toto, kojit neplánuji tak je potřeba se pomalu začít vybavovat
máte někdo, jste spokojení? a vlezou se mi tam jakékoli láhve nebo jen ty úzké?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak má tohle někdo doma? Já potřebuju rychlou ohřívačku, protože když se malá začne vrtět, je to otázka vteřin. Stará avenťáská mi ohřívá vodu 10 minut ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co horká voda do termosky? Studená do flašky? Odsypaný mlíko v zásobníku? Za minutku smícháno, protřepáno, malá může pít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá ja ohrivala vodu v mikrovlnce. Odsate mliko zas v hrnku s horkou vodou. Nez jsem prebalila, bylo hotove..mladšího jsem od 16 dnu krmila odsatym mlikem (a pozdeji sunarem)a ohrivacku jsem nemela..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám, klidně se ptejte. @Antonie Bolavá
Ohriva opravdu rychle behem par vterin dle mnozstvi vody/mleka. Nemenila bych, ja jsem spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nataša Já mikrovlnku používat nechci a navíc ji mám v přízemí a ložnici nahoře. Třetí miminko nebudu moct ze zdravotních důvodů kojit a několikrát za noc čekat 10 minut na mléko, to by mi švihlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Langosinka píše:
Mám, klidně se ptejte. @Antonie Bolavá
Ohriva opravdu rychle behem par vterin dle mnozstvi vody/mleka. Nemenila bych, ja jsem spokojena.
tak to je super, že tu má někdo dobrou zkušenost. Je to docela pálka, tak aby to k něčemu bylo. Jak to má omezenou kapacitu na vodu a mléko? Já teď dávám 240 ml vody a 8 odměrek mléka, vejde se to tam?
Jo a lahvičky mám MAM, nebude s tím problém? Docela mě mrzí, že jsem to nepořídila hned, ušetřila bych si spoustu starostí. Popravdě už jsem to objednala, takže to bude doma tak jako tak, s tím Aventem už se nemíním rozčilovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá ja tento pristroj poridila, nebo spis dostala, kdyz mela mala 3 mesice. Deda, kdyz videl, ze ohrivam v mikrovlnce, tak ho hned poridil.
Pristroj ma ctyri tlacitka: ohrev velkeho prikrmu, clean, ohrev maleho prikrmu a ohrev mleka (tato funkce ohriva na 37 stupnu).
Co bych doporucila mrknout na youtube.
Ja pouzivam jen lahve MAM a mala nyni pije od 150-270ml mleka a postupuji : naleju 270ml vody do lahve, vyleju vodu do pristroje, zapnu ohrev, ktery trva par vterin, naleju vodu do do lahve a nasypu mleko a je hotovo.
Jinak mleko lze ohrivat tremi zpusoby :
Nejpomalejsi : pripravite mleko do lahve MAM. Nalejete vody do pristroje dle pokynu, zapnete ohrivani velkeho pokrmu a vlozite lahev a cekate
toto trva zhruba 5 minut
Rychlejsi : pripravite mleko do lahve MAM, cely obsah mleka vylejete do pristroje a zapnete funkci ohrev mleka. Tato funkce trva par vterin, ale pripravite tak mleko o nejake vitaminy a budete muset pak pristroj cistit funkci Clean, ktera trva cca 7 minut
Nejrychlejsi, ktery pouzivam ja : nalijete vodu do lahve MAM, vylejete do pristroje, zapnete funkci ohrevu (tato funkce ohreje na 37stupnu, ale z vlastni zkusenosti uz vim, ze pro mala ma radeji mleko o trochu teplejsi, tak vpdu jeste lehce prihreji funkci ohrevu pokrmu), vyleju vodu do lahve a nasypu odmerky mleka. Tato funkce trva pri uplne studene vody cca 30 vterin a nemusite pristroj cistit.
Takze moznosti je vice a tu posledni doporucuji ja, nejrychlejsi bez dalsi prace.
Jinak pokud jeste muzu doporucit co jsem cetla, tak u lahvi anticolic MAM je problem pri ohrivani ve vodni lazni, ze jak jsou vespodu dirky, tak se tak dostava ta horka voda a muze detatko oparit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé super díky za recenze holky, dostanu to pod stromek ale v praxi to použiju až od března protože nechci kojit takže jsem zvědavá ale paní se kteoru jsem si psala pár mejlíků to hrozně chválila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit