Smoothie Maker - máte někdo?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Smoothie Maker -máte někdo?
Ahojda,
uvažuji o koupi Smoothie Maker - určitě znáte z reklamy z TV :
http://mediashopcz.eu/index.php?…
Chtěla jsem se zeptat, zda ho někdo nemáte a jaké máte zkušenosti.. co jsem prolézala diskuze tak jsou všichni celkem spokojení…Já těmhle produktům z Tv moc nevěřím, ale tohle mě zaujalo. Máme klasický odšťavnovač dost drahý ale stejně s ním neděláme.. velkej krám a to umývání ![]()
tak jestli máte někdo zkušenost šup sem s tím ![]()
díky V.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, mám ho
.
Není to špatná věc, ale pro mě úplně na nic. Se mně na to jen práší. Musím přestat koukat na Horsta, asi mě vždycky oslepí ty jeho naušnice a kupuji věci, které vím, že nebudu užívat.
Ale na různé mixáže pro děti i koktejly to je super, bohužel u nás bych si dala jenom já a na to jsem líná, abych si chystala jenom pro sebe a pro ostatní něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tak tohle mame doma
taky snad prvni vec z TV, ale je to dobre
my v tom teda delame spis takove milkshaky, jakoze nejaky jogurtovy napoj, banany, jahody, vse rozmixovat a mnam
cisteni je jednoduche, jen to huci, ale ktery pristroj na podobne bazi nehuci, ze
my jsme spokojeni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem ráda
chtěla bych v tom něco takového pro malého dělat..a nebo taky ty přesnídávky jsem četla že jsou v tom dobré.. tak si ho teda asi koupím! děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud si to chceš koupit, tak pohledej i jinde, věci z TV shopu jsou hodně předražený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verusle píše:
myslíš, že to mají i někde jinde?
třeba tady
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme a používáme denně. Jen ta kávová pěna se nám nepodařila, jinak na přesnídávky super (ovoce namixuje opravdu jemně na přesnídávkovou konzistenci) a pak děláme denně ovocné šťávy. Zmrzlina jde taky, ale tu až v létě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smoothie Maker - Kde levněji
Dobrý den,
chci se zeptat, kde levněji by se dal sehnat tento produkt od TV shopu Smoothie Maker… Děkujeme
- Citovat
- Upravit
Smoothie maker
na tento výrobek jsem přečetla hodně diskusí a recenzí a výsledek? Jedni jsou s ním maximálně spokojení a druzí mu nemůžou přijít na jméno. Já bych ho i přesto chtěla vyzkoušet. ![]()
Zajímalo by mě, vy co ho máte a jste spokojeni, kde jste ho koupili. Z těch recenzí mi to připadá, jako by jich na trhu bylo více - jedny šmejdy a druhé super ![]()
samozřejmě, že budu ráda i za negativní názory, když je doplníte o prodejce. Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takováto diskuze tu probíhala nedávno, pohledej, myslím, že byla i se stejným názvem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit