Smoothie Maker - máte někdo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
6.2.12 10:20

Smoothie Maker -máte někdo?

Ahojda,
uvažuji o koupi Smoothie Maker - určitě znáte z reklamy z TV :
http://mediashopcz.eu/index.php?…
Chtěla jsem se zeptat, zda ho někdo nemáte a jaké máte zkušenosti.. co jsem prolézala diskuze tak jsou všichni celkem spokojení…Já těmhle produktům z Tv moc nevěřím, ale tohle mě zaujalo. Máme klasický odšťavnovač dost drahý ale stejně s ním neděláme.. velkej krám a to umývání :-)
tak jestli máte někdo zkušenost šup sem s tím :-)
díky V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
6.2.12 10:35

Jo, mám ho :twisted: .
Není to špatná věc, ale pro mě úplně na nic. Se mně na to jen práší. Musím přestat koukat na Horsta, asi mě vždycky oslepí ty jeho naušnice a kupuji věci, které vím, že nebudu užívat.
Ale na různé mixáže pro děti i koktejly to je super, bohužel u nás bych si dala jenom já a na to jsem líná, abych si chystala jenom pro sebe a pro ostatní něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
6.2.12 10:38

Ahojky tak tohle mame doma :-) taky snad prvni vec z TV, ale je to dobre ;-) my v tom teda delame spis takove milkshaky, jakoze nejaky jogurtovy napoj, banany, jahody, vse rozmixovat a mnam :-) cisteni je jednoduche, jen to huci, ale ktery pristroj na podobne bazi nehuci, ze :-) my jsme spokojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.2.12 10:50

Tak to jsem ráda :potlesk: chtěla bych v tom něco takového pro malého dělat..a nebo taky ty přesnídávky jsem četla že jsou v tom dobré.. tak si ho teda asi koupím! děkuji ;) :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
6.2.12 10:59

Pokud si to chceš koupit, tak pohledej i jinde, věci z TV shopu jsou hodně předražený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.2.12 11:02

myslíš, že to mají i někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
6.2.12 11:03
verusle píše:
myslíš, že to mají i někde jinde?

třeba tady
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.2.12 11:04

jééé tak to děkuji ! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.2.12 11:16

Já ho chci taky :-D

• Citovat
  • Upravit
7479
6.2.12 11:51

Taky máme a používáme denně. Jen ta kávová pěna se nám nepodařila, jinak na přesnídávky super (ovoce namixuje opravdu jemně na přesnídávkovou konzistenci) a pak děláme denně ovocné šťávy. Zmrzlina jde taky, ale tu až v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
6.2.12 12:11
verusle píše:
jééé tak to děkuji ! :dance: :dance: :dance:

není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 18:45

Smoothie Maker - Kde levněji

Dobrý den,
chci se zeptat, kde levněji by se dal sehnat tento produkt od TV shopu Smoothie Maker… Děkujeme

• Citovat
  • Upravit
6569
12.2.12 10:30

snad tomu nevěříš :roll: Nebrat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
14.2.12 11:41

Smoothie maker

na tento výrobek jsem přečetla hodně diskusí a recenzí a výsledek? Jedni jsou s ním maximálně spokojení a druzí mu nemůžou přijít na jméno. Já bych ho i přesto chtěla vyzkoušet. :P
Zajímalo by mě, vy co ho máte a jste spokojeni, kde jste ho koupili. Z těch recenzí mi to připadá, jako by jich na trhu bylo více - jedny šmejdy a druhé super :think:
samozřejmě, že budu ráda i za negativní názory, když je doplníte o prodejce. Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.2.12 11:45

Takováto diskuze tu probíhala nedávno, pohledej, myslím, že byla i se stejným názvem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí