Přístroj na přípravu kojeneckého mléka Beaba Bib´expresso 3v1

317
6.2.12 17:44

Beaba - Beaba Bib´expresso 3v1

Ahoj, máte někdo tento přístroj na přípravu koj. mléka?
Jaké je vaše hodnocení?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
6.2.12 22:07

Mě to přijde jako zbytečnost :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
7.2.12 09:43

V podstatě je, ale my těch zvytečností máme :lol: . Jsem prostě cvok, zkouším kočárky, kupuju zbytečně další látkové pleny atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
2.6.12 12:49

ahoj! nemáte někdo náhodou k tomuto přístroji návod v češtině?
předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.8.13 18:45

Obnovuji diskuzi, dneska jsem objevila na netu toto, kojit neplánuji tak je potřeba se pomalu začít vybavovat :mrgreen: máte někdo, jste spokojení? a vlezou se mi tam jakékoli láhve nebo jen ty úzké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.12.13 12:45

Ahoj, tak má tohle někdo doma? Já potřebuju rychlou ohřívačku, protože když se malá začne vrtět, je to otázka vteřin. Stará avenťáská mi ohřívá vodu 10 minut 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.13 13:14

A co horká voda do termosky? Studená do flašky? Odsypaný mlíko v zásobníku? Za minutku smícháno, protřepáno, malá může pít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.12.13 13:22

@Antonie Bolavá ja ohrivala vodu v mikrovlnce. Odsate mliko zas v hrnku s horkou vodou. Nez jsem prebalila, bylo hotove..mladšího jsem od 16 dnu krmila odsatym mlikem (a pozdeji sunarem)a ohrivacku jsem nemela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
23.12.13 14:45

Mám, klidně se ptejte. @Antonie Bolavá
Ohriva opravdu rychle behem par vterin dle mnozstvi vody/mleka. Nemenila bych, ja jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.12.13 14:59

@Nataša Já mikrovlnku používat nechci a navíc ji mám v přízemí a ložnici nahoře. Třetí miminko nebudu moct ze zdravotních důvodů kojit a několikrát za noc čekat 10 minut na mléko, to by mi švihlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.12.13 15:03
@Langosinka píše:
Mám, klidně se ptejte. @Antonie Bolavá
Ohriva opravdu rychle behem par vterin dle mnozstvi vody/mleka. Nemenila bych, ja jsem spokojena.

tak to je super, že tu má někdo dobrou zkušenost. Je to docela pálka, tak aby to k něčemu bylo. Jak to má omezenou kapacitu na vodu a mléko? Já teď dávám 240 ml vody a 8 odměrek mléka, vejde se to tam?
Jo a lahvičky mám MAM, nebude s tím problém? Docela mě mrzí, že jsem to nepořídila hned, ušetřila bych si spoustu starostí. Popravdě už jsem to objednala, takže to bude doma tak jako tak, s tím Aventem už se nemíním rozčilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
23.12.13 20:24

@Antonie Bolavá ja tento pristroj poridila, nebo spis dostala, kdyz mela mala 3 mesice. Deda, kdyz videl, ze ohrivam v mikrovlnce, tak ho hned poridil.
Pristroj ma ctyri tlacitka: ohrev velkeho prikrmu, clean, ohrev maleho prikrmu a ohrev mleka (tato funkce ohriva na 37 stupnu).
Co bych doporucila mrknout na youtube.
Ja pouzivam jen lahve MAM a mala nyni pije od 150-270ml mleka a postupuji : naleju 270ml vody do lahve, vyleju vodu do pristroje, zapnu ohrev, ktery trva par vterin, naleju vodu do do lahve a nasypu mleko a je hotovo.

Jinak mleko lze ohrivat tremi zpusoby :
Nejpomalejsi : pripravite mleko do lahve MAM. Nalejete vody do pristroje dle pokynu, zapnete ohrivani velkeho pokrmu a vlozite lahev a cekate ;-) toto trva zhruba 5 minut
Rychlejsi : pripravite mleko do lahve MAM, cely obsah mleka vylejete do pristroje a zapnete funkci ohrev mleka. Tato funkce trva par vterin, ale pripravite tak mleko o nejake vitaminy a budete muset pak pristroj cistit funkci Clean, ktera trva cca 7 minut
Nejrychlejsi, ktery pouzivam ja : nalijete vodu do lahve MAM, vylejete do pristroje, zapnete funkci ohrevu (tato funkce ohreje na 37stupnu, ale z vlastni zkusenosti uz vim, ze pro mala ma radeji mleko o trochu teplejsi, tak vpdu jeste lehce prihreji funkci ohrevu pokrmu), vyleju vodu do lahve a nasypu odmerky mleka. Tato funkce trva pri uplne studene vody cca 30 vterin a nemusite pristroj cistit.

Takze moznosti je vice a tu posledni doporucuji ja, nejrychlejsi bez dalsi prace.

Jinak pokud jeste muzu doporucit co jsem cetla, tak u lahvi anticolic MAM je problem pri ohrivani ve vodni lazni, ze jak jsou vespodu dirky, tak se tak dostava ta horka voda a muze detatko oparit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.12.13 20:32

@Langosinka tyjo, díky za podrobné info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
24.12.13 11:19

Jééé super díky za recenze holky, dostanu to pod stromek ale v praxi to použiju až od března protože nechci kojit takže jsem zvědavá ale paní se kteoru jsem si psala pár mejlíků to hrozně chválila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.12.13 14:10

Ahoj, pristroj mam, je to uzasna vec, klidne se ptejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí